• 9.376.422 stemmen

Genre: Drama / Thriller

Geregisseerd door: Steve Shill

Met onder meer: Idris Elba, Beyoncé Knowles en Ali Larter

Plot Obsessed

"Sharon and Derek have all they've ever wanted... but someone else wants it more."

Derek Charles heeft een goede baan, een beeldschone vrouw en een jong zoontje. Maar zijn perfecte leventje wordt bedreigd als Derek een nieuwe assistente krijgt. Wat begint als een simpele flirt op de werkvloer wordt al snel een gevaarlijk spel tussen Lisa, Derek en zijn vrouw Sharon waarbij leugens en verleidingen uiteindelijk eindigen in obsessie.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Movsin

Movsin

Nog zo slecht niet (IMDB 4,5 !), alhoewel zekerlijk déjà vu.

avatar van fritsy

fritsy

Niks vernieuwends 13 in dozijn film.

avatar van Regine83

Regine83

Moet zeggen dat ik het toch erg lastig vind om een zangeres in een film te zien, kan het niet heel serieus nemen, niet dat ze het slecht deed!

avatar van gauke

gauke

Een film met een slap draaiboek (gepikt van Fatal Attraction), die maar wat voortkabbelt en waarschijnlijk een serieuze bedoeling heeft, maar ongewild komisch is. De acteurs proberen er het beste van te maken.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Natuurlijk niet origineel qua verhaal maar toch leuke film om te bekijken, wij hebben genoten.

avatar van Leon17

Leon17

Het gegeven van de film was clichè en niets dat we nooit eerder gezien hebben maar ik heb met plezier naar de film gekeken vooral het einde was erg goed en de rol was Beyoncè op het lijf geschreven. Geen sterk verhaal maar door de cast en een aantal vermakelijke scenes toch 3 sterren.

avatar van djinnieboy

djinnieboy

Deze film staat op een 3.0 ?

Deze film is een echte B film. Dus absoluut GEEN aanrader. Ik zou zeggen pak een bordspel uit de kast en ga dat doen, iig beter dan deze film kijken ^^

avatar van Miss Lola

Miss Lola

Slap aftreksel van Fatal Attraction uit de jaren 80. Dus neem de moeite niet, zat andere leukere, spannendere films!

avatar van Noodless

Noodless

DonOswaldo schreef :

Vermakelijke film.

Meer drama dan thriller. Heb ik echt in spanning gezeten? Nee. Wel heeft het me de hele film geboeid gehouden en dat zegt al wat. Tuurlijk het plot is niet bijster origineel, erger ik me niet zo aan..

Acteerwerk is ook netjes gedaan, zelfs Beyonce deed het goed (wat ik niet verwachtte).

Best leuk om eens te bekijken

Sluit me hier bij aan.

Ik vond zelfs Ali Larter goed spelen in haar rol. De catfight was ook geslaagd.

De film is wel braafjes op gebied van erotiek. Weinig te zien ondanks het thema van de film doet vermoeden. 7/10

avatar van Tun-89

Tun-89

Nou ik heb toch wel genoten van deze

spannende thriller met Miss Diva Beyoncé erin!

Ze zet een sterke rol neer zeker aan het einde!

Geen moment verveeld kijkt lekker weg.

Film houdt je continu geboeid.

Vermakelijk film.

4 *

avatar van -GX.L

-GX.L

Vond het weinig tot nergens op slaan. Waar is de opbouw, achtergrond en de motivatie van die vrouw? Beyonce heeft beter geacteerd ook. De momenten dat zij een break heeft van Derek vind ik haar ook niet echt overtuigend met die vage lachjes op haar gezicht.

Het gevecht op het eind is wel erg over the top hoor.

Redelijke spanning maar geen verhaal voor mij.

Een 4.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

ImdB: 4.5/10 12,534 votes

Moviemeter: 294 stemmen | gemiddelde 3,03

Kun je deze film serieus nemen?

avatar van predator

predator

• 1952 stemmen

Nee dus. Bagger.

avatar van bjerik76

bjerik76

Beyoncé Knowles acteert wel goed, maar ik mag toch wel hopen dat dit een tv film was en geen bioscoop film.

Voor een tv film kijkt het redelijk weg.

Stom dat Beyonce dan ook toch weer bij de finale ( waar de film het ook echt qua spanning van moet hebben) weer dr zangkunst promoot door te gaan zingen.

Een moderne Fatal attraction kopie.

Alleen vind ik fatal attraction ondanks deze enorm gedateerd is wel vele malen beter en overtuigender overkomen.

avatar van HoneyRyder

HoneyRyder

beyonce= slecht! er is geen antrekkingskracht tussen derek & lisa. nergens is er sprake van sex.

avatar van erpunited

erpunited

Ik vind het wel een aardig verhaal. Het idee is wel vrij aardig. Het acteerwerk is niet geweldig. Je voelt de aantrekkingskracht niet. Ook neemt de film je niet mee in de spanning. Het wordt nooit echt ergens spannend. In ieder geval zo voelt het niet. Leuk om een keer te kijken maar geen superfilm

avatar van pieterTk

pieterTk

Redelijke film, alleen (veel te) voorspelbaar...

avatar van Valii

Valii

Dat deze hier een voldoende scoort is mij echt een raadsel.

Typische b-film, met een b-script, b-muziek, etc. Hele slechte wisselwerking tussen acteurs. Beyoncé met haar constante 'crazy bitch' is een beperkte actrice en ook nog eens ronduit irritant.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Typische televisiefilm, met een zeer voorspelbaar "plot", waarbij de naam een groot deel van de film overbodig maakt.

Matig acteerwerk. Beyoncé denkt indruk te maken door hard platte oneliners te schreeuwen. Een film die mijn volle aandacht niet kon trekken, ook al probeert het in een langerekte "climax" te overtuigen.

Magere 2,5*.

avatar van Tommy De Vito

Tommy De Vito

Verassende vertolking van Beyonce. Ze acteert voor haar doen 'goed' aangezien deze meid zich meer focust op tournees en albums. Het verhaal bied niks nieuws maar blijft toch wel weer boeien en is af en toe ook spannend.

avatar van black swallow

black swallow

aan de acteurs ligt het niet direct -

ik vind het een hele vervelende voorspelbare film,

waarin beeldend niks interessants gebeurt en verhaaltechnisch is het uitgekouwd,

er zal absoluut een grote doelgroep voor zijn

avatar van Theunissen

black swallow schreef:

er zal absoluut een grote doelgroep voor zijn

Ik denk alleen fans van Beyoncé Knowles.

avatar van m1701

m1701

Goeie film

Goeie opbouw van de film.

Alleen jammer dat het einde wat snel gaat.... had het liever nog

wat beklemmender en intenser gezien.

Maar leuke film!

avatar van Dreiecke

Dreiecke

Ali Larter is een erg leuke actrice in o.a. Heroes. In deze film speelt ze een door seks en één persoon geobsedeerde vrouw, die zich elke minuut van de dag aan Derek (Idris Elba) aanbiedt en daarbij zelfs handtastelijk is. Zó overdreven dat het op mij niet echt geloofwaardig overkomt.
O ja, ze verkracht hem ook nog eens, na toedienen van een rape-drug.
Derek maakt naar mijn mening een paar domme keuzes. Hij maakt niet meteen korte metten met de situatie en is er niet open en eerlijk over tegen zijn naasten en daardoor escaleert de boel.
De film is verder qua sfeer en uitvoering niet echt mijn smaak.
Wel goed geacteerd en ik vind de felle harde kleuren en de contrasten op zich wel erg mooi.
Ze zouden mooi in een futuristische film passen.

avatar van Aapje81

Aapje81

Clichematige stalkerfilm die het moet hebben van de overtuigende Ali Larter. Zij blaast in haar eentje de rest van de cast weg hoewel de eerlijkheid gebied te zeggen dat daar ook niet veel voor nodig is.

Verder valt op dat de film is ontdaan van enige vorm van spanning en dat er geen personages in zitten die het eendimensionale niveau ontstijgen. Het einde vond ik dan weer wel erg leuk al had ik het einde graag anders gezien.

Dankzij Ali Larter 2,5 sterretjes.

avatar van Decec

Decec

Een goede drama/thriller film...

Spannend verhaal...

Prima acteerwerk...

Vreemde actrice Ali Larter....

Mooi HD kwaliteit...

Perfect achtergrond geluid/

muziek (Dolby Digital)...

Heerlijk genoten...

avatar van oemoemenoe

oemoemenoe

erg slecht geacteerd en een stom verhaal , totaal geen opbouw van spanning.

avatar van Vitruvian

Vitruvian

Ik stoorde mij mateloos aan het feit dat Idris Elba er eigenlijk alles doet om er voor te zorgen dat hij zich zelf in de vingers snijdt.

En dat Beyonce alleen maar kan schreeuwen en totaal geen normale discussie kan voeren met Idris Elba. Slaat nergens op.

avatar van missl

missl

Een man is gelukkig getrouwd met Beyonce. Op zijn werk ontmoet hij een vrouw die nogal verliefd op hem wordt en zich ontpopt als een stalker. Best spannend omdat zij gewoon helemaal gek is. Ik was niet onder de indruk van het acteren van Beyonce.

avatar van StevenMighty

StevenMighty

Ik vond dit wel een goede, spannende film.

In de jaren '90 had je vaak van dit soort thrillers met een script dat uit het leven gegrepen is.

Zulke films keek ik altijd heel graag en ben dan ook blij met het zien van deze Obsessed.

Grootse acteer talenten zijn hier niet voor nodig, zolang het maar naturel en geloofwaardig overkomt, hetgeen hier voor mij zeker het geval was.