• 9.375.882 stemmen

Geregisseerd door: Dror Soref

Met onder meer: Paz Vega, Simon Baker en Michael DeLorenzo

• meJane Bekijk via meJane

Plot Not Forgotten

Bankmanager Jack Bishop en zijn Latijns-Amerikaanse vrouw Amaya wonen in een plaatsje in het Texaans-Amerikaanse grensgebied. Hun leven wordt overschaduwd door de ontvoering van hun dochtertje. Amaya roept de hulp in van een expert in Latijns-Amerikaanse mystica om te achterhalen wat er precies gebeurd is met hun dochtertje. Maar de constante visioenen van deze vrouw dreigen een geheim verleden van de Bishops bloot te leggen.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Het zal nooit mijn ding worden, dit soort occulte thrillertjes. Veel te veel religische mumbo jumbo met slaapverwekkende settings. Paz Vega was mijn volledige motivatie om dit gaan te zien maar dit soort films zijn gewoon niet haar expertise. Baker komt ook totaal niet uit de verf (sterk staaltje overacting, dat wel) maar ook het verhaaltje is niet bijster interessant. Ook moeten ze Moretz niet meer casten.

Ook het hele plot weet geen moment te boeien. Soref lijkt ook niet te weten wat hij nou precies wil, de film is werkelijk stuurloos.

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Best aardige film die bij vlagen nog wel sfeervol en mysterieus weet te zijn, ondanks de matige acteurs. Het occulte verhaal moet je enigszins liggen maar ook zonder is het nog wel een verrassend onderhoudende film met een meer dan prima eind. Het oogt inderdaad soms nogal RTL4-achtig maar toch stoort het niet en is het, met name door het eind, gewoon een redelijke film.

avatar van Zinema

Onderhoudend occultisme.

Een best aardige thriller, die gaandeweg al meer begint te ontsporen. Het occultisme zorgt voor een prettige bijsmaak, maar er zijn legio voorbeelden van films die dat beter aanpakken. Toch kent de film een onderhoudend verloop en houdt het mysterie enigszins de aandacht vast. Het verhaal kent echter hiaten en de uitvoering laat menigmaal te wensen over.

Redelijk.