• 9.373.905 stemmen

Geregisseerd door: Tony Randel

Met onder meer: Rosalind Allen, Ami Dolenz en Peter Scolari

Releasedatum: 17 juni 1993

Plot Ticks

"Something hungry is about to hatch."

Wat een ontspannende trip naar de uitgestrekte bossen zou moeten worden, blijkt uit te draaien op een grote nachtmerrie voor een zestal 'probleem'-teenagers uit de grote stad. Steroïden, gebruikt door marihuana-telers, veroorzaken oncontroleerbare mutaties bij 'onschuldige' teken. Hun kamp is vergeven van deze beesten, die onder de huid kruipen en dan hun vernietigende werk beginnen. Als klap op de vuurpijl verschijnen ook nog twee uiterst agressieve marihuana-telers ten tonele. De problemen beginnen dan pas goed...

Holly Lambert

Charles Danson

Kelly Mishimoto

avatar van BoordAppel

BoordAppel

De 1e film die ik op de computer heb gezien! En dat was 5 jaar geleden heel apart. Toen vond ik m wel aardig, nu zal ie wel tegenvallen. 2,5*

avatar van SSeagal

SSeagal

Moest destijds wel lachen om deze film, weet nou niet of ik dat positief moet zien of negatief, maar ach, de film kent zijn goede momenten en heb er leuke herrinneringen aan, dus van mij een ***

avatar van KillaJah

KillaJah

Is dit een Amerikaanse Anti-marihuana propaganda? Of gewoon een film met een dom verhaal?

avatar van SSeagal

SSeagal

Smoke those Ticks out.......

avatar van Derkje

Derkje

Echte Hickox prent met een zero verhaal, maar een paar onbekende acteurs die het goed doen, een dikke 3. I'M INFESTEEEEEEDDDD!!!

avatar van T.O.

T.O.

Hé Carlton speelt hier in mee

avatar van damon

damon

Fresh Prince Carlton? :O

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Jep. Hij speelt hier echt precies een tegenovergestelde rol dan in die serie. Wel grappig om te zien.

avatar van pjotr

pjotr

Maar niet erg overtuigend.

avatar van MWX

MWX

ik kan mij deze film nog steeds herineren van vroeger. en dat is heel wat

avatar van WB

WB

BoordAppel schreef:

Dat zeker! Volop breed istie, en volop stoer Was wel ff wennen, maar hij zet die personage goed neer!

3,5 sterren voor de kriebels die ik er aan over hield, hehe...

avatar van mikey

mikey

Is dit niet die film met het stiefbroertje van de fresh prince of bel air?

avatar van pjotr

pjotr

Jup...in een macho-rol, zoals hierboven al eerder vermeld.

avatar van mikey

mikey

owja, carlton, he's such a blast!

avatar van moviemike

moviemike

zeer middelmatige prent.

Niet echt spannend, geen echt goede acteerprestatie's en eigenlijk ook niet griezelig.

Uiteindelijk word het nooit vervelend en is er wel sprake van een goede make-up.

avatar van Horrorfanaat

Horrorfanaat

Die teken waren eigenlijk nooit echt eng alleen maar nep. Die agressieve gasten waren creepier, acteerwerk was redelijk. Heb me wel vermaakt. 2,5 ster.

avatar van zoutzak

zoutzak

toch wel een van de betere in zijn genre 3*

avatar van Dikkie Post

Dikkie Post

In mijn herinering een goede spannende en gore film, maar lang geleden dat ik hem heb gezien, weet iemand of ie op DVD te krijgen is.

avatar van Mescaline

Mescaline

best een aardiige film tijd geleden gezien en de film maakte wel indruk op me ik geef deze film een 3,5

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Carlton als gangster? Niet echt geloofwaardig. Volgens mij wel aardig filmpje. Kan best 1995 geweest zijn toen ik 'm heb gezien.

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Deze ben ik in de tijd gaan zien in de bioscoop. Hij werd hier uitgebracht onder de titel Ticks.

Van wat ik er nog van herinner was dit een erg leuke B-film waar ik me goed mee vermaakt heb. Zou de film graag nog eens terug zien...

avatar van playah26

playah26

Heel lang geleden gezien.. in mijn herrinering een vrij aardige horror voor die tijd.

Deze ga ik nog eens een keer herzien als ik hem ergens kan vinden.

avatar van Vascago

Vascago

Typische B pulp met slecht acteerwerk en een onzinnig verhaal. Maar ook met een heerlijke sfeer en mooie special effects. Ik vind het allemaal prachtig. Kan niet genoeg krijgen van dit soort filmpjes.

avatar van kova

kova

heeeeel lang geleden eens gezien, en hij is me altijd wel bijgebeleven.. weet niet meer hoe de effects waren behalve die onderhuidse bulten/teken die de mensen verslonden

avatar van FatMike

FatMike

• 1976 stemmen

In de jaren 90 werden een hoop minder goede pulpfilms gemaakt.

Ticks is zo'n pareltje uit de jaren 90 die wel gaaf is en me sterk

het gevoel gaf afkomstig te zijn uit de jaren 80!

Een toffe score begeleid een hoop ellendige beestjes op oorlogspad!

Alfonso Ribeiro doet het fantastisch en ik vergeet gauw zijn

sukkelige rol in Bell Air's Prince....bluuuhh!

Clint Howard is super!!!!

Dikke 4 sterren!

avatar van smoozycat

smoozycat

Ik heb met veel lol naar deze film gekeken Ik heb hem o de rommelmarkt met koninginnedag gevonden als cd-i. Zeer leuke B-film.

avatar van erik1677

erik1677

Whoaoaoa eindelijk weer gezien.

dacht dat deze film uit een verloren tijd was, maar gelukkig weer gevonden.

Vroeger natuurlijk al wel eens gehuurd op vhs, en toen vond ik hem al geweldig.

damn wat hou ik toch van horrorfilms

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Ticks oftewel Infested staat op de nummer 24 in de Top 25 met de beste Horrorfilms van de jaren '90. Vanaf 7 oktober tellen we dagelijks af met een nieuwe titel uit de '90s Horror Top 25 om op Halloweenavond de nr. 1 vrij te geven.

Voor de video: '90s Horror Top - nr. 24 Ticks

avatar van Edie

Edie

Grappige film, gezien na het zien van de review zoals hierboven aangegeven.

Viel me erg goed mee, einde was nogal over de top maar over 't algemeen zeker een aardige film. 3*

avatar van Boeikens

Boeikens

Ooit gezien op oude VHS en nu op DVD gevonden voor 1Euro. Kon ik niet laten liggen.

Het idee voor het verhaal is best goed maar hapert een beetje in de uitwerking. Ze overdrijven wel wat met het ineens zo grote aantal tekenen naar het einde toe gaan ze helemaal door het lint met die reuze teek.
De sfeer daarentegen is best aardig en de film was zeker vermakelijk met een goede portie humor.