Genre: Komedie / Actie
Geregisseerd door: Steve Carr
Met onder meer: Kevin James, Keir O'Donnell en Jayma Mays
Bekijk via Netflix
Plot Paul Blart: Mall Cop
"Safety Never Takes A Holiday."
Paul Blart (Kevin James) is een bewaker in een overdekt winkelcentrum. Als een georganiseerde bende plannen heeft om dit winkelcentrum te overvallen moet hij in actie komen en alles doen om ze te stoppen.
Paul Blart
Chief Brooks
Sergeant Howard
Leon
kArIzMa_Movie
Ik vind de trailer alleen al leuker dan Steve Carr's 'Are We Done Yet?'.
Wadjoe
Poster toegevoegd en net de trailer bekeken, haha dit word zo hard genieten. Kevin James, altijd geniaal in de serie 'King of Queens' en komt nu met geweldig en hilarisch personage aanzetten. Kan niet wachten!
hannes64
- 1926 berichten
Een komische DIE HARD in een winkelcentrum.
Deze lijkt me zeer leuk.
Kevin James is een topper in zulk soort komedies.
SSeagal
ik weet het nog niet met deze film, ziet er een beetje uit als Home alone in een mall. Die sliding om achter de pilaar te komen was alvast wel enorm hilarisch
jacobine_rodijk
Vreemd genoeg vond ik het eerste half uur (voor de gijzeling) leuker dan de rest. Het wordt dan ook pijnlijk overduidelijk dat de film vanwege zijn PG keuring niet veel geweld mag laten zien, wat niet al te best werkt als je een winkelcentrum probeert te gijzelen. Het moet het dan ook vooral hebben van de fat jokes, wat de trailer al weggaf.
Maar een leuke rol van James en nieuwkomer Mays maken het nog degelijk kijkbaar.
jericho76
De film viel me niet mee en niet tegen. Een paar momenten zijn wel grappig en het berijden van zijn segway is echt een kunst!
De film zelf heeft leuke wendingen, de grappen zijn een beetje voorspelbaar..
Als je van zijn humor houdt, dan is dit een goeie film om een avondje door te komen.
Geen topper
een 3
Nohands
Wat een teleurstelling is dit zeg,dit is gewoon een ontzettende kinderachtige film.
Ik had een echte humor film verwacht, maar dit is echt te triest voor woorden, ik heb noggeeneens geglimlacht....heel erg standaart kinderachtig verhaal en slechte humor.
Als je deze in de bioscoop ga bekijken......is zondegeld. (zelfs op DVD)
Naduah
Gewoon een leuke film....niet bij nadenken en achterover hangen. Geen echte hoogdraver, maar er zitten leuke stukjes in verwerkt.
Errie
Vond het echt een leuke film.
Je weet eigenlijk wel wat er gebeurd de hele film, maar toch blijft het mooi
teigetje37
Leuke parodie achtige Die hard film.
Geen hoogdraver gewoon leuk om een keer gezien te hebben.
Waardering: 2 1/2 sterren
MARCUS CORVUS
Wel leuk niet meer en niet minder. Meer een kinderfilm eigenlijk.
wwelover
Een tegenvallende komedie, blij vlagen is hij grappig. Terwijl het concept niet eens zo stom is, het is natuurlijk vrij simpel allemaal maar je kan er iig een beetje leuke komedie van maken. Zeker met Kevin James in de hoofdrol. Hij is grappig, maar hij is zeker geen Jim Carrey of dergelijks. Maar de dialogen zijn vaak dom en niet grappig. En het dronken zijn van Paul Blart is ook niet leuk. Het grappigste is de scene aan tafel bij zijn moeder.
Kevin James deed het redelijk, maar mist het komische talent van Jim Carrey voor deze rol. James probeert grappig te zijn met zijn postuur, maar vrij veel van die grappen slaan bij mij niet aan.
OlafK
Paul Blart: Mall Cop weet niet altijd te overtuigen, maar is bij vlagen toch wel een heel erg grappige film. Enorm simpel, vaak ook wel erg voorspelbaar, maar geen moment vervelend.
Kevin James zie ik als een geweldige komiek, zijn rol als Doug in The King of Queens is hilarisch en ook in deze film weet hij zich staande te houden. Nogal voorspelbare grappen over zijn postuur, maar gelukkig zijn de meeste wel raak.
Film kent zn ups en downs: begint vrij sterk, om zo nu en dan gigantisch in te zakken. Kende echter ook op het einde nog wat grappige momenten (bijvoorbeeld wanneer Blart een 'suikershot' nodig heeft en daarom een ranzige, kleffe, oude, op de grond liggende, lolly oppakt en deze opeet).
Een aardig tussendoortje: 3 sterren.
Ninto
Gewoon verstand op nul en lekker genieten van Kevin James! Zie hem rollen op z'n tweewiel-scootertje
Overigens heb ik door deze film weer helemaal zin gekregen om King of Queens nog een keer helemaal te kijken
Tjeen
Ben blij dat Kevin niet de zelfde 'Humor' als Jim Carrey heeft.
Jim is zo'n beetje de slechtste die ik bedenken kan.
Maar goed het is een redelijke film, Kevin James is een goeie acteur .
Af en toe grappige scene.
Een soms best geinige en vermakelijke komedie maar er zat zoveel meer potentie in.
Een film die zich afspeelt in een groot Amerikaans winkelcentrum moet toch erg grappig kunnen worden gezien alle soorten winkels en bezoekers. Zie Mallrats, waarbij ik regelmatig dubbel lag van het lachen, bijvoorbeeld. Mall Cop slaagt daar niet in. Het 1e uur is sowieso aardig saai en slechts het laatste half uurtje was af en toe geinig.
De film wil zowel drama als komedie in de film verwerken en in beiden slaagt het niet. Dat drama deel van Paul die maar niet aan de vrouw kan komen is vervelend en suf. De humor is weer te kinderachtig en sowieso veel te weinig aanwezig. Slechts het laatste half uur was redelijk oke met geinige verwijzingen naar de films Die Hard en Predator. Toch blijft de gehele film wel erg voorspelbaar. Het concept van de film is oke, de uitwerking te grijs. Kevin James is normaal ook veel leuker dan in deze film waar hij wel een erg suffe rol speelt die slechts op het einde een beetje gaat bloeien.
Wou eigenlijk een laag cijfer geven maar door het laatste half uur maak ik er een krappe onvoldoende van;
Imperial Figure
Een geslaagde die hard en commando parodie naar mijn mening.
The king of queens is back in action.
Xen0n
Als je hier niet om kan lachen... Lijkt me dan een beetje humorloos denk ik.
Film was toch heel leuk om te zien, heel grappig geacteerd, door vooral de hilarische hoofdrolspeler natuurlijk.
En toch een 2,5* wat inhoudt dat hij eigenlijk matig was....
Mijn 2,5* hier staat voor een matig eindproduct.
Waku
Wel aardige komedie.
Maar eigenlijk alleen vanwege het innemende karakter van Kevin James.
Zonder zijn aanwezigheid zou "Mall Cop" een treurige humorloze film zijn geweest.
Uier
- 2006 berichten
Veruit de meest slappe Happy Miadison van de laatste jaren.
Maar dat viel ook te verwachten met Carr aan het roer.
Kinderachtig, vervelend en niet leuk.
sofripa
Uit de fabriek van Adam Sandler....Dus weet je waar je aan toe bent.
Ik vind dat op zijn tijd prima en als je vervolgens ook je hersens afzet is dit best te pruimen. 3 *

Paul Blart: Mall Cop 2
2015

Klaar met de Nederlandse Netflix-hit 'Bad Boa's'? Déze vergelijkbare films kan je nu gelijk kijken

La Misma Luna
Drama / Avontuur, 2007