Impact Point (2008)
Genre: Thriller
Geregisseerd door: Hayley Cloake
Met onder meer: Melissa Keller, Linden Ashby en Joe Manganiello
Plot Impact Point
Het enige wat echt belangrijk is voor de mooie Kelly Reyes, is het spelen van beachvolleybal op het hoogste niveau. Maar wanneer op een dag de mysterieuze journalist Holden in haar leven komt, raakt alles verstoord. Angstaanjagende gebeurtenissen volgen en het wordt steeds moeilijker voor Kelly om zich te focussen op haar spel. Is ze paranoïde aan het worden, of klopt haar beklemmende vermoeden dat de geheimzinnige Holden er iets mee te maken heeft?
Holden
Captain
Jen Crowe
deLeeuw
- 1943 stemmen
Als je stemt geef dan ook commentaar!
Waarom..? Als je er niets aan toe te voegen hebt..??
ASroma
hahaha super zo n 902010 die een mooie carriere move probeert te maken, om er nog wat van te maken. Al met al moet ik zeggen dat het wel b-garnituur is maar toch best leuk uitgevonden. Daarom toch 2,5 ster, prima film voor een natte zondagmiddag. En die oud 902010 er speelt een aardige psycho rol.
han de barman
Waarom..? Als je er niets aan toe te voegen hebt..??
Ik stem ook alleen maar op deze film. En dat zegt ook genoeg
Killerbert
Redelijke film, verhaal is wel redelijk maar kan op een flink aantal punten verbeterd worden.
De rollen zijn goed door Kelly & Jen gespeeld
De rol van Holden kon stukken beter
tja, niet een topper maar hij is wel weg te kijken
glimmerman2000
Brian Austin Green speelt hier een goede rol.
Het mocht allemaal wel iets spannender, en minder voor de hand liggend zijn vind ikzelf.
Verder een redelijke film.
jpbols
Een hele matige film de babes zijn prima het verhaal erg dun en nogal stereotyp, die 90210 acteur gaat het niet ver schoppen...
Carlos Olivera
Nou, die "90210" acteur heeft echt wel talent om ver te komen! Heb je hem al eens bekeken in: Terminator: The Sarah Connor chronicles? Daar zet hij toch echt een goed, overtuigend personage neer!
skipy05
goede film maar wel maar gewoon. verhaal is wel goed gemaakt.
Brian Austin Green speelt zijn rol niet slecht evenals Melissa Keller en Kayla Ewell. film kon toch een stuk beter
f2sputnik
Heb de film bekeken, maar ben aan het doorspoelen gegaan om enigzins wat leuks te kunnen zien.
Niet echt een film die mij aanstaat, er middelmatig.
Jammer, had veel meer ingezeten, vooral de titel van de film deed meer vermoeden.
Lurker ll
er kwam hier iemand binnen tijdens de film en die dacht dat ik baywatch zat te kijken. Het is ook net als een aflevering van één of andere amerikaanse televisieserie, het wordt nooit echt spannend.
verder veel gepraat en de babes zijn okay
leuk als opvulling tussendoor deze aflevering
den_hannes
Verassend goede film,ik heb mij geen seconde verveeld!
En heel mooie vrouwen ( wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is
DjFrankie
Is geen verrassend goeie film, doorsnee verhaal met weinig nieuwe aparte wendingen.
Leuk voor een keertje zeker niet vaker.
gauke
Een typische B film met een alledaags, middelmatig en clichématig script, dat een dosis gezond verstand mist en vooral subtiliteit. Het plot is niet bijster spannend; je mag het zelfs een beetje lachwekkend noemen. Het beste wat deze film te bieden heeft is zijn aantrekkelijk uitziende cast en de zonnige locaties.
Tarkus
Een film met een simpel verhaal, maar helemaal niet slecht.
Ik kon me er wel mee amuseren, en de dames mochten ook gezien worden
Left4Dead
Absolute slappe meuk met een minuscuul verhaal. Personages die je geen bal interesseren, beelden van beachvolley wat op topsport moest lijken heb ik niet gezien. Platte meuk zonder ziel.
AniSter
Haha, verstand op 0 en kijken maar. Tja, en als je dan toch spionagecameraatjes plaatst, zorg er dan voor dat de rode led's goed te zien zijn. En zo zit deze hele film in elkaar: dom en voorspelbaar. Toch uitgekeken en best wel mee geamuseerd. Daarom een beoordeling midden op de lijn.

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Le Premier Cercle
Misdaad / Thriller, 2009