• 9.373.193 stemmen

Oorsprong: Canada / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Matthiew Klinck

Met onder meer: Thomas Michael en Paolo Mancini

Plot Hank and Mike

Hank en Mike zijn de Felix Unger en Oscar Madison van de feestdagenmascottes. Het lijkt wel alsof zij een niet bij elkaar passend koppel zijn, maar hun verschillen zijn net dat wat hen samen houdt, zelfs na al die jaren. Terwijl Hank een drinkende rokkenjager is, kan Mike zijn onzekerheden niet overwinnen en hij denkt dat hij echt ellendig is. Maar eens per jaar dragen Mike en Hank plichtsbewust mandjes met Paaseieren naar verschillende families in de streek. Alhoewel, dit jaar heeft hun werkgever, de Easter Enterprises, die ook Kerstmis en Chanoeka verzorgen, een flinke klap op de arbeidsmarkt gekregen. Daar Hank en Mike slechts één maal per jaar werken, zijn zij het die het eerste ontslagen worden. Daardoor worden zij verplicht om zich in te schrijven bij het werkloosheidskantoor en daar zij geen afscheid kunnen nemen van hun bonte leven, zijn deze twee oude vrienden nu pas aan het uitvinden hoe waardevol hun vriendschap kan zijn in tijden van nood.

avatar van brunoxide

brunoxide

Wat een ongeloflijk saaie, niet grappige, flauwe, inspiratieloze BAGGERfilm. De flauwe glimlach die ik op mn mondhoeken kreeg bij het zien van 2 volwassen mannen gehuld in paashaaspakken was al snel verdwenen toen ik merkte dat de hele film zo ongeveer dit beeld inhoudt. Zoals eerder al werd gezegd hier lijkt het net alsof de hele film op dit grappige contrast (volwassen mannen die zuipend en rokend in paashaaspakken rondlopen) moet teren. En dat is toch echt veel te dunnetjes meneer de regisseur.

Mijn conclusie: ik heb feitelijk gezien geen 1 x gelachen echt tijdens deze film..

zodoende: 0,5*

Een van de slechtste comedies die ik ooit gezien heb.

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Hm, een erg simpel filmpje, grappig is het helaas niet. Het is een vrij eenvoudig verhaal(Er zijn twee paashazen die ontslagen worden, ze zoeken naar ander werk en komen uiteindelijk weer terug) en nergens wordt het echt gecompliceert of krijgt het een vreemde wending.
Acteerwerk is oke, Joe Mantegna is hier vanzelfsprekend het meest overtuigende.
Leanback en relaxed, dan is hij goed weg te kijken. Maar verwacht er absoluut niets van.

Prima gemiddelde hier.