• 9.373.615 stemmen

Mythica: The Necromancer (2015)

Actie / Avontuur | 93 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Alternatieve titel: Mythica 3: The Necromancer

Geregisseerd door: A. Todd Smith

Met onder meer: Melanie Stone, Adam Johnson en Nicola Posener

Plot Mythica: The Necromancer

Als één van haar meest loyale vrienden wordt ontvoerd door Peregus Malister, de wrede leider van het Dievengilde, moet Marek in hun opdracht een duistere missie uitvoeren op hem terug te krijgen. Samen met haar team begint ze deze queeste om zo snel mogelijk dit achter hun te laten. Echter hun reis leidt hen in de machtige handen van Szorlok, hun grootste vijand. Marek moet haar dromen en misschien zelfs haar eigen ziel opofferen om te voorkomen dat Szorlok haar team doodt en zo de Darkspore in handen krijgt. Met de Darkspore zal Szorlok de wereld in duisternis onderdompelen. Marek staat voor haar grootste uitdaging ooit.

avatar van Turbodevil

Turbodevil

Ook al is het allemaal een beetje van het zelfde, de Mythica films vind ik toch leuk om naar te kijken.

De zwaard gevechten zijn een beetje knullig, maar ach ik heb slechtere films gezien die een hoge score kregen. Is maar net waar je van houd.

avatar van patmaniac

patmaniac

deel 3 achter de kiezen...en zoals al gezegd , verhaaltje trekt wel . vrouwen zijn lekker eyecandy...vechtscenes schijnen ze nog steeds niet belangrijk te vinden, wat weer wel een pluspunt is is dat er een andere regisseur aan het roer staat, een hele verbetering t.o.v. de vorige 2 delen...op naar deel 4 THE IRON CROWN

avatar van lezertje

lezertje

Ondanks dat de naam van Anne K. Black niet verbonden is als regisseur/scriptschrijver kenmerkt ook dit derde deel van deze wanhopig slechte filmserie zich weer door een infantiel script met bar slechte dialogen, miserabel acteerwerk en special effects uit de jaren zestig van de vorige eeuw. En dit alles wordt op de achtergrond begeleid door een verschrikkelijk jengelende soundtrack. Van de slotscène uitgaande kunnen we nog een deel; verwachten (Of die is er waarschijnlijk al). Beware.

avatar van joolstein

joolstein

Voor degene die “Mythica: The Necromancer” willen gaan kijken zou ik adviseren om eerst deel 1 te kijken. En mocht je die film goed vinden kom je vanzelf bij dit derde deel. Het zijn zeker geen slechte films, zoals men hieronder wil doen geloven. Het zijn namelijk Kickstarter projecten en als het echt belabberd slecht was hadden ze zeker geen geld opgehaald voor 5 delen. Alles is een beetje te vergelijken met de Sword and sorcery B-films uit de jaren 80, zoals bijvoorbeeld “The Beastmaster.” Maar dan met een nog lager budget. Gelukkig is ook mijn grootste probleem uit het tweede deel opgelost, dit keer was het verhaal een stuk duidelijker en zonder veel gaten waarvan je je afvroeg hoe dat zou kunnen zijn gebeurd. Misschien dat de wisseling van regisseur daar iets mee van doen had? De Mythica films volgen de avonturen van Marek, die samen met een aantal andere avonturiers, en ondertussen haar vrienden, de missie aan zijn aangegaan om de onsterfelijke necromancer Szorlok tegen te houden. Dit derde deel opent met de training van Marek door Gojun Pye. Een rol van Kevin Sorbo ,die we natuurlijk kennen uit de serie Hercules en Andromeda. Ze oefent om haar controle over magie, en haar duistere kant, te vergroten. Dit word echter ruw verstoord en niet alleen door de volgelingen van Szorlock. Ook Peregus Malister heeft het er niet bij laten zitten na zijn vernedering in het vorige deel, en heeft Thane ontvoerd. Om hem weer terug te krijgen worden onze helden op een nieuwe Quest gestuurd. Om er zeker van te zijn dat de drie niet iets anders in hun schild voeren, en om het verlies van het vierde lid op te vangen, stuurt Peregus zijn handlanger Betylla met hun mee. Hoewel dit een makkelijke zoektocht lijkt te zijn, brengt het toch meer problemen met zich mee dan verwacht. Het is alleen al een zeer knappe prestatie, dat met de beperkte middelen, zulke degelijk special effects te zien zijn, het acteerwerk helemaal zo slecht niet is (ik heb veel slechter gezien) Combineer dit ook nog eens met een leuk verhaal, en dan is de film zeker de moeite waard om te zien. Deze derde film is een prima vervolg in de “Mythica Saga”