Genre: Komedie / Romantiek
Releasedatum: 18 december 2008
Bekijk via Netflix
Bekijk via Prime Video
Plot Four Christmases
"His father, her mother, his mother and her father all in one day."
Kate (Reese Witherspoon) en Brad (Vince Vaughn) zijn een gelukkig stel samen. Met de kerst in aantocht schijnen ze alles voor elkaar te hebben totdat hun ouders vragen dat ze kerst bij hun komen vieren. Omdat al hun ouders gescheiden leven zorgt dit voor problemen.
Brad McVie
Denver McVie
Dallas McVie
Susan McVie
GRBB
Niet echt een aangename film, veel flauwe humor en Vince Vaughn is ook verre van mijn favoriete acteur. Ik was blij dat deze film gedaan was.
Naoom
Weet iemand of deze film ooit nog eens op dvd uitkomt?
Is nergens te vinden!
Kellytjah
Zalige film! Lag op een moment plat van het lachen!!
Weet iemand wanneer deze te huur is?? Want vind wel dat dit nu al heel lang duurt hoor!! Heb hem gaan zien in cinema in kerstvakantie!
tottenham89
In Engeland komt hij pas over zo'n drie weekjes uit, over een release in Nederland is nog niets bekend...
eppy
echt zo'n klotefilm die je moet kijken met je vriendin, tip raak het schijfje kwijt en vervang die met bad santa....
haat kerstfilms!!!!
martien76
haat kerstfilms!!!!
Soms vraag ik me echt af hebben ze de film gezien,
hij is in nl nog niet uit hoor vorig jaar nog cam sinds pas retail kwali gekomen.
ps ik vond hem goed
tonycabanna
Erg leuk.
Het is niet dat ik hele tijd scheef heb gelachen ofzo,
maar de grappen, de gesprekken , de situaties zijn zo herkenbaar niet over de top hollywood style.
Maar de funny momenten die je ziet zijn wel erg leuk.
Wat ik erg leuk vind, net als Paranormal activity al is dat een totaal andere genre.
Deze film is Dee Oo Pee Ee
scorepio
Op enkele geslaagde stukjes na , vond ik deze film vrij saai.
Hier had zoveel meer in gezeten.
Xen0n
Soms vraag ik me echt af hebben ze de film gezien,
ps ik vond hem goed
Aan zijn taalgebruik te horen heeft hij hem nog niet gezien. Ik denk dat hij zegt wat zijn voorgevoel is hierover.
Hij heeft ook geen cijfer gegeven dus het maakt zowiezo niet uit
Dennis312
ik was er niet echt van onder de indruk.
hier en daar een leuke scene
maar in het grote plaatje vond ik het wel aardig
kon beter dus.
ik heb het een 2.5 gegeven
tcdaizz
ik had meer van deze film verwacht. vond hem een beetje tegenvallen
Maximilian
Minuut 1-45:
Minuut 46-80:

Minuut 81-82:
Even in woorden; de eerste drie kwartier waren fantastisch; leuke grappen, interessante personages, hilarische dialogen die nog niet minutenvullend zijn..
Na die 45 minuten valt het verhaal echter in een gat van relatieconflict-gesprekken die op een gegeven moment wel erg vervelend worden. Snelheid wordt helemaal uit de film gehaald, terwijl de 2 second break-up tussen Vaughn en Witherspoon flink afgeraffeld werd, met die ongeloofwaardige sméékbede van Vaughn..raaawr
Krappe voldoende, echter(mede door het einde)
3/5
lordhumangus
Na de 2e familiebezoekje begint de film te irriteren. Koppel zelf ziet er al belachelijk uit zij komt net boven zijn broekriem uit. Ik weet niet of dat komisch bedoeld is in de film of niet. Valt zwaar tegen deze komedie.
kelama3
Hmmm..
Leuke stukjes..
Wel goed gedaan van vooral Vaughn en Spacek (leuk om haar weer eens te zien!)
Ik heb alleen maar een keer ECHT in een deuk gelegen!
Tranen over mijn wangen op dat moment echt waar, maar de rest verliep rustig verder.
Dus al met al: aardige film
RickZ
Komediedrama over jong stel dat hun gescheiden families afgaat, niet leuk
die hard
Een film met een boodschap, die niet goed over komt.
De film is eerder belachelijk dan leuk. Ook Reese en Vaugn kunnen de film niet redden.
Wanneer mogen we van Hollywood nu eens een echte leuke lachfilm verwachten.
Trailer was idd wel leuk, de film niet.
Ik heb altijd een zwak voor Vince Vaughn en hij is de enige die hier wel grappig is. Verder vooral enorm irritante, niet leuke personages en vervelende humor.
queenie
had er vorig jaar al voorstukjes van gezien, maar gisteren gekeken.
Op zich leuk verhaal en er zitten leuke momenten in, maar er had meer in kunnen zitten vind ik.
2½*
AHWA
Vince Vaughn is een acteur die vaak een soort man speelt, maar hij doet dat dan wel weer zo leuk dat hij eigenlijk nooit tegenvalt. Ook hier strooit hij weer met heerlijke dialogen en oneliners, al zijn het bij hem meer rants dan oneliners.
Het verbaasde me eerlijk gezegd wel dat ik zo vaak moest lachen, dat had ik niet verwacht. Witherspoon doet het heel goed, en ook Chenoweth speelt een leuke bijrol. Favreau en z'n vrouw tijdens het spelletje was hilarisch.
Duvall vond ik niet grappig of indrukwekkend.
Film zakt richting het einde een beetje in vanwege het verplichte drama natuurlijk, maar het einde maakt een hoop goed.
Nipte 4.0*
Roel27
Normaal vind ik Vince Vaughn eigenlijk altijd wel oké spelen, dus het zal toch een beetej aan het tekort aan komische situaties hebben gelegen denk ik. Had er meer van verwacht. De film duurde helemaal niet lang en toch had ik moeite om het einde te halen...
teigetje37
Leuke film beter als verwacht.
Allerlei verwikkelingen rond allerlei maffe families met maffe types.
sommige scenes waren erg leuk.
Met plezier naar gekeken.
Xen0n
weer zoiets... Je kunt een film toch niet beoordelen als je pas 30 min gezien hebt!??
Ne0
Duidelijk een kwestie van smaak. Voor de 1 ster en de 5 sterren stemmers.. wat een zwart-wit kijk zeg...
Captain Pervert
Beter dan verwacht, nergens briljant maar de film zakt ook nergens echt in. Prima film.
Leuk.
Al helpt het laatste kwartier de film bijna om zeep.
Wat daarvoor gebeurt is 'Meet The Parents' in het kwadraat, maar het werkt wel. Leuke grappen dus.
Op het eind (vlak voor Voight) begint het gezemer. De dosis rom moet er ook nog bij. Geforceerd en onnodig. En het werkt dan ook niet. Gelukkig is het voorgaande voldoende komisch..
Goed (zij het nipt).
Waku
Wel aardige komedie al had ik hem eigenlijk hilarischer verwacht.
De bezoekjes aan de familie aan beide kanten is wel grappig maar soms wel erg "over de top" komisch.
Maar dat hoort klaarblijkelijk nu eenmaal bij dit genre.
Ik heb mij niet verveeld bij deze luchtige kerstkomedie maar echt enthousiast kan ik er ook niet van worden.
2,5*/3*

Kakushi Ken Oni no Tsume