• 9.382.103 stemmen

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Barra Grant

Met onder meer: Carrie-Anne Moss, Richard E. Grant en Johnny Pacar

Plot Love Hurts

"A painfully romantic comedy."

Als Ben Bingham (Richard E. Grant) na twintig jaar huwelijk door zijn vrouw Amanda (Carrie-Anne Moss) wordt verlaten, blijft hij eenzaam achter. Met de hulp van zijn zoon Justin gaat Ben op zoek naar een nieuwe vrouw.

avatar van Delta65

Delta65

Ik heb deze fim vandaag gekeken. Ik hou wel van onschuldige films, maar ik vond deze film wat te saai. De cast is niet zo goed en de film heeft een onwijs cliché einde. Te voorspelbaar. 2 sterren dus.

avatar van FullMoon

FullMoon

Een zeer voorspelbare einde idd. De film had tussendoor grappige momenten. Hij heeft mij persoonlijk niet verveelt, maar aan de andere kant was het niet echt een sterk verhaal. 2.5

avatar van anoniempje

anoniempje

Wat een belabberde komedie zeg. Vreselijk

avatar van stinissen

Richard E. Grant is geweldig als de man die zich weer opnieuw wil bewijzen voor zijn ongelukkige vrouw. Een dikke zeven dus 3.5*

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Geen super film, maar wel genietbaar. De film was wel iets te voorspelbaar om er ten volle van te kunnen genieten. Maar er zaten wel enkele grappige momenten, of zelfs gewoon grappige personages in. Niet meteen een aanrader, maar als ze hem toevallig spelen en ge hebt niets beters te doen, zal hij je niet vervelen.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Dit stelt echt wel niet veel voor.

avatar van Noodless

Noodless

Aardige komedie die natuurlijk voorspelbaar is , maar toch de melige scènes weet te vermijden.
Zoals bv. dat de liefde tussen de zoon en het balletmeisje uiteindelijk niks wordt
Richard E. Grant speelt zijn rol vol enthousiasme en zorgt voor de nodige humor.
Het eerste gedeelte van de film is ook beter dan het vervolg. De reden is dat nadien veel gefocust wordt op de liefdesperikelen van de zoon en de rol van de vader wat naar de achtergrond helt.
6,5/10