• 9.370.308 stemmen

Genre: Avontuur / Thriller

Geregisseerd door: Robert Gaston

Met onder meer: Michael Molina, Jessica Graham en Peter Stickles

Plot 2 Minutes Later

Wanneer de lesbische detective Abigail Marks een partnerschap moet vormen met de vrolijke kerel Michael Dalmar, is dit om de verdwijning van zijn tweelingbroer Kyle, een beroemde portretfotograaf, op te lossen. Hun onderzoek brengt hen naar Kyle's gewaagde wereldje. Abigail en Michael, die zich uitgeeft voor Kyle, ontdekken assistenten die ontwerpen van hun bazen stelen, cliënten die een speciale interesse hebben in de detectives en moordenaars die hun onderzoek willen stoppen. Zich navigerend tussen identiteit en dupliciteit, ontdekken Abigail en Michael dat foto's nooit liegen en dat deze in twee minuten het verschil tussen dood en leven kunnen betekenen.

avatar van gauke

gauke

Een beetje een parodie op de 'film noir', deze verfrissende thriller met veel mannelijk en vrouwelijk (mooi) bloot + homo en lesbische seks. Een goed bedacht script met humor, maar een wat teleurstellend einde.

avatar van filmkenner1

filmkenner1

Prachtige film, ik heb steeds op het puntje van mijn stoel gezeten.

Het zweet liep letterlijk over mijn voorhoofd.

Echt een aanrader.

avatar van ags50

ags50

Volgens mij heeft degene die de plotomschrijving heeft gemaakt met een woordenboek in de hand hebben gewerkt of anders wel heel letterlijk uit het Engels hebben vertaald.

In dit kader is "gay guy" (zie IMDb) toch echt iets anders dan "vrolijke kerel".

avatar van laundromat

laundromat

ags50 schreef:

avatar van Fransman

Fransman

De synopsis hier is om te gillen. Maar goed, Amerikaans niemendalletje van net iets meer dan een uur over een foute fotograaf die net één foute foto te veel maakt en van de aardbodem verdwijnt. Zijn tweelingbroer gaat naar hem op zoek, geholpen door een lesbische detective (Jessica Graham). Is weer eens wat anders. Het verhaaltje stelt niet veel voor en zit vol ongerijmdheden en plotgaten. Die detective (Jessica Graham) is wel een lekker ding op haar kittige hakjes, maar we krijgen nog geen borstje van haar te zien. Wel veel slappe piemels die nogal nadrukkelijk in beeld komen. Zou best kunnen dat er stevig in mijn kopie is geknipt, bij die Amerikanen weet je het nooit.