Genre: Horror / Actie
Geregisseerd door: Yannick Dahan en Benjamin Rocher
Met onder meer: Claude Perron, Jean-Pierre Martins en Ériq Ebouaney
Gesproken taal: Tsjechisch en Frans
Plot La Horde
In het noorden van Parijs willen vier corrupte agenten wraak nemen op een groep misdadigers, die verantwoordelijk is voor de dood van hun collega. Ze volgen de criminelen in een groot gebouw, waar deze zich schuil proberen te houden. Maar plotseling wordt het gebouw aangevallen door een grote groep hongerige, wilde zombies en zowel de misdadigers als de politieagenten zijn niet meer veilig.
aire.
Gaaf poster heb je gevonden, Chainsaw
Ziet er ook wat minder amateuristisch uit. Film lijkt trouwens erg gaaf te gaan worden. Een lekkere mix van actie en horror. Dit is wat twitch er van zegt:
''..The Post Apocalypse is upon us in the upcoming film La Horde, as a zombie wave is spreading across the world devouring humanity while at the top of a skyscraper in France cops and gang members are battling it out. Can you say gun play meets end of the world meets zombies meets Die Hard 1?...''
Bekijk hier wat de producer er over heeft te zeggen. Het is wat gebrekkig Engels, maar het enthousiasme is duidelijk te merken. Vooral dat lachje op het einde ook
aire.
Nieuwe nieuwe stills / set foto's en voor de geïnteresseerde nog even de vermelding dat de film in HD wordt geschoten.
Bron: Twitch.
Interesse is zeker al gewekt, poster is in ieder geval geniaal.
brucecampbell
Synopsis klinkt alvast erg origineel
Waarom zo negatief? Hoeveel slashers zijn er niet over één moordenaar die mooie meisjes stalkt? De uitwerking is van groot belang.
Ik wil net zeggen, sinds wanneer geeft Halcyon zoveel om het verhaal
Halcyon
Dat is waar. Ik breek de film dan ook niet a priori af, het valt me gewoon op dat de synopsis erg veel naar die van [Rec] ruikt. Verder ben ik een voorstander van formulefilms die, zoals je zegt, hun kwaliteit in de eerste plaats aan een goede uitwerking ontlenen.
Ik wil net zeggen, sinds wanneer geeft Halcyon zoveel om het verhaal
Eh, hoezo?
aire.
Wat genrefilms betreft? Hoe kom je trouwens in hemelsnaam bij Rec? Niet alleen is de uitwerking al totaal anders, maar vooral het verhaal op zich heeft weinig met elkaar te maken. Eigenlijk vrijwel niks.
Halcyon
Vrijwel niks? Ik zou net het tegenovergestelde denken. Politie of brandweer, klein verschil. Een gebouw als setting... De zombies... Je moet wel blind zijn om in de synopsis geen gelijkenis te zien.
En het klopt dat ik een voorstander ben van formulefilms, maar ik kan nog meer genieten van originele en creatieve scenario's. Hoe kom je erbij dat dit niet zo zou zijn?
orbit
- 12092 berichten
Weer een duo-regie? Wat is dat toch met die malle fransen? Maar ziet er inderdaad wel kiks uit, hopelijk zo in your face als enkele andere franse voorbeelden
Noodless
Na de tijd van de Aziatische horror lijkt het nu dat het tijdperk van de Franse horror is aangebroken. En dit kunnen we alleen maar toejuichen !
orbit
- 12092 berichten
Ik vind de franse horror die ik tot nu heb gezien alvast een stuk beter..
rody289
Macmanus
Aaahh zie al veel dat me likes. Origineel? nee, bad ass? extreem duidelijk JA!
Bottleneck
Can't wait.. kom maar op met die slachtingen, de trailer belooft goed hakwerk
$pecial
Woow, ik zie nu pas dat deze film er aan komt
Eindelijk weer een horror van Franse makelij ; nog even geduld hebben...
$pecial
Deze gaat draaien op Imagine!
Zaterdagnacht 17 april - Aanvang 00.30 uur – Tuschinski 1, Amsterdam
00.30: [REC] 2
02.30: THE CRAZIES
04.30: LA HORDE
06.30: VAMPIRE GIRL VS FRANKENSTEIN GIRL
Ziet er best leuk uit zo; al hoewel ik dan uiteraard puur zou gaan voor La Horde!
Tonypulp
Ik zou anders toch echt even op 6:30 wachten
Dit ziet er iig veelbelovend uit.
$pecial
Hehe, ja Vampire Girl ligt inmiddels ook op de stapel, ben benieuwd

Fans door het dolle heen met nieuwe beelden van 'The Super Mario Galaxy Movie'

Waargebeurde dramafilm 'Dark Waters' met Mark Ruffalo vanaf komende week op Netflix

'Kidnapped: Elizabeth Smart' gezien? Op Netflix kijk je ook deze vergelijkbare docu's

'The Lost City' met Daniel Radcliffe morgen te zien op televisie

Lik Wong
Actie / Horror, 1991

The Abandoned
Horror, 2006
parijs, frankrijkhigh rise criminal gangzombie-apocalypscrooked copsparis suburb