Genre: Misdaad / Drama
Geregisseerd door: Werner Herzog
Met onder meer: Nicolas Cage, Eva Mendes en Val Kilmer
Gesproken taal: Spaans en Engels
Plot The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans
"The only criminal he can't catch is himself."
Een corrupte, cocaïnesnuivende rechercheur mag een onderzoek leiden naar de moord op vijf illegale immigranten uit Senegal, in New Orleans. Tevens ligt hij in de clinch met een klant van de prostituee op wie hij verliefd is.
Terence McDonagh
Captain James Brasser
Binnie Rogers
Justin
Zandadder
ik kan hem al downloaden maar dan moet ik het doen met een Russische versie, ik wacht dus even.
Zandadder
Ik kan alleen tot 5 tellen in het Russisch. (Heb ooit een les Russisch gevolgd)
mikey
Een van de meest bizarre filmprojecten waar ik tegen aan ben gelopen, de laatste tijd. Ik ben het vooralsnog met OH eens en ben tot zover sceptisch. Tenzij dit een film wordt met een hele vette knipoog.
ghostman
Ik kan alleen tot 5 tellen in het Russisch. (Heb ooit een les Russisch gevolgd)
mikey
Ik lees geen statement in OH's stukje over een bepaalde regisseur.
ghostman
Ik lees geen statement in OH's stukje over een bepaalde regisseur.
mikey
Met de recensie als uitgangspunt en mijn filmrecensie-ervaring/filmervaring: ben ik sceptisch over dit filmproject (en filmrecensie). Dus met die toon ben ik het eens. Het klinkt als een project waarmee je makkelijk kan scoren.
Vooralsnog. maar goed misschien is de film wel geweldig.
lebowski
Inmiddels idoor CNN volledig neergesabeld, tot tevredenheid van een bezoeker van de site: Cage, like Keanu Reeves, couldn't act wet if he fell out of a boat.
ghostman
Deze film is kunst. Absoluut niet bedoeld voor het "mainstream" (Tarantino) publiek.
De film begint al lekker duister met al die slangen. En de toon is meteen gezet. Een slang is symbool voor...
Beter dan de film van Ferrara ! Totaal andere sfeer. Prachtige soundtrack !
***** / *****, meesterwerk !
Een slang is symbool voor...
... zo verliefd zijn op jezelf dat je je eigen staart opeet.
ghostman
... zo verliefd zijn op jezelf dat je je eigen staart opeet.
ghostman
Plotomschrijving klopt niet! Terence McDonagh is geen New Yorker. Hij wil zijn leven niet verbeteren (heeft geen schuldgevoelens). En er wordt hier geen non verkracht.
Dit is geen plotgedreven film, karakters en verhaallijnen worden hier totaal niet uitgediept en het verhaal is totaal irrelevant.
Maar als je waanzin wilt zien; is deze film helemaal voor jou. Total madness!
Geniale film. Mijn favoriete film van Wener Herzog.
ghostman
Port of Call: New Orleans is inderdaad een 'geëvolueerde' versie is van de film-noir als Touch of Evil.
De soundtrack, lekker jazzy, spookt nog steeds door m'n hoofd. "Ohh, yeah" !
tottenham89
Volgens mij moet de releasedatum gewijzigd worden, Pathe zegt:
''Verwacht:
Donderdag 25 02 2010''
dnnyy17
vond het wel een goeie film
verhaallijn wat minder maar vond het corrupte, cocaïne snuivende rechercheur figuurtje wel leuk gespeelt
dzeaz
Ik moet zeggen dat de film me beetje tegen is gevallen. Dat Cage een soca-addict speelt is wel geinig. Moet wel zeggen dat de sfeer van de film lekker apart kijkt.
Krijgt 3,5 * van me
Ik had geen idee wat ik er van moest verwachten dus ik ben zonder verwachtingen deze film gaan kijken.
En sja...het deed me allemaal weinig. Nicolas Cage speelde best behoorlijk, maar hij zou eens wat andere rollen moeten aannemen. Elke keer weer een detective of agent....ik ken dat kunstje ondertussen nu wel van hem. Hij is geen groots acteur in mijn ogen maar toch vind ik zijn spel vaak wel prima. De aanwezigheid van Eva Mendes is wel positief. Prachtige vrouw en ook een overtuigend actrice.
Het plot van The Bad Lieutenant is een beetje clichematig zoals je wel een beetje verwacht. De film kent wel een paar aardige momenten, zeker als Cage tekeer gaat (best grof met dat vrouwtje dat haar zuurstof nodig had!) maar overall viel het tegen. Wat ik ook vond is dat de film veel te lang duurde met 2 uur speeltijd. Dit had ook best in anderhalf uur gepast en dan had ik de film denk ik beter gewaardeerd. Nu vond ik het allemaal te uitgerekt en te vaak saai.
devilsarea
Dit is vind ik de slechtse film waarin Nicolas Cage speelt,er zit dus ook totaal geen gang in ....heb hem na een tijdje gewoon maar uitgezet.
daarom weinig sterren!
lau12345
Gisteren gezien .
Wat ongelovelijk slecht zeg .
Dit is echt jammer van je tijd.
Nog nooit zon slechte film gezien N.C.
Straalt helemaal niets uit in deze film .
yeyo
Kan nauwelijks geloven dat een film van Herzog zo verschrikkelijk is. En de users boven mij hebben duidelijk nog nooit The Wicker Man, National Treasure of Next gezien, als ze dit Cage's slechtste film vinden.
Ik zou graag eens de mening horen van zij die het origineel van Ferrara hebben gezien.
devilsarea
7 december 2009, 11:36 uur
Hallo
.. National Treasure of Next daar zit nog leuke aktie in
,in deze film is het een droogkloot .
Zo is de hele film dan ook vind ik !
mixmaster
erg vreemd en raar sfeertje wat in deze film zit maar dat is tegelijkertijd nou ook weer zo mooi aan deze film.
Cage speelt de aan coke verslaafde rechercheur zoals niemand anders dat kan .
speelduur is wel wat lang maar toch vond ik het allemaal wel vermakelijk.
een beetje vreemd maar wel lekker.........
ghostman
Waarom luisteren jullie niet naar mij. Ik heb toch duidelijk aangegeven dat deze film niet voor het "mainstream" (Tarantino) publiek gemaakt is. Dit soort artistieke films zijn bedoeld voor de ware cinemaliefhebbers. Zij die de filmkunst "op waarde kunnen schatten"!
Als je Werner Herzog niet kent, zou ik überhaupt niet naar deze film kijken.
Montorsi
Mensen die op internet deze film kunnen downloaden, zien Cage staan, maar bedenken zich toch wel eerst of meneer xgogax van Moviemeter deze film voor hun heeft goedgekeurd, neem ik aan..
..of niet natuurlijk.
yeyo
Zo artistiek lijkt deze film me nu ook weer niet.. En het is toch ook niet bepaald alsof Tarantino's film het schoolvoorbeeld van mainstream cinema zijn.
ghostman
Sinds wanneer is diens cinema voor het "mainstream" (Tarantino) filmpubliek bedoeld? Misschien heb ik wel iets gemist. Ik heb overigens bijna al zijn films gezien...
Als je Tarantino goed vindt, zul je deze film slecht vinden. Zo simpel is dat! Het "mainstream" (Tarantino) filmpubliek is zo voorspelbaar...

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Slasher 'I Know What You Did Last Summer' plaatst zich hoog in de Netflix Top 10

Thriller 'A Time to Kill' met Matthew McConaughey morgen op televisie

Succesvolle misdaadserie 'Bones' maakt zijn verschijning op Netflix