• 9.373.180 stemmen

Met onder meer: William Baldwin, Cindy Crawford en Steven Berkoff

Gesproken taal: Spaans, Engels en Portugees

Releasedatum: 1 februari 1996

Plot Fair Game

"He's a cop on the edge. She's a woman with a dangerous secret. And now they're both..."

Kate is een jonge advocate die getroffen wordt door een schijnbaar verdwaalde kogel. Politie-inspecteur Max Kirkpatrick wil er maar al te graag wat tijd aan besteden... En gelukkig maar, want Kate blijkt het doelwit te zijn van een aantal moordzuchtige ex-KGB-agenten. Samen slaan ze op de vlucht voor de nietsontziende misdadigers...

Max Kirkpatrick

Jodi Kirkpatrick

Leonide "the Hacker" Volkov

avatar van roda

roda

best wel aardige film, bekend verhaal, acteerwerk is niet geweldig, maar stoort niet.wel zeer goede aktiescene's en de film is onderhoudend over het algemeen.

3 sterren.

avatar van speedy23

speedy23

Topmodel Cindy Crawford maakte haar acteerdebuut in deze voorspelbare en lawaaierige thriller. Veel acteertalent heeft mooie Cindy zeker niet en sindsdien bracht ze het dan ook niet verder dan drie kleine optredens in films en enkele korte gast-optredens in tv-series...

avatar van markpennings

markpennings

Leuke film, gisteren op tv gezien, met Cindy Crawford, erg goed in deze film, vooral de scene in de trein wagon. Ze ziet er goed uit.

In de film zitten ook onverwachte wendingen, en spectaculaire acties.

avatar van T®inity

T®inity

avatar van james_cameron

Cindy Crawford deelt handige gezondheidstips uit en haar kapsel zit na een bomaanslag nog prima in model. Waar hebben we dan mee te maken? Rommel van de ergste soort uit de fabriek van producent Joel Silver.

avatar van Nick Theunis

Nick Theunis

Redelijke film & mooie scene in de trein wagon

CAPIpsv

mooie film, met uitstekende hoofdrolspelers, goeie kwaliteit.

Scene in treinwagon ook erg mooi.

3,0***

avatar van Snufkin

Snufkin

Belabberde film, zelfs door het uiterlijk van Crawford niet te redden. 1*

Snufkin schreef:

Belabberde film, zelfs door het uiterlijk van Crawford niet te redden. 1*

Weet niet wat jou mankeerd, maar denk dat iedereen deze film, niet slecht, wel een punt meer geeft, doordat die Cindy Crawford erin speelt, jij gaf een 1, met cindy erbij hoorje gewoon een 2 te geven dan toch.

snap niet waarom deze film een 1 waard is echt niet.

Ik zelf vond het een goede film,. er zat tenminste wel spanning in, en het was niet echt voorspelbaar, en dat maakt het toch wel erg goed.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Films met mensen die vanwege hun bekendheid in een film meespelen en niet vanwege hun talent.

Crawford was ook niet echt een geweldige actrice maar opzich vond ik de film wel gaan. Redelijke spannende film. Heb me verder niet gestoord aan Crawford.

3,0

avatar van Snufkin

Snufkin

CAPIpsv schreef:

Volgens mij zijn er geen regels die bepalen dat je exta punten moet toekennen voor het meespelen van vrouwen die hun brood verdienen met hun uiterlijk. Als ze der brood zou verdienen met goede acteerprestaties lag dit wellicht anders maar dat is naar mijn mening hier het geval niet. En die ene ster komt puur omdat de film me geen moment geboeid heeft.

avatar van djelle

djelle

Degelijke actiefilm. Het plot is naar Amerikaanse tradities nogal standaard en niet vies van clichees, maar het geheel is vrij vermakelijk dankzij een tamelijk onderhoudende portie aan redelijk goeie actiescenes en het mooie snoetje van Cindy Crawford. Het is absoluut geen hoogvlieger, niettemin een fatsoenlijk "bier-nootjes en chips - genrefilmpje" voor een ontspannende zaterdagavond. De film leert ons dat we onze TV best vanop een veilige afstand aanzetten (je weet maar nooit) en waarschuwt voor de gevaren van electronisch betalen. Have fun!

avatar van Waku

Waku

Geen hoogvlieger maar wel lekker actiefilm.

Modelletje Cindy Crawford valt niet eens helemaal tegen als actrice.

avatar van otherfool

otherfool

Acceptabele 13-in-het-dozijn thriller die allicht wat spetterender had kunnen eindigen. Fair enough. 2,5*.

avatar van Purmerend

Purmerend

Cindy Crawford is hier wel om te smullen.

de treinscene is echt geweldig ik denk dat iedereen erop zat te wachten dat cindy tochwel uit de kleren werd gehaald

Jan van Ooyen schreef:

Ja maar of als dit genoeg zou zijn. Ik heb nu eigenlijk nog niet veel meer gezien. Maar ze speelde bovendien ook keurig. goede actrice.

avatar van Roseicollis

Roseicollis

Nick Theunis schreef:

Redelijke film & mooie scene in de trein wagon

2 punter

avatar van Mescaline

Mescaline

4 wel verdiende sterren had minder van de film verwacht is gewoon een lekker avondje vermaak !.

avatar van Roseicollis

Roseicollis

gekocht voor 1.50 en is het zeker waard

avatar van K@i

K@i

Had uitgebreider gemogen maar toch waard genoeg om naar tekijken die Treinscene was Lekker

avatar van Tarkus

Tarkus

Vermakelijke actiefilm, die beter meevalt dan verwacht.

Dat Cindy Crawford hier de publiekstrekker was toen de film verscheen zal wellicht niemand verbazen. En.. toegegeven het is natuurlijk heel leuk om haar te zien, met en zonder kleren, maar van acteren heeft ze niet veel verstand, en het is wellicht ook daardoor dat men na deze film van haar nog bijzonder weinig op het witte doek heeft gezien, ik zou alleszins geen film meer kunnen noemen waarin ze nog een hoofdrol vertolkte.

Maar deze film is desondanks wel een leuke prent voor anderhalf uur kijkplezier.

avatar van niethie

niethie

Ooit (in een ver verleden) toen ik dit soort filmpjes nog aan de lopende band bekeek eens gezien, vond het dacht ik wel aardig. Het leek meer een beetje op een publiciteitstunt voor het destijds wereldberoemde topmodel Crawford maar vooralsnog was het een redelijk vermakelijk over de top actiefilmpje.

2,5 sterren

avatar van Lupussy Galore

Lupussy Galore

Oh god, jaren geleden gezien. Cindy is nog steeds een te gek model, heel mooi, maar ze kan beter gewoon poseren waar ze haar mond alleen maar open hoeft te houden en niks hoeft te zeggen. Het schijnt dat ze haar stem overgedubt hebben....nou, dat zal dan wel erg zijn geweest.......

In fashionista kringen is Cindy Crawford nog steeds een zeer geliefd model overigens. Ze krijgt van mij een 8 voor haar eigen werk deze film een 1,5 voor de moeite.

avatar van mnrk

mnrk

Een film die het moet hebben van 2 mooie dames volgens mij.

Daarom ook punten voor *Cindy Crawford en Salma Hayek !!

En natuurlijk voor de muziekscore van Mark Mancina,die man maakt toch altijd prima muziek voor films.

Voor de rest een aardige film met wel prima actie scene's erin.

avatar van charmed one

charmed one

ik vond dit een goeie film. de film flopte. maar ik vond hem wel spannend. ik vind wiliam baldwin altijd wel goed spelen. eigenlijks de hele familie baldwin vind ik wel goed spelen.

avatar van juhnzun

juhnzun

Vermakelijke en lekkere film dankzij Cindy

avatar van Zinema

Filmmodel.

Zeer standaard actie-vehikel wat toentertijd de cinematografische doorbraak voor fotomodel Crawford moest worden. B in vele opzichten met uitzondering van het budget. De hoge vaart en dosis actie maken de rit onderhoudend, maar de film steekt nergens boven het maaiveld uit. Van Sipes hebben we nooit meer iets gehoord.

Doorsnee.

avatar van louisvf

louisvf

Kwam als ik klein was zeer vaak op tv, leuk hem hier te hebben gevonden...

avatar van badfans69

badfans69