Wild Wild West (1999)
Met onder meer: Will Smith, Kevin Kline en Salma Hayek
Releasedatum: 29 juli 1999
Bekijk via Prime Video
Plot Wild Wild West
"It's a whole new west."
In het "wilde westen" wordt er op een dag een bekende wetenschapper dood aangetroffen. Speciaal Agent Artemus Gordon moet samenwerken met James West, een schietgrage cowboy, om achter de daders aan te gaan. Het onderzoek leidt naar Dr. Arliess Loveless, die de beste wetenschappers uit het land ontvoerd heeft.
Capt. James West
Munitia
Miss Lippenrieder
Belle
yeyo
Wild Wild West is misschien wel de onzinnigste blockbuster allertijden. De intentie van een soort hippe actiekomedie te maken gaat volledig de mist in en het eigenlijke resultaat is een bespottelijke klucht. Komt er zelfs maar één personage in deze film die ook maar een beetje steek houdt? Om dan maar te zwijgen van de ontelbare, bizarre uitvindingen waar de film bol van staat.
Maar desalniettemin weet dit wanproduct me te charmeren. De flauwe humor is bij momenten te appreciëren (die Kevin Kline is nog wel een droge grapjurk) en ook jeugdsentiment zal zonder twijfel meespelen bij mijn beoordeling.
SnakeDoc
Niet aan mij besteed dit.....
Vage film. Totaal niet mijn ding.
* en een halfje!
AjaxRulezzz
- 2085 berichten
Mooie film, die in mijn ogen een beetje tussen comedy en actie inzit. Ik vond bepaalde stukken wel grappig en het verhaal was ook redelijk. Will Smith die weer goede acteerprestaties levert, al met al een 3.
Al DeNiro
Niet een film dat een ik een tweede keer zou kijken, maar best origineel.
Er zijn niet veel westernkomedies gemaakt voor zover ik weet.
De western-locaties zien er goed uit en Kevin Kline blijft gewoon een echte grapjas.
Dr.Loveless vond ik wel minder geslaagd.
yeyo
Er zijn niet veel westernkomedies gemaakt voor zover ik weet.
Er zijn er heel wat Italiaanse, vaak met Bud Spencer en Terence Hill.
huVILEub
2,14 is toch wel laag, zeg. Ik snap dat het geen goede film is maar het is toch zeker geen flop. Hij is echt niet realistisch bedoeld.
yeyo
Hij is echt niet realistisch bedoeld.
Wat heeft dat ermee te maken?
van duijn
wou deze film eens op een zaterdagavond kijken... wat denk je??? valt de stroom in de dorpen en omliggende dorpen uit
Toen hij afgelopen was deed de stroom het weer.
Zou het gemiddelde van deze film er soms wat mee te maken hebben????
JustMike
Toen hij afgelopen was deed de stroom het weer.
Zou het gemiddelde van deze film er soms wat mee te maken hebben????
Nou ik denk het niet.....mar wel toevallig
Possessed
deze op 7 jarige leeftijd in de bioscoop gezien.. toen vond ik hem erg leuk.. zal hem binnekort wel weer eens herbekijken
John Lee Hooker
Zeer aparte film, die in zekere zin toch de moeite waard is om een keer gezien te hebben. Er zit een leuk sfeertje in met het gemixte genre van science-fiction en western.
- 3 -
MyOwnStyle
Vind deze film overdreven slecht beoordeeld. Het is zeker geen topfilm, maar in ieder geval wel een vermakelijke film met leuke humor en toch goede acteerprestaties.
John Lee Hooker
met leuke humor en toch goede acteerprestaties.
Dus je zegt eigenlijk dat in humoristische films minder goed geacteert wordt? En.. in deze film zitten maar weinig grappen hoor.
maarten1991
best een aardige film alleen er is geen draad aan vast te knopen
rotjuh
Ik ben echt een Will Smith fan en ook deze film wil ik niet afdoen als "niet te bekijken"
Het is echter niet een film die je zou verwachten van deze cast.
Niet alleen het genre moet je liggen.. de hele film is het allemaal net niet naar mijn idee... helaas kalm aan met de sterretjes.
Het is wel het kijken waard en wellicht dat je een andere mening als ik hebt nadien
mnrk
Dit was een gewoon een leuke komische/actie film in het Wilde Westen.
Will Smith en Kevin Kline spelen prima en vooral Kline is goed op dreef, ook zien de locatie's en de aankleding er goed uit.
dominion
Erg aparte en originele Western.
Ben zelf totaal geen liefhebber van Western maar The Good, The Bad an the ugly en 3:10 To Yuma vond ik wel top maar films als Once Upon a Time in the West vond ik dan weer niks aan.
Maar vind die score hier wel belachelijk laag want dit is gewoon een erg toffe Sci Fi/Western.
De CGI effecten zien er goed uit en er zit genoeg Humor in om te zorgen dat dit filmpje nooit verveelt.
Will Smith acteert gewoon goed zoals hij altijd doet.
Heb me met dit filmpje nooit verveelt en vond dit een geweldige film toen ik klein was dus er zit ook een beetje jeugdsentiment aan.
3,5
etherman
Ik vond deze wel vermakelijk en snap niet de lage score.Er zit genoeg aktie in en de film is nog orgineel ook.
Betamax
Effecten zijn mooi.
Prima humor en spanning.
ik heb genoten.
Ik merk wel vaker dat men door andere berichten beinvloed word en dan ook een hoge of lage score geeft.
Dat is volgens mij hier duidelijk het geval.
Dit is gewoon een leuke film die nog mooi gemaakt is ook.
Deze SF-Western heeft een leuk uitgangspunt en heeft op papier leuke ideeën. Maar de humor werkt niet altijd en regelmatig zakt de film qua aandacht gewoon weg. Smith valt nog mee, al is het op het randje. Kline is een pak minder en verder ontbreekt het aan echt goeie personages. Gelukkig maken scènes als die halsband veel goed. Het resultaat is een aangename blockbuster, maar dan wel gewoon als snelle hap tussendoor. Meer niet.
MrHorror
heb deze film gezien toen ik nog heeeeeeeel erg jong was, en vond t m toen erg goed! ik heb de 'haat' tegen deze film, eerlijk gezegd, nog helemaal gesnapt...
Vinokourov
Bah, nogal kinderachtig deze genremixende film. De futuristische Wilde Westen-gadgets die de revue passeren, zijn het aanzien nog wel waard, maar de strontvervelende humor verpest het helemaal. Het acteerwerk is ook niet van iedereen denderend en het verhaal is ook maar matig en standaard. Een dikke onvoldoende is op zijn plaats!
(verwijderd)
't gekke is, ik was vrij jong toen ik 'm kreeg moet ik zeggen, maar ik vond 'm wel leuk. Totale mafkoekerij natuurlijk, maar wel vermakelijk.
Leuke soundtrack ook.
Tarkus
Altijd al een leuke film gevonden.
Vind dat de film over het algemeen een wat lage waardering krijgt, hij is beter dan sommigen laten blijken.
Geslaagde grappen van Will Smith en Kevin Kline zoals we dat van hen wel gewend zijn en een mooi optreden van de knappe Salma Hayek.
Het was al een tijdje geleden dat ik de film had gezien, maar ik heb er opnieuw van genoten.
Een aanrader deze film voor een avondje filmplezier met de ganse familie, want zo mag je hem wel bekijken een familieprent.
Elokuva
Vermakelijke film. Ik heb er met veel plezier naar gekeken al was het wel een bizar verhaal.
Leuk.
wite wolf
denk dat ze in holliwood niets anders te doen hebben dan films te maken die tv series geweest zijn uit de jaren 70 of 80 ze kunnen het niet. de mensen die er inspeelde zijn al oud maar de films kunnen niet tippen aan de originele tv series hou het bij films jongens. want tv series kunnen geen films zijn zeker voor de mensen uit die tijd die de series goed kennen

Obchod na Korze
Drama / Oorlog, 1965