• 9.371.784 stemmen

Genre: Drama / Romantiek

Geregisseerd door: Joshua Goldin

Met onder meer: Matthew Broderick, Ally Walker en Sanaa Lathan

Plot Wonderful World

"Happiness is a state of mind"

Ben Singer (Broderick) is depressief geworden nadat zijn vrouw hem heeft verlaten en hij zijn baan verloor. Hij vindt zijn ritme weer terug wanneer hij verliefd wordt op een Senegalese vrouw.

avatar van eppy

eppy

het uitgangspunt van deze film is goed, matthew broderick speelt zijn rol met volle overgave en ook is er niks mis met het senegalese thema die door de film heen uitgedragen word...

maar hij pakt gewoon niet, aan het einde van de film krijg je echt een gevoel van is dit alles.......

avatar van grid8400

grid8400

Ben het met eppy eens, dat hij net niet weet te "pakken" en dat is toch wel nodig met dit soort films.

Maar krap een voldoende 3*

avatar van Hobie16young

Hobie16young

Aan de acteurs ligt het niet. Ook niet aan het scenario. Maar toch weet de film niet te boeien.

Het verhaal is traag en niet erg origineel. Maar toch heb ik met plezier naar de film gekeken. Geen topper, maar een lekker "wegkijker" die als je zin hebt in een niet al te zware film, erg geschikt is.

avatar van stinissen

Matthew Broderick doet het goed het verhaal is aardig maar toch is het niet geworden wat het had kunnen zijn , een kleine zes dus 3*

avatar van tal1b

tal1b

aan MB lag het zeker niet die z'n rol perfect neerzette. Film lekker rustig opgebouwd, niet overhaast, prima filmpje voor op de zondag avond. die zus van z'n kamergenoot vond ik minder spelen imho

avatar van witboek

witboek

Gewoon rustig kijken op een rustige zomeravond.

avatar van gauke

gauke

Het op zich roerende en ingetogen gevoelige verhaal, waarbij cynisme en pessimisme de belangrijke componenten waren, deed enigszins denken aan een moderne versie van A Christmas Carol van Charles Dixkens. Hoewel de regisseur (gelukkig) kunstgrepen vermeed was het het allemaal net niet: niet geheel consequent, 'n tikje ongeloofwaardig, het laatste halfuur werkte het plot nauwelijks meer en de cast overtuigde niet geheel.