• 9.376.713 stemmen

Geregisseerd door: Matthew O'Callaghan en Todd Wilderman

Met onder meer: Joel McHale, Olivia Hack en Steve Schirripa

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Open Season 2

"This time it's pets against wilds. Wiener takes all!"

Na hals over kop verliefd te worden op Gisele, neemt Elliot's weg naar het altaar een onverwachte wending wanneer Mr. Weenie gekidnapt wordt door een bende verwende huisdieren, vastberaden om hem terug naar zijn eigenaars te brengen. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy en de rest van de Woodland-inwoners zetten een grote reddingsactie op poten voor hun worstvormige vriend en bevinden zich al snel in het kamp van de vijand: de wereld van de huisdieren. Aangevoerd door een minipoedel genaamd Fifi is het leger huisdieren niet van plan Mr. Weenie zonder slag of stoot te laten gaan. Verslaat een minipoedel echt een Grizzly? Zal Elliot ooit met Giselle trouwen?

Elliot (stemrol)

Boog (stemrol)

Mr. Weenie (stemrol)

Bobbie (stemrol)

Giselle (stemrol)

McSquizzy (stemrol)

Fifi (stemrol)

Deni / Buddy / Ian (stemrol)

Roberto (stemrol)

Stanley (stemrol)

avatar van schimmel

schimmel

Is hier een vervolg van? Want ik heb hem op internet gezien :O

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Dit is het vervolg man.

avatar van The Oceanic Six

Haha misschien moet ik me schamen maar ik heb me weer kostelijk vermaakt met deze animatiefilm. De 1e vond ik al grappig, het vervolg dus ook. De film duurde niet lang, maar dat is niet erg bij dit soort films. Te lang maakt zon film saaier. Ik moet bij dit soort films gewoon vaak gniffelen om de leuke personages. Ik vond hier de 2 eenden, de groep konijnen en Mr Weenie, de tekkel met een zwaar Duits accent het leukste. De film was niet origineel, had geen goed verhaal maar het was wel weer vermakelijk, keek weer prima weg. De film had grappen en momenten genoeg die leuk waren dus voor de animatieliefhebber zonder al te veel eisen, gewoon kijken. Grafisch was de film trouwens ook goed genoeg. Niet zo super geanimeerd als een Finding Nemo, maar dat lukt ook maar weinig films.

avatar van balosa

balosa

saaie film zonder leuke grappen, de karakters waren ook niet zo leuk neergezet, helaas weer een voorbeeld dat een deel 2 minder is dan de eerste film

avatar van Betamax

Betamax

Wel leuk maar zoals meestal niet zo leuk als deel 1

avatar van RodneyS

RodneyS

Best vermakelijk deze. Heb deel 1 nog niet eens gezien, maar na dit tweede deel ga ik die ook zeker checken

Gewoon erg leuke typetjes en humor in deze film, verhaal is beetje simpel maar moet je maar voor lief nemen.

avatar van OlafK

OlafK

Ook ik kan dit soort filmpjes wel goed waarderen. Kijkt lekker makkelijk weg en hoewel deze film niemand lang bij zal blijven, is het geen complete waste of time. De film duurt niet heel veel langer dan een uur en dat is prima voor dit genre. Deze animatiefilm is net als zijn voorganger Open Season heel aardig, grafisch weinig bijzonder maar kent wel zijn grappige momenten. De animatieliefhebber zal dit filmpje zeker waarderen, de neutrale kijker kan beter zijn aandacht verleggen naar betere animatiefilms.

3 sterren.

avatar van kanjertje

kanjertje

Weerom leuke verfrissende animatie die zeker niet moet onderdoen voor zijn voorganger.

avatar van Zinema

De straight-to-video-animaties zijn best te pruimen in dit vervolg op het ietsje betere eerste deel. De grappen zijn soms erg leuk maar meestal erg flauw. Geen enkel cliché wordt geschuwd. Toch is de toevoeging van de huisdieren er een die leuk is, ook al had dit beter kunnen worden uitgewerkt. Onderhoudend, maar mondjesmaat vermakelijk.

avatar van john constantine

john constantine

Erg leuk vervolg op het eerste deel! De film bezorgde me wel de slappe lach!

Jammer dat hij de bioscoop niet gehaald heeft, maar verder is het een Straight to dvd die waard is om hem een keer te bekijken.

Krijgt van mij gewoon een 4.0* omdat ik hem wel erg leuk vond en er grappen in zaten die orgineel waren!!

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Half zo slecht nog niet en zeker vermakelijker dan deel 1. Een aantal goede grappen (rabbit-fights!). Vermakelijk verhaaltje en leuke personages. Goed te doen.

3.0

avatar van Boogie1963

Boogie1963

leuk vervolg op deel 1, leuk voor de kids en de ouderen die van tekenfilms houden. aparte personages. Gewoon leuk.

avatar van andrew

andrew

Leuke en grappige film. Voor mij zeker de moeite waard, heb veel moeten lachen. 3,5*

avatar van whimp

whimp

leuke onderhoudende film, met geinige karakters, steekt niet boven het maisveld uit, en vond de main charactter beetje op de ezel in shrek lijken, qua stem en gedrag. 3 *

avatar van BS

BS

Eigenlijk gaat hij door op hetzelfde ritme, gevoel en nivo als het eerste deel. Das dus eigenlijk wel goed ( meestal zakt het in .. hier dus niet )

Moet wel zeggen dat het eind ook wel leuk gedaan is ( met Bob .. geweldig !!! ) en ja, jatwerk maar toch net weer ff anders en gewoon leuk gedaan.

Dat laatste geld ook gewoon voor de rest van de film. Leuk gedaan, lekker entertainend en mooie stemmen.

Hetzelfde nivo als deel 1 maar een beter (gejat) eind. Wil hem eigenlijk 3,5 geven ( ja, ik vond het eind met Bob echt erg leuk ) maar 3 dik verdiende sterren is wat het gaat worden !

avatar van Heccer

Heccer

Kijkt lekker weg nu nog even deel 1 checke

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Ik vond deze wel een beetje tegenvallen. De eerste Open Season was erg leuk en vermakelijk. Maar ik vond hier het verhaal erg matig en de karakters waren ook niet zo leuk, eerder irritant. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik wel moest lachen om Mr. Weenie, die had wel zijn komische momenten. Maar ik vond het wat geforceerd overkomen, zo van we moeten nog een vervolgfilm maken dus laten we snel even wat verzinnen. Daardoor is het allemaal wat minder, en heb ik niet echt kunnen lachen om deze animatie.

avatar van dartviper

dartviper

De film was best grappig en voor de doelstelling leuk. Maar het verhaal is een beetje langdraadig. Geef hem 2 sterren

avatar van Altijdklagen

Altijdklagen

ik vond hem leuker dan deel 1

goeie geintjes, een linke fifi ja, heb wel gelachen

avatar van SanneW

SanneW

Beetje jammer deze film. Ik vond persoonlijk deel 1 leuker dan dit deel. Vond hem niet echt heel veel aan.

avatar van Woutrr

Woutrr

Het "verhaal" is best saai (en de film duurd al zo kort) en niet grappig, saaie karakters.

Grafisch ook niet mooi en ongedetailleerd uitgewerkt (voor een film uit 2008 mag dat toch wel), in deel 1 ging het nog...

avatar van rep_robert

Open Season 2 is net wat minder dan zijn voorganger.

Vanaf minuut 1 had ik het gevoel dat hier veel minder aandacht aan is besteed, het ziet er allemaal niet af uit.

Het lijkt wel alsof de animaties veel minder mooi zijn dan het 1e deel, dat ze er een haastklusje van hebben gemaakt. Weinig oog voor details en sommige personages zien er een beetje flets uit.

Wat niet minder is aan dit deel is de humor, vanaf minuut 1 komen er genoeg goede grappen voorbij in deze film.

De personages zijn allemaal wel oké, het nadeel hier is denk ik vooral het aantal personages, weinig tijd om er een paar uit te lichten(zoals in deel 1),waardoor een heleboel toch vooral oppervlakkig blijven, ondanks hun hoofdrollen.

Het verhaal is natuurlijk niet briljant, maar wel simpel genoeg om te vermaken.

Dus ondanks de veel mindere animaties en het simpele verhaal blijft er verder een vermakelijke animatiefilm over met hier en daar heerlijke droge humor.

Wel minder leuk dan deel 1.

avatar van horrorfreak23

horrorfreak23

HILARISCH met momenten. Net zoals ik had verwacht.

Een leuke animatiefilm om te kijken op een zondagnamiddag.

avatar van Kevin13

Kevin13

Open Season 2: De herbekijking.

Eerste keer was een heerlijk avondje kijken, lachen. Nu integendeel. Slechte grappen, irritante personages en maar te zwijgen van de kots slechte animaties. Hoe ik hier ooit iets heb in kunnen zien. Voor nu 1.5*, gelukkig dat ik hem niet heb afbekeken.

avatar van Fietsband

Fietsband

Ik vond deze echt veel minder dan de vorige, de animaties waren echt heel erg slecht, maar vanwege de humor toch nog 3*

avatar van Film Pegasus

De vorige Open Season had nog enkele leuke momenten, maar die zijn hier compleet verdwenen. Bovendien is nu de stemkwaliteit ook overgenomen door B-stemacteurs en ligt het tempo net iets te snel om nog te kunnen genieten. Niet echt een aanrader.

avatar van _Moonwalker

_Moonwalker

Qua animatie is deze zeker slechter dan het eerste deel.

Qua grappen overtreft het de eerste deel.

Erg leuke characters.

De tekkel met zijn duitse accent, de gestoorde Duck, de arme konijntjes, de gekke kat, de geweldige eekhoorn met zijn schots(?) accent...moet ik nog doorgaan?

Heb me heel erg goed vermaakt met deze film. Goed vervolg van het eerste deel, alleen de animatie stijl zoals gezegd is iets slechter. En de stemmen natuurlijk voor de hoofdrol spelers.

avatar van gizmo_o

gizmo_o

Slap aftreksel van "Open Season". Niks vernieuwends, de eraan toegevoegde hondengroep heeft voor mij weinig meerwaarde (alleen die broodmagere demente kat was wel aardig), want ze werden zelden grappig.
De konijntjes blijven leuk, evenals Mr. Weenie, McSquizzy & Elliot. Het gevecht op het einde is nog enigzins vermakelijk. Ik vond het niet duidelijk of er visueel nu verschillen waren met deel 1, maar het was zeker niet beter.

Ze hadden het bij deel 1 moeten laten, maar nu moet ik zelfs deel 3 nog kijken, want inmiddels is het een drieluik geworden .

avatar van ManMetPet

ManMetPet

Alleen nieuwe personages maar voor de rest is deze film minder.

avatar van Rodger

Rodger

Leuk voor de kinderen, en leuk om een keer gezien te hebben... deel 1 is beter...