• 9.372.316 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Kevin Carraway

Met onder meer: Richard Tyson, Rhett Giles en Steven Williams

Plot The Fear Chamber

"In this room he is God"

Een geestesgestoorde man is losgeslagen en vermoordt jonge mooie meisjes. Hij snijdt de lichamen in stukken en ontdoet zich van de delen zodanig dat de politie hen niet kan identificeren. Detective Ferguson kan hem echter toch op het spoor komen en eindelijk ziet hij de kans om deze dodelijke moordenaar uit te schakelen. Maar hoe zal hij deze psychopaat stoppen en zal hijzelf niet het volgende slachtoffer worden?

avatar van witchy

witchy

Het was een goede film, de sfeer zat er goed in.

Het acteer werk vond ik ook wel goegd.

Voor wie van dit soort films houdt is het een aanrader.

avatar van mdesigning

mdesigning

Er zijn de laatste tijd wel meer van deze films uitgekomen, toch is deze iets aparter. Veel spanning zit er jammergenoeg niet constant in tijdens de eerste 60 minuten, maar daarvoor in de plaats wel weer een aantal schrikmomenten. Het is in ieder geval een top film, een die je kan vermaken (tenzij je er totaal niet tegen kan).

avatar van ralfsjam

ralfsjam

okay, dit is een B-film. en een B-film staat vaak voor low-budget, matig acteerwerk, slecht uitgedacht verhaal. tenminste... dat hadden de meeste die ik gezien heb. en ook zo deze. veel fouten, slechte dialogen (op het onnozele af) en een foute cast. ik heb hem uit gezeten en dat was moeizaam. ik dacht na het lezen van de 2 berichten boven mij..... misschien valt het mee. had ik dat maar niet gedaan. 1.5

avatar van tonniedorrie

tonniedorrie

Vond het geen goede acteurs , sluit me helemaal aan bij het bericht boven mij ik dacht dus hetzelfde,maar nee kon hem ook niet helemaal afkijken zo slecht was ie daarom van mij ook 1,5 * voor de moeite dan

avatar van MatthijsG.

MatthijsG.

Ik vond het een spannende film met een aantal flinke schrikmomenten. Ik snapte alleen niet waardoor het licht in de "fear chamber" op het laatst begon te knipperen en alles begon te trillen. Iemand die dat dat misschien wel begrepen heeft?

Toch 3,5*

avatar van Naduah

Naduah

Redelijk goeie film hoor! Voor mij viel gedeeltelijk ook onder horror i.p.v. alleen maar een thriller!

avatar van tal1b

tal1b

ralfsjam schreef:

uitgezeten.. dat is knap.

ik nam niet de moeite, waardeloze rommel, slecht camerawerk was je nog vergeten ...pff, niet kijken is mijn advies.

avatar van 606

Vrij simpel en redelijk acteerwerk

alleen was het verhaal goed.

2,5 ster