Genre: Drama / Thriller
Geregisseerd door: Steve Shill
Met onder meer: Idris Elba, Beyoncé Knowles en Ali Larter
Plot Obsessed
"Sharon and Derek have all they've ever wanted... but someone else wants it more."
Derek Charles heeft een goede baan, een beeldschone vrouw en een jong zoontje. Maar zijn perfecte leventje wordt bedreigd als Derek een nieuwe assistente krijgt. Wat begint als een simpele flirt op de werkvloer wordt al snel een gevaarlijk spel tussen Lisa, Derek en zijn vrouw Sharon waarbij leugens en verleidingen uiteindelijk eindigen in obsessie.
Derek Charles
Samantha
Hank
Security Man
Regine83
Moet zeggen dat ik het toch erg lastig vind om een zangeres in een film te zien, kan het niet heel serieus nemen, niet dat ze het slecht deed!
gauke
Een film met een slap draaiboek (gepikt van Fatal Attraction), die maar wat voortkabbelt en waarschijnlijk een serieuze bedoeling heeft, maar ongewild komisch is. De acteurs proberen er het beste van te maken.
DjFrankie
Natuurlijk niet origineel qua verhaal maar toch leuke film om te bekijken, wij hebben genoten.
Leon17
Het gegeven van de film was clichè en niets dat we nooit eerder gezien hebben maar ik heb met plezier naar de film gekeken vooral het einde was erg goed en de rol was Beyoncè op het lijf geschreven. Geen sterk verhaal maar door de cast en een aantal vermakelijke scenes toch 3 sterren.
djinnieboy
Deze film staat op een 3.0 ?
Deze film is een echte B film. Dus absoluut GEEN aanrader. Ik zou zeggen pak een bordspel uit de kast en ga dat doen, iig beter dan deze film kijken ^^
Miss Lola
Slap aftreksel van Fatal Attraction uit de jaren 80. Dus neem de moeite niet, zat andere leukere, spannendere films!
Noodless
DonOswaldo schreef :
Meer drama dan thriller. Heb ik echt in spanning gezeten? Nee. Wel heeft het me de hele film geboeid gehouden en dat zegt al wat. Tuurlijk het plot is niet bijster origineel, erger ik me niet zo aan..
Acteerwerk is ook netjes gedaan, zelfs Beyonce deed het goed (wat ik niet verwachtte).
Best leuk om eens te bekijken
Sluit me hier bij aan.
Ik vond zelfs Ali Larter goed spelen in haar rol. De catfight was ook geslaagd.
De film is wel braafjes op gebied van erotiek. Weinig te zien ondanks het thema van de film doet vermoeden. 7/10
Tun-89
Nou ik heb toch wel genoten van deze
spannende thriller met Miss Diva Beyoncé erin!
Ze zet een sterke rol neer zeker aan het einde!
Geen moment verveeld kijkt lekker weg.
Film houdt je continu geboeid.
Vermakelijk film.
4 *
-GX.L
Vond het weinig tot nergens op slaan. Waar is de opbouw, achtergrond en de motivatie van die vrouw? Beyonce heeft beter geacteerd ook. De momenten dat zij een break heeft van Derek vind ik haar ook niet echt overtuigend met die vage lachjes op haar gezicht.
Het gevecht op het eind is wel erg over the top hoor.
Redelijke spanning maar geen verhaal voor mij.
Een 4.
brabusRUS
ImdB: 4.5/10 12,534 votes
Moviemeter: 294 stemmen | gemiddelde 3,03
Kun je deze film serieus nemen?
bjerik76
Beyoncé Knowles acteert wel goed, maar ik mag toch wel hopen dat dit een tv film was en geen bioscoop film.
Voor een tv film kijkt het redelijk weg.
Stom dat Beyonce dan ook toch weer bij de finale ( waar de film het ook echt qua spanning van moet hebben) weer dr zangkunst promoot door te gaan zingen.
Een moderne Fatal attraction kopie.
Alleen vind ik fatal attraction ondanks deze enorm gedateerd is wel vele malen beter en overtuigender overkomen.
HoneyRyder
beyonce= slecht! er is geen antrekkingskracht tussen derek & lisa. nergens is er sprake van sex.
erpunited
Ik vind het wel een aardig verhaal. Het idee is wel vrij aardig. Het acteerwerk is niet geweldig. Je voelt de aantrekkingskracht niet. Ook neemt de film je niet mee in de spanning. Het wordt nooit echt ergens spannend. In ieder geval zo voelt het niet. Leuk om een keer te kijken maar geen superfilm
Valii
Dat deze hier een voldoende scoort is mij echt een raadsel.
Typische b-film, met een b-script, b-muziek, etc. Hele slechte wisselwerking tussen acteurs. Beyoncé met haar constante 'crazy bitch' is een beperkte actrice en ook nog eens ronduit irritant.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Typische televisiefilm, met een zeer voorspelbaar "plot", waarbij de naam een groot deel van de film overbodig maakt.
Matig acteerwerk. Beyoncé denkt indruk te maken door hard platte oneliners te schreeuwen. Een film die mijn volle aandacht niet kon trekken, ook al probeert het in een langerekte "climax" te overtuigen.
Magere 2,5*.
Tommy De Vito
Verassende vertolking van Beyonce. Ze acteert voor haar doen 'goed' aangezien deze meid zich meer focust op tournees en albums. Het verhaal bied niks nieuws maar blijft toch wel weer boeien en is af en toe ook spannend.
black swallow
aan de acteurs ligt het niet direct -
ik vind het een hele vervelende voorspelbare film,
waarin beeldend niks interessants gebeurt en verhaaltechnisch is het uitgekouwd,
er zal absoluut een grote doelgroep voor zijn
er zal absoluut een grote doelgroep voor zijn
Ik denk alleen fans van Beyoncé Knowles.
m1701
Goeie film
Goeie opbouw van de film.
Alleen jammer dat het einde wat snel gaat.... had het liever nog
wat beklemmender en intenser gezien.
Maar leuke film!
Dreiecke
Ali Larter is een erg leuke actrice in o.a. Heroes. In deze film speelt ze een door seks en één persoon geobsedeerde vrouw, die zich elke minuut van de dag aan Derek (Idris Elba) aanbiedt en daarbij zelfs handtastelijk is. Zó overdreven dat het op mij niet echt geloofwaardig overkomt.
O ja, ze verkracht hem ook nog eens, na toedienen van een rape-drug.
Derek maakt naar mijn mening een paar domme keuzes. Hij maakt niet meteen korte metten met de situatie en is er niet open en eerlijk over tegen zijn naasten en daardoor escaleert de boel.
De film is verder qua sfeer en uitvoering niet echt mijn smaak.
Wel goed geacteerd en ik vind de felle harde kleuren en de contrasten op zich wel erg mooi.
Ze zouden mooi in een futuristische film passen.
Aapje81
Clichematige stalkerfilm die het moet hebben van de overtuigende Ali Larter. Zij blaast in haar eentje de rest van de cast weg hoewel de eerlijkheid gebied te zeggen dat daar ook niet veel voor nodig is.
Verder valt op dat de film is ontdaan van enige vorm van spanning en dat er geen personages in zitten die het eendimensionale niveau ontstijgen. Het einde vond ik dan weer wel erg leuk al had ik het einde graag anders gezien.
Dankzij Ali Larter 2,5 sterretjes.
Decec
Een goede drama/thriller film...
Spannend verhaal...
Prima acteerwerk...
Vreemde actrice Ali Larter....
Mooi HD kwaliteit...
Perfect achtergrond geluid/
muziek (Dolby Digital)...
Heerlijk genoten...
oemoemenoe
erg slecht geacteerd en een stom verhaal , totaal geen opbouw van spanning.
Vitruvian
Ik stoorde mij mateloos aan het feit dat Idris Elba er eigenlijk alles doet om er voor te zorgen dat hij zich zelf in de vingers snijdt.
En dat Beyonce alleen maar kan schreeuwen en totaal geen normale discussie kan voeren met Idris Elba. Slaat nergens op.
missl
Een man is gelukkig getrouwd met Beyonce. Op zijn werk ontmoet hij een vrouw die nogal verliefd op hem wordt en zich ontpopt als een stalker. Best spannend omdat zij gewoon helemaal gek is. Ik was niet onder de indruk van het acteren van Beyonce.
StevenMighty
Ik vond dit wel een goede, spannende film.
In de jaren '90 had je vaak van dit soort thrillers met een script dat uit het leven gegrepen is.
Zulke films keek ik altijd heel graag en ben dan ook blij met het zien van deze Obsessed.
Grootse acteer talenten zijn hier niet voor nodig, zolang het maar naturel en geloofwaardig overkomt, hetgeen hier voor mij zeker het geval was.

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime

Cadillac Records