Motor Home Massacre (2005)
Genre: Horror
Geregisseerd door: Allen Wilbanks
Met onder meer: Shan Holleman, Nelson Bonilla en Justin Geer
2,8 (708)
Gesproken taal: Duits en Engels
Plot Motor Home Massacre
"The road ends here"
Zeven vrienden stappen in hun auto en gaan op weg voor een gezellig weekend in de bossen van Black Creek. Onderweg vertelt een nogal vreemde winkelbediende dat er een echtpaar is vermoord de afgelopen nacht in het park. De groep denkt dat het een grap is en gaat weer verder op pad.
Sabrina
Melanie
Faith
Jake
Lui (crew films)
deze lijkt me wel leuk, het zal niet echt een topfilm zijn, ik denk dat het eerder leuk is voor als je je een keertje verveeld
kirelam
Dit is een film van niks pas gezien.
Slecht acteer werk verhaal slaat nergens op.
Deze film kan zeker niet aan the Texas Chainsaw Massacre tippen.
Lui (crew films)
zoiets had ik wel verwacht haha, nee je hebt helemaal gelijk dit soort films moet je niet vergelijken met the texas chainsaw massacre
Lui (crew films)
heb de gok toch maar gekomen. wat ik beter niet had kunnen doen, ik baal er van dat dit mij toch nog 8 euro gekost heeft. het lijkt wel op een waardeloos afstudeerproject van een aantal studenten die meespeelde in hun eigen film.
het verhaal van de film is waardeloos, het gaat helemaal nergens over en en worden veel te veel dingen bij gehaald die niks te maken hebben met de film, een stelletje tieners die samen een weekendje gaan kamperen, en vervolgens worden afgeslacht door een psychopaat? kan het nog makkelijker?
over de acteurs valt niks positiefs te zeggen, behalve dat hun 'geschrokken' blik soms nogal grappig en onovertuigend overkwam. amateurs zijn het, en niks meer dan dat.
de film is ook op een vreselijk irritante manier gefilmd, veel te veel irritante close-ups, en irritant camerawerk wat zelfs in de slechtste films nog niet voorkomt, ook de vele liters fluoriserend nepbloed dat in sommige scene's gebruikt word is te gek voor woorden.
al met al een film waar je zeer zeker niet vrolijk van word, vermijden als de pest dus.. toch nog net dat ene puntje erbij voor de 'moordenaar' in deze film. en die kettingzaag op de poster word in de film ook niet gebruikt.
Laat ik nou nét deze dvd hebben gekocht...ben benieuwd
horrorjp
Laat ik nou nét deze dvd hebben gekocht...ben benieuwd
Kan je hem nog ruilen?
Horrorizer
Haha, nee. Maar ik ga hem vanavond kijken. Ben benieuwd of ie echt zo slecht is
Horrorizer
Ok, dit is dus een van de domste en slechtste "films" ooit op dvd uitgebracht.
Vascago
Ik zal hem morgen eens gaan kijken. Heb em net gekocht bij de FRS voor 2.50
Vascago
Whahahahhaa wat een film. Grootste gedeelte tussen de moorden in was echt pure rommel, veel te langdradig, romantisch gedoe met vreselijk irritante dialogen, maar de laatste 10 minuten zijn hilarisch. Wat slecht. Ik heb me kapotgelachen in die laatste minuten. Hilarisch slecht acteerwerk, mooie muziek wel maar wel veel te bombastisch aanwezig. Dat maakte het irritant.
Maar 1.5 voor die laatste 10 minuten en omdat ie beter is dan Laid To Rest of Don't Go In The Woods Alone.
Jules15
Op het dvdhoesje staan niet eens de acteurs of regisseur of iets, dat zegt al iets over deze film.
Ik zal em deze week eens proberen te kijken.
AmazingPP
Akira124... Je hebt wel gelijk! Het is inderdaad volkomen kut.
0,5 *
rose
Deze heb ik dus net ook gekocht. Damn. Is hij zo slecht?
jenna94
haha, verschrikkelijk. Ik kocht hem voor 2,50, gelukkig dat hij me niet veel gekost had. Toch leek de film me leuk, toen ik de achterkant had gelezen, voorkant gezien etc.
Verhaal was voorspelbaar (voor zover er een verhaal in zat tenminste), acteerwerk slecht.
Toch was hij wel grappig, dat moet ik toegeven. 1 ster.
ashnh
Dit is een film van niks pas gezien.
Slecht acteer werk verhaal slaat nergens op.
Deze film kan zeker niet aan the Texas Chainsaw Massacre tippen.
Nee maar daar moet je hem eigenlijk ook niet mee vergelijken he
. Al snap ik waarom je dat doet, motor home massacre en die kettingzaag (die helemaal niet gebruikt wordt trouwens... wat doet dat ding daar?) op de filmposter...
Baggerslechte film, net een homemade movie...
Kr!kke
Dit was 1 van de slechtste, zoniet de allerslechtste film die ik tot nu toe heb gezien.
Je kan nog zeggen dat er op zich niets mis is met het verhaal: dit leent zich perfect aan voor een slasherfilm (wat deze film toch wel is). Maar voor de rest was het echt huilen met de pet op.
Ik vraag me af waar ze de acteurs/actrices hebben gehaald (al is het eigenlijk een schande dat ik ze als acteurs/actrices aanspreek): er werd werkelijk archislecht geacteerd. Moest ik tijd hebben gehad, hadden ze mijn gerust mogen bellen voor een rol in deze film want ik ben er zeker van dat ik het véél beter zou hebben gedaan.
Verder zijn er nog de moorden zelf, die echt schandalig slecht in beeld werden gebracht. Ik dacht zelfs eerst dat het waarschijnlijk zo'n film van de jaren stillekes was (waardoor ik dat al iets minder erg had gevonden). Maar nee, het blijkt een film van 2005 te zijn... De makers zullen waarschijnlijk maar een budget van 2 dollar hebben gehad, een andere verklaring kan ik echt niet bedenken.
Een absolute aanrader als je een een superslechte film wil zien !
lotteke_ik
Zo beroerd dat het gewoon grappig was. Het bloed is fluoriserend rood en de acteurs zijn echt bagger. Net zo'n zelfgemaakte studentenfilm. Echt een afrader.
kepi666
Na 30 minuten afgezet, kon het niet kijken wat een bagger.
0,5 ster
misterdhdh
slechte film maar valt best wel nog te kijken, het einde is inderdaad hilarisch. eigenlijk is de hele film ongeloofwaardig, op die manier hoe ze de zaken aanpakken dan. bv. die een die opt einde wordt meegesleurd op de grond door die camper ziet er steeds beter uit. opt einde is zij dan nog de held door die zwarte neer te schieten. acteren was slecht aja, laat je vrienden acteren en die acteren nog geloofwaardiger. soms was het zelfs grappig de manier waarop ze acteren. het verhaal van een paar vrienden die motorpech hebben en het uiteindelijk tussen de seks door moeten opnemen tegen de iets boosaardig heb ik nog maar in zo een 100-tal films gezien, dus qua originaliteit een 0, een 1 omdat er toch nog een verhaal inzat.
btw: nog nooit zo een on-echt afgezaagd been gezien (van die agent)
1/5
Richard_Voorhees
Een niet al te beste slasher. De personages zijn dom en het acteerwerk is ver beneden de maat. De moorden zien er ook zeer amateuristisch uit. Het camerawerk is nog redelijk, de muziek is nog best tof en het einde ook. Helaas is de film verder zeer saai. Ik heb er spijt van deze ooit gekocht te hebben.
klara
- 20367 stemmen
Soms wil een slechte, amateuristische horrorfilm toch nog wel een beetje vermakelijk wezen
onbedoeld met een werking op de lachspieren. Deze was echter dusdanig miserabel, dat aldoor
vooral verbijstering mijn deel was. Echt huilen met de pet op.
jordandejong
Leuk!
Volledig tegen beterweten aangezet natuurlijk als je de scores op MovieMeter en IMDB ziet, maar dit was helemaal niet verkeerd. Jammer dat niet meer mensen de fun hiervan in zien. Allen Wilbanks maakt er ondanks al zn overduidelijke budgetaire beperkingen een leuk slashertje van die zichzelf geen moment serieus neemt.
Motor Home Massacre werd in 2005 released maar lijkt qua look wel in de 80's geschoten te zijn. De eerste kill met die tent die omhoog getrokken wordt is geweldig. Dat vond Wilbanks waarschijnlijk ook, want hij laat em later in de film nog eens in zn geheel zien.
We volgen vervolgens een groep jongeren op een camping trip. Het is een bizar groepje en het is heel leuk om te zien met hoeveel plezier de gehele cast zn rollen invult. Vooral de 'jerk' van de groep is geweldig.
Het duurt vervolgens even voordat het bloedvergieten weer opgepakt wordt, al is er ook tussendoor genoeg absurdistisch te ervaren (de machete door het boek, de wigger, de gehele encounter in het tankstation).
Lach me niet uit, maar af en toe is er met die hele SOV look zelfs een goed shot te ontdekken (zo'n beetje alles rondom die brug die als de entrance naar kamp Black Creek fungeert).
Hartstikke vermakelijk no-budget slashertje die zichzelf geen moment serieus neemt en ook niet te worden genomen door de kijker.
Vrij misleidende poster hahahh

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?