• 9.372.440 stemmen

Adventures of Power (2008)

Komedie / Avontuur | 96 minuten

Genre: Komedie / Avontuur

Geregisseerd door: Ari Gold

Met onder meer: Ari Gold, Michael McKean en Adrian Grenier

Plot Adventures of Power

"Imagine that."

Mijnwerker Power is gek van drummen, maar heeft helaas niet het talent om daadwerkelijk goed te drummen. Hij ontwikkelt zich echter tot 's werelds beste 'air-drummer' en wanneer zijn kleine stadje bedreigd wordt met de ondergang, vindt Power een hele scene van air-drummers. Samen proberen ze door middel van hun obsessie het stadje te redden.

avatar van Wadjoe

Wadjoe

Doet me op 't eerste gezicht beetje denken aan Hot Rod, een rip-off van Hot Rod. Maar aangezien Hot Rod erg grappig was ben ik wel benieuwd..

avatar van AHWA

AHWA

Ari Gold? Met Adrian Grenier? Grappige Entourage-trivia

avatar van Respekked

Respekked

Bizar!

avatar van Macmanus

Macmanus

96 minuten is niet gerechtvaardigd.

Zag een meesterlijk clip van deze film op Apple trailers, leek erop dat dit een instant cultclassic zou worden. Blijkt dat die clip ook echt meteen de beste uit de film is. Film is uber flauw in de lijn van, Napoleon Dynamite en het recente en best geniale Black Dynamite. Alleen is de grap dichtheid hier aanzienlijk lager, film valt ook regelmatig in herhaling, zo luchtdrumt die in het begin al druk terwijl die bezig is met werken en rennen, en krijg je daarna nog een paar keer dat soort scenes. Zo grappig vond ik het nou ook weer niet. Zo lijkt de film wel meer dingen te lang uit te reken om zo aan de full feature lengte te komen.

Jammer, het is vooral Adrian Grenier zijn rol die de film een beetje red. Niet genoeg om hier echt iets hilarisch van te maken helaas.

2 sterren.

avatar van Fortune

Fortune

Erg leuk.

Het is niet schaterlachen bij deze film maar er zitten genoeg grappige momenten in. Plus het hele air-drum wereldje wat hier wordt uitgebeeld is gewoon ontzettend grappig gedaan.

Het is erg overdreven expres cliché allemaal wat min of meer de humor moet zijn.

Erg veel foute montages in deze film maar ook best veel geinig gefilmde scenes.

Apart filmpje, wel een aanrader.

3.5