Genre: Misdaad / Drama
Geregisseerd door: Jennifer Chambers Lynch
Met onder meer: Julia Ormond, Bill Pullman en Pell James
Releasedatum: 8 januari 2009
Plot Surveillance
Het is een helse dag op de snelweg. Wanneer de FBI-agenten Sam Hallaway en Elizabeth Anderson aankomen bij het kantoor van hun baas, moeten ze drie verhalen uitvogelen en een aantal vreselijke moorden oplossen. Een politieman, een junkie en een achtjarig meisje zitten allemaal in hechtenis voor de gebeurtenissen op de weg, maar als de FBI alle details van alle getuigen gaat uitzoeken, komen ze erachter dat om de waarheid te achterhalen ze wel een hele hoge prijs moeten betalen.
Elisabeth Anderson
Bennett
Billings
Rutte
Verrassend aardige film.
In het begin vond ik 't heel even wat verwarrend, maar het verhaal bouwt goed op, en als je er eenmaal inzit, dan wil je weten hoe 't afloopt.
En daarnaast moet ik zeggen dat die ontknoping me best wel deed verrassen.
Ook qua acteerwerk heb ik verder weinig aan te merken, ik vond met name het kleine meisje het wel goed doen.
Een meesterwerk is het echter, -met name door 't ietwat rommelige begin- , zeker niet, maar verder absoluut 't kijken eens waard.
3.5 *
Vermakelijke film en goed geacteerd.
Verhaal had ik snel door maar desalnietemin was het goed te doen.
3,5 ster
Erwinner
8 april in de zalen in BE en nu alweer uit de zalen... WTF?
Half Juli gelukkig te huur, best zin an!
SiD3Sp|N
Beetje voorspelbare film was dit wel. Het gedrag van zowat alle agenten op dat politiebureau moest er wel op duiden dat zij juist niks met de zaak te maken hadden Grauwe beelden kwamen niet echt over vond ik.
Ik twijfel tussen 2 en 2,5.
Het word 2* voor nu...
De GeuS
Een aardig film, maar de dochter kan het niveau van haar vader (nog) lang niet halen. De personages van de agenten waren iets teveel 'over the top' en het verhaal zelf kwam niet echt lekker op gang; kleine 3*
Tomato
Zeer aangename verrassing. Ik was bang dat het net zo vreemd zou gaan worden als de meeste films van David Lynch maar het bleef gelukkig heel goed te volgen. Verder heel spannend en met goed acteerwerk.
Ik snapte de functie van de geluidseffecten op de vrouwenstemmen niet helemaal, heeft iemand daar een verklaring voor?
Barney23
Waardeloze k#t film zeker het einde was een anti-climax ik had hier wel iets meer van verwacht geen aanrader dus.
Anomaly
Aardig idee, maar slecht uitgewerkt. Bij het zien van het hoesje had ik al bijna door hoe de vork in de steel zat....
benq
Als fan van David Lynch ging ik voor deze eens goed zitten, kijken wat dochter Lynch ervan maakt maar helaas, een grote tegenvaller.
De film probeert van alles en nog wat te zijn maar het was niet meer dan saai en uiteindelijk oninteressant. Maar waar de film in faalt is het proberen op te zetten van een bevreemdende sfeer.
Gelukkig maakten Ormond en vooral Pullman er nog wat van maar de rest van de cast faalt.
Dus helaas en maar weer een cursus volgen bij Pa Lynch.
mayhemblik
Te gekke meevaller dit zeg, erg genoten.
Ik vond het junkie stel meer dan goed spelen en Bill Pullman is eigenlijk altijd goed.
Blij dat ik hem niet heb laten staan!!
MovieFreakk
0,5 voor deze bagger ik wist na 10 minuten al dat die FBI agenten de daders waren zeer voorspelbare film zonde van de tijd.
MovieFreakk
dank je moviefreakk (sarcastisch)
Graag gedaan (niet sarcastisch)
mayhemblik
Ik zou mijn excuses hebben aangeboden als ik zo'n kapitale fout had gemaakt, of was het geen fout Moviefreakk ???
dutchtuga
Wat een blunder. Blij dat ik de film al gezien heb, anders was een groot deel van de filmervaring totaal verknald door deze nalatigheid.
MovieFreakk
Je zou me moeten bedankten ik wil mensen deze baggerfilm besparen.
mayhemblik
Dus als jij er niets aan vind moet je het ook maar gelijk verpesten voor de mensen die wél een goeie film kunnen waarderen.
Wat een griezelig laag niveau zeg!!
En dat noemt zich Moviefreakk ????????
MovieFreakk
Wat een griezelig laag niveau zeg!!
En dat noemt zich Moviefreakk ????????
Deze film is van een griezelig laag niveau niet ik.
mayhemblik
Zou je mij willen vertellen welke films jij nog wil zien, heb ik een leuke verrassing voor je, oké?
MovieFreakk
Ik wil graag alle films van Bud Spencer & Terence Hill zien.
mayhemblik
Goed idee, hou jij je maar bezig met dat soort films, en zullen we nu een punt zetten achter deze kinderachtige discussie?
Bratwurst
En mijn verrassing dan ?
mayhemblik
Wie bent u nou weer in godsnaam???????
Ik kan toch niet jan en alleman gaan verrassen, ik heb een goed hart maar het kan ook te gek.
Zo, nu ga ik mezelf eens lekker verrassen met een hotdog, waarom heb ik dáár nu opeens weer trek in??
Groetjes van Hassum

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Harry Brown
Drama / Thriller, 2009