• 9.373.128 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Lara Shapiro

Met onder meer: Lindsay Lohan, Luke Kirby en Cheryl Hines

Plot Labor Pains

"Some stories just keep on growing"

Thea is niet bepaald goed in haar baan. Ze vreest dan ook dat ze binnenkort ontslagen zal worden. Om dit te vermijden, doet ze alsof ze zwanger is. Als ze merkt dat ze speciaal behandeld wordt, houdt ze de schijn negen maanden lang op.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

''Don't look at me, I never touched her!''

Haha!

Deze moet ik echt zien!

Wanneer draait 'ie?

avatar van marlijn

marlijn

egens eind juli tv primere in usa

avatar van benthe

benthe

Deze staat ook al klaar om gekeken te worden. Deze vakantie ook maar is kijken!

avatar van Shora

Shora

Was wel lachen op momenten, maar het is allemaal zo voorspelbaar

zoals alle films van lindsay lohan;)

avatar van Keane1983

Keane1983

Het is zeker niet de beste film waarin lindsay in speelt. Het verhaal is vrij standaard maar daardoor niet minder leuk. Voorspelbaar is de film zeker..als het goed is weet je het einde al voordat je de film in de speler hebt gestop.

De trailer bevat tevens de leukste grapjes en de film heeft verder niet heel erg veel omhanden wat dat betreft.

Wat wel een klein hoogte puntje is in de film, is de zwangerschapsgym.

Verder is dit gewoon een doorsnee comedy (misschien zelfs iets minder dan dat).

Er had meer in kunnen zitten als ook alle acteurs er werk van hadden gemaakt.

Dus al met al...

Een 2.0*

Waarom: omdat de film wel de potentie zou hebben gehad als er meer werk van gemaakt zou worden...en dit is niet het geval geweest...leuk om eens gezien te hebben...maar zeker geen film die je bij zal blijven.

avatar van tcdaizz

tcdaizz

Een hele leuke film, wel een beetje voorspelbaar, maar het maakt hem er niet minder door.

avatar van 007james

007james

Echt ik vond hem geweldig als ik alleen moest kijken niet maar met de familie echt goed mijn keuze

avatar van guuzer

guuzer

Hilarische film, echt gelachen. Verder ook niet zo voorspelbaar als door iedereen wordt beweerd. Niet alleen voor regenachtige zondagmiddagen in ieder geval

avatar van MovieQueen

MovieQueen

pff met veel moeite kunnen afkijken!zeer voorspelbaar!

avatar van RickZ

RickZ

Simpele komedie over schijnzwangerschap en de gevolgen, weinig leuke scenes!

avatar van missl

missl

Op een gegeven moment zat ik te wachten dat haar geheim uit zou komen zodat er iets zou gebeuren. Saai!

Het zusje maakt wel iets goed, al is het niet veel.

avatar van gino91

gino91

Leuk simpel filmpje voor als je je verveeld, verwacht geen hoge acteerprestaties maar gewoon lekker 1.5 film kijken zonder ergens bij na te denken. Lindsay Lohen is perfect gecast voor deze rol.

avatar van jeantjuh123

jeantjuh123

Waarschijnlijk wel de beste film van Lindsay. Ik vind het echt een superleuke film!

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Ik ga deze film van de week kijken.

Ben echt benieuwd. Heb er geen hoge verwachtingen van maar toch lekker genieten en kijken.

avatar van hansbreda

hansbreda

Luchtig amusement met een leuke rol van Lindsay Lohan.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Labor Pains.

Eindelijk gekeken. En het viel me zeker niet tegen.

Heb erg genoten. Het acteer werk was niet overdreven goed, maar Lindsay Lohan straalt in deze rol.

Een beetje overdreven allemaal en voorspelbaar. Maar toch een leuke film voor een keer. Ga het misschien weer eens kijken.

Hier en daar heb ik dubbel gelegen en dat was goed.

Een toppertje van Lohan!

avatar van pardalis

pardalis

Zeker niet slecht, Lohan mag dan veel afgeschilderd worden als een stomme actrice, toch zette ze hier een aardige prestatie neer. Het verhaal is inderdaad zeer voorspelbaar, maar dat is typisch in dit genre. Een leuke komedie waarbij je slechts af en toe dubbel ligt, maar het verveelt je geen moment.

Leuk en onderhoudend een verdiende 3 sterren

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Luchtig vermaak. Lindsay Lohan doet het leuk, ik heb altijd al een zwak voor haar gehad. Echt grappig was 'ie niet, maar het kijkt niettemin lekker weg. Toch wel fijne entertainment voor een avondje.

avatar van Waku

Waku

Zeer luchtige romantische komedie.

Als tussendoortje redelijk te behappen zoals zoveel standaard komedies.

Lohan als oudste zus moet zorg dragen voor kleinere zusje maar maakt beetje puinhoop van haar dagelijkse leven.

Rekeningen worden niet betaalt, achterstallige huur en tot overmaat van ramp dreigt ze haar baan te verliezen na belachelijk maken van haar sukkelige baas die wel een hele aparte relatie onderhoudt met zijn hondje.

Enige redmiddel is zwangerschap faken op het moment van ontslag.

De komedie hobbelt vervolgens door op de automatische piloot.

Hilarisch wordt het allemaal niet echt en er ontstaan ook geen echte heikele situaties

Eigenlijk kijkt men anderhalf uur naar een wat dikkere buik.

Met name vrouwelijke en jongere kijkers zullen toch wel vermaakt worden door deze "labor pains"

Kleine voldoende

2,5*/3*

avatar van jan

jan

Leuke en originele romantische komedie. Hoewel het eind natuurlijk voorspelbaar is.

avatar van m1701

m1701

Ik vond het een erg leuke film

Natuurlijk wel een beetje een standaard verhaal met een standaard einde, maar ik heb me zeker vermaakt.

Acteerwerk van Lohan vind ik altijd wel erg goed

Zeker de moeite waard om te kijken!

avatar van DonLeone

DonLeone

leuke film, alleen een beetje teveel hetzelfde de hele tijd, bevat eigenlijk maar 1 fijn element en dat is de valse zwangerschap

avatar van Nancy1980

Nancy1980

Best een leuke film, En vindt Lindsay Lohan voor een keer ook best leuk spelen.

Heb om sommige momenten echt wel moeten lachen, en soms was het even ingekakt.

Maar leuke film om keer gezien te hebben.

avatar van AHWA

AHWA

Ik hou niet van films die om leugens draaien. Personages die zich in allerlei bochten moeten wringen om de waarheid maar te blijven verbergen, daar kan ik niet om lachen en ik zal dat ook nooit leuk vinden.

Hier dus ook niet en dus vond ik deze film ook niet zo leuk. Parnell is op zich nog wel grappig, en die ouwe kerels op dat bedrijf ook, maar de film draait toch om Lohan. Ze ziet er -in deze film tenminste- nog steeds goed uit en ze kan toch wel beter acteren dan de rest van de "jonge" actrices in Hollywood.

Ik zat te snakken naar het moment waar op de grote reveal eindelijk kwam, en het einde daarna trok de film nog wel een beetje omhoog, maar verhalen zoals deze liggen mij gewoon niet denk ik.

avatar van benthe

benthe

Leuke film, vrij voorspelbaar, maar wel orgineler als andere Romantische Komedies. Niet ontzettend veel humor, maar kijkt lekker weg.

avatar van die hard

die hard

Slecht gespeeld door lohgan.

Op zich best leuk

avatar van gringo84

gringo84

vond dat ze het best aardig deed eigenlijk Loghan,ik heb op sommige momenten gewoon echt moeten lachen,erg origineel,lekker tussendoortje die Lindsey!