• 9.373.692 stemmen

Necrosis (2009)

Horror / Thriller | 90 minuten

Genre: Horror / Thriller

Alternatieve titel: Blood Snow

Geregisseerd door: Jason Robert Stephens

Met onder meer: George Stults en Penny Drake

Plot Necrosis

Zes vrienden vertrekken naar een afgelegen blokhut om daar in de sneeuw vakantie te vieren. Maar dan worden de zes vrienden geconfronteerd met een grote sneeuwstorm, die ervoor zorgt dat het zestal niet meer uit het huisje kan komen. Ze zitten opgesloten en het duurt niet lang voordat ze worden lastig gevallen door een paar angstaanjangende geesten.

avatar van 606

Vond er helemaal niks aan.

Zo slecht geacteerd en slecht geluid.

Alleen de buiten shots waren goed.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Heel zwakjes. Het verhaal gaat alle clichés af die er maar te bedenken zijn. Bovendien doen de hoofdrolspelers allerlei onlogische dingen.

De hoofdrolspelers vinden een lijk en raken totaal niet in paniek. Vervolgens besluiten ze het niet te zeggen tegen de dames, omdat ze dan hysterisch zouden reageren.

Van de sneeuwstorm verneem je trouwens niks. Er word de hele tijd over gepraat, maar er komt nauwelijks sneeuw uit de lucht vallen.

De schuur met de generator heeft opeens een gereedschapskist, terwijl ze eerder in de kelder opzoek gingen naar gereedschap, omdat er daar niks te vinden was.

Dat meisje besluit Jerry s'avonds aan te vallen, maar gaat met daglicht naar binnen.

Irriterende soundtrack, dramatisch camera- en acteerwerk, de make-up is redelijk, de trucage is slecht.

De man die Lyle speelt moet echt iets anders gaan doen. Acteren is niet zijn ding. De overige acteurs zijn goed genoeg voor een soapserie, maar daar ligt ook echt hun top.

Sfeer word niet gecreëerd en de humor valt niet goed. De muziek bij de aftiteling is ongepast.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Een en al slecht. Verhaal gaat werkelijk nergens over en is ontzettend mager uitgewerkt. Ondanks een lowbudget kan je toch leukere films maken met dit onderwerp. Er komt geloof ik één spook(of wat het dan ook was) in beeld en die doet helemaal niemand iets. Die waarschuwt alleen de mensen maar . Verder werkten de acteurs en actrices me allemaal ontzettend op de zenuwen en kon ik ze dus ook niet uitstaan.

Het enige pluspuntje dat ik kan opnoemen is de korte speelduur van de film.
Want het duurde maar 77 minuten