• 9.371.607 stemmen

Geregisseerd door: Jeong Yong-ki

Met onder meer: Lee Bo-young, Yong-woo Park en Kim Su-hyun

Gesproken taal: Koreaans

Plot Wonseu-eopon-eo-taim

Bong-ku is een steenrijke man en ook één van de meest bekende zwendelaars van zijn tijd. 'The Light of Dong-Bang' is een nationale 1000-jarige schat van het koninkrijk Silla en die bestaat uit onschatbare diamanten. Bong-ku krijgt een idee om de diamanten te stelen net voor zij weggehaald worden uit Korea om tentoongesteld te worden door de Japanse overheid. Van één van de diamanten gelooft men dat hij mysterieuze krachten heeft, maar belangrijker zijn zijn zeer heldere glans en zijn enorme grootte.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Defective

Defective

Ik had een soort Indiana Jones-achtige komedie verwacht bij het zien van de filmposter! De humor is ver te zoeken, net als het avontuurgehalte! Een film die je rustig kunt overslaan! Die 0,5* is voor het stukje soundtrack van de film Predator die in het eerste 'gevecht' gebruikt word! Dat was voor mij het hoogtepunt van de film!

avatar van han de barman

han de barman

Stomme japanse film met stomme japans acteergebruiken en stomme japanse humor.

Hij is Koreaans. .