• 9.374.473 stemmen

Geregisseerd door: Jennifer Chambers Lynch

Met onder meer: Julia Ormond, Bill Pullman en Pell James

Releasedatum: 8 januari 2009

Plot Surveillance

Het is een helse dag op de snelweg. Wanneer de FBI-agenten Sam Hallaway en Elizabeth Anderson aankomen bij het kantoor van hun baas, moeten ze drie verhalen uitvogelen en een aantal vreselijke moorden oplossen. Een politieman, een junkie en een achtjarig meisje zitten allemaal in hechtenis voor de gebeurtenissen op de weg, maar als de FBI alle details van alle getuigen gaat uitzoeken, komen ze erachter dat om de waarheid te achterhalen ze wel een hele hoge prijs moeten betalen.

avatar van Rutte

Rutte

Verrassend aardige film.

In het begin vond ik 't heel even wat verwarrend, maar het verhaal bouwt goed op, en als je er eenmaal inzit, dan wil je weten hoe 't afloopt.

En daarnaast moet ik zeggen dat die ontknoping me best wel deed verrassen.

Ook qua acteerwerk heb ik verder weinig aan te merken, ik vond met name het kleine meisje het wel goed doen.

Een meesterwerk is het echter, -met name door 't ietwat rommelige begin- , zeker niet, maar verder absoluut 't kijken eens waard.

3.5 *

avatar van gondwana

gondwana

8 april in de zalen in BE en nu alweer uit de zalen... WTF?

avatar van 606

Vermakelijke film en goed geacteerd.

Verhaal had ik snel door maar desalnietemin was het goed te doen.

3,5 ster

avatar van Erwinner

Erwinner

gondwana schreef:

8 april in de zalen in BE en nu alweer uit de zalen... WTF?

Half Juli gelukkig te huur, best zin an!

avatar van SiD3Sp|N

SiD3Sp|N

Beetje voorspelbare film was dit wel. Het gedrag van zowat alle agenten op dat politiebureau moest er wel op duiden dat zij juist niks met de zaak te maken hadden Grauwe beelden kwamen niet echt over vond ik.

Ik twijfel tussen 2 en 2,5.
Het word 2* voor nu...

avatar van Svenster

Svenster

Leuke, maar vooral wazige film. krijgt van mij 3 sterren!

avatar van De GeuS

De GeuS

Een aardig film, maar de dochter kan het niveau van haar vader (nog) lang niet halen. De personages van de agenten waren iets teveel 'over the top' en het verhaal zelf kwam niet echt lekker op gang; kleine 3*

avatar van Raynay

Raynay

Hmm, gemiste kans en erg voorspelbaar. NIet een hoogvlieger

avatar van Tomato

Tomato

Zeer aangename verrassing. Ik was bang dat het net zo vreemd zou gaan worden als de meeste films van David Lynch maar het bleef gelukkig heel goed te volgen. Verder heel spannend en met goed acteerwerk.

Ik snapte de functie van de geluidseffecten op de vrouwenstemmen niet helemaal, heeft iemand daar een verklaring voor?

avatar van Barney23

Barney23

Waardeloze k#t film zeker het einde was een anti-climax ik had hier wel iets meer van verwacht geen aanrader dus.

avatar van Samio

Samio

niet echt spannend, rare film die op het eind voorspelbaar wordt

avatar van Anomaly

Anomaly

Aardig idee, maar slecht uitgewerkt. Bij het zien van het hoesje had ik al bijna door hoe de vork in de steel zat....

avatar van benq

benq

Als fan van David Lynch ging ik voor deze eens goed zitten, kijken wat dochter Lynch ervan maakt maar helaas, een grote tegenvaller.

De film probeert van alles en nog wat te zijn maar het was niet meer dan saai en uiteindelijk oninteressant. Maar waar de film in faalt is het proberen op te zetten van een bevreemdende sfeer.

Gelukkig maakten Ormond en vooral Pullman er nog wat van maar de rest van de cast faalt.

Dus helaas en maar weer een cursus volgen bij Pa Lynch.

avatar van The Fist

The Fist

Ik vond het een wazig slechte film *

mayhemblik

Te gekke meevaller dit zeg, erg genoten.

Ik vond het junkie stel meer dan goed spelen en Bill Pullman is eigenlijk altijd goed.

Blij dat ik hem niet heb laten staan!!

avatar van Abelone

Abelone

Erg verrassend, op het einde werd het een beetje voorspelbaar

MovieFreakk

0,5 voor deze bagger ik wist na 10 minuten al dat die FBI agenten de daders waren zeer voorspelbare film zonde van de tijd.

avatar van Skrean

Skrean

dank je moviefreakk (sarcastisch)

avatar van chimboboom

chimboboom

c'mon man.. niet lopen spoilen.

Skrean schreef:

dank je moviefreakk (sarcastisch)

Graag gedaan (niet sarcastisch)

mayhemblik

Ik zou mijn excuses hebben aangeboden als ik zo'n kapitale fout had gemaakt, of was het geen fout Moviefreakk ???

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Wat een blunder. Blij dat ik de film al gezien heb, anders was een groot deel van de filmervaring totaal verknald door deze nalatigheid.

mayhemblik schreef:

Je zou me moeten bedankten ik wil mensen deze baggerfilm besparen.

mayhemblik

Dus als jij er niets aan vind moet je het ook maar gelijk verpesten voor de mensen die wél een goeie film kunnen waarderen.

Wat een griezelig laag niveau zeg!!

En dat noemt zich Moviefreakk ????????

mayhemblik schreef:

Wat een griezelig laag niveau zeg!!

En dat noemt zich Moviefreakk ????????

Deze film is van een griezelig laag niveau niet ik.

mayhemblik

Zou je mij willen vertellen welke films jij nog wil zien, heb ik een leuke verrassing voor je, oké?

mayhemblik schreef:

Ik wil graag alle films van Bud Spencer & Terence Hill zien.

mayhemblik

Goed idee, hou jij je maar bezig met dat soort films, en zullen we nu een punt zetten achter deze kinderachtige discussie?

avatar van Bratwurst

Bratwurst

En mijn verrassing dan ?

mayhemblik

Wie bent u nou weer in godsnaam???????

Ik kan toch niet jan en alleman gaan verrassen, ik heb een goed hart maar het kan ook te gek.

Zo, nu ga ik mezelf eens lekker verrassen met een hotdog, waarom heb ik dáár nu opeens weer trek in??

Groetjes van Hassum