Wild Wild West (1999)
Met onder meer: Will Smith, Kevin Kline en Salma Hayek
Releasedatum: 29 juli 1999
Bekijk via Prime Video
Plot Wild Wild West
"It's a whole new west."
In het "wilde westen" wordt er op een dag een bekende wetenschapper dood aangetroffen. Speciaal Agent Artemus Gordon moet samenwerken met James West, een schietgrage cowboy, om achter de daders aan te gaan. Het onderzoek leidt naar Dr. Arliess Loveless, die de beste wetenschappers uit het land ontvoerd heeft.
Capt. James West
Belle
Ikkeuh
*** sterren, grappige film en met Will Smith! Joepie
leverafronny
Filmkenners gaven deze film zeker geen positieve kritiek, wat eigenlijk wel te verwachten was. Gelukkig ben ik niet zo iemand en kon ik lekker genieten van de prettig gestoorde humor!
jaspertje3
Hmm mijn broer had deze film een 2 jaartjes terug gehuurd en ik had er wel een hoge dunk van, maar uhm... ben er serieus halverwege bij in slaap gevallen! En dit is werkelijk een van de weinige films waarmee me dit is gebeurd!
Op basis van een half bekeken film, geef ik em 2 sterren.
te saai en langdradig
nirvana
Best nog grappig, voor het verhaal en spanning moet je het niet zien, maar voor de soms overdreven humor wel, ofwel ben je er voor of tegen. Ik geef hem toch 3,5 sterren.
predator
- 1948 stemmen
Kline en Smith kunnen veel en veel beter. Was niet zoveel aan, weinig tempo en het verhaal kon me ook niet echt boeien.
JoeCabot
Even mijn mening op sommige commentaren:
*** sterren, grappige film en met Will Smith! Joepie
Ben niet echt fan van Smith, hier is hij dan voor mij ook niet spectaculair.
Dom en nerveus.1
Dom wel, maar ik ontspan er meer bij...
Smith kan wel beter, Kline vond ik goed. Ik vond het tempo juist goed, er gebeurde altijd wel iets. Verhaal stelt idd niet veel voor. Maar met de nodige special effects en wat humor er tussendoor merk je er volgens mij niet veel meer van.
Vreselijk oninteressante actiedrol die het eigenlijk alleen moet hebben van zijn goede production-design en dito special-effects.
Het debiele verhaaltje (bewerkt doot zes(!) scenaristen) zit dan weer vol met gaten, de humor beperkt zich tot wat flauwe on-liners en kinderachtige verkleedpartijen...
Daar heb je gelijk in. Allen kan mij dat - in dit geval - geen puntje, puntje, puntje schelen. Ook de verkleedpartijen vond ik leuk. Een beetje Austin-Powers-achtig...
Hier ben ik het volledig mee eens. ik ben er trouwens voor (
Of misschien was ik gewoon in m'n goede dag toen ik em zag...
JoeCabot
Dit vind ik trouwens een mooiere poster: image
Of is het de bedoeling om zo een lelijke poster te gebruiken om mensen de film af te raden of zo
...
PsychoPump
Lang geleden een keer gezien. kan de film niet zo goed meer herinneren. Ik weet alleen dat na alle negatieve kritieken deze film best meeviel
KevinKline
Deze film heb ik destijds in de bios gezien. Nog voordat ik fan was van Kevin Kline... Vond de film toen eigenlijk niet zo denderend.
HammerHead
2 woorden: Belachelijk slecht!
Vooruit een sterretje kan er nog wel vanaf.
Keek gister, totdat ik de billen van Hayek zag (2 keer). Toen ben ik iets anders gaan kijken.
Yuma Q.
Ik zie liever de billen van hayek dan van kline of smith eigenlijk...
Het is een wat overdreven film, maar op zich is deze film nog best grappig als je een beetje melig bent. Het verhaal stelde niet veel voor en het was slecht geacteerd, maar ja wat wil je met deze cast?
welleweirdo
Wat heb ik me kapot geeergerd. De dvd gewoon gesloopt na het einde, want ik trok het niet meer.
KevinKline
Ik zie liever de billen van hayek dan van kline of smith eigenlijk...
Nou, geef mij de billen van Kline maar
Maar ik heb de film laatst gekocht (ja, slecht of niet... Kevin Kline speelt er wel in
) en ik vind er nog steeds niet veel aan
Altijdklagen
Ik vind dit werkelijk een prachtige film... heerlijk die sarcasme die er continue doorheen loopt...
En al die uitvindingen en onzin is echt wel goed te hebben...
Ik vind hem zeker geen plek waard in de flop top 100...
Ravenstein
Na de geslaagde samenwerking tussen Sonnenfeld en Smith voor Men in Black waren m'n verwachtingen redelijk hoog.
Laat ik zeggen dat het er in zat, maar het is er niet uit gekomen. Potentieel met hopen, maar je merkt al snel dat je te maken hebt met een misser. Spijtig.
De volgende samenwerking tussen Sonnenfeld en Smith was ook al een tegenvaller, Men in black 2.
mikoz
Belachelijk dat deze zo laag staat ..
Het is een prima film met een leuk eigenaardig verhaal.
natuurlijk zitten er mindere momenten tussen maar een plek in de flop 100 .. beetje raar.
Turkeyloverz
Ik heb hem net gezien.Ik kon niet 1 keer lachen in deze film om een grap want ze waren niet geslaagd, irritant en vervelend (gelukkig staat er geen ''comedy'' bij het genre..).Ik ben blij voor George Clooney dat hij ''nee'' heeft gezegd tegen deze film.Ondanks alles was het verhaal (en hoe Will Smith en Kline acteerde) wel geinig en Hayek stal de show met haar schoonheid.
Al die uitvindingen van Kline en Loveness waren ook wel leuk om te zien en de 19e eeuwse omgeving bij Westerns maken de films ook altijd leuker.
Al met al: 2.5*
Roodkapje
Slecht, gewoon slecht. Slecht geacteerd, oeverloos dwaas verhaal. Het idee ansich vind ik goed, maar maak er dan een echte cyberpunk film van en geen parodie/humor film.
otherfool
de 19e eeuwse omgeving bij Westerns maken de films ook altijd leuker.
Ik vond juist de omgeving, aankleding en effecten enorm tegenvallen. Dan heb ik toch een stuk meer genoten van, laten we zeggen, Extraordinary Gentlemen of Sky Captain. Verder is de boef maar saai, het verhaaltje hotseflotserig en het acteerwerk ronduit gruwelijk.
Een (zeer) enkele goede grap of mooi effect maakt de film nog aan te kijken op momenten (9 razzie nominaties is wat overdreven), maar een teleurstelling blijft het.
1,5*.
us_raider
- 2034 berichten
Belachelijk verhaal en sommige dingen deden ook onlogisch aan. Maar ondanks dit heeft de film me wel vermaakt en vind ik de film uiteindelijk wel 3 sterren waard.
Purmerend
Deze film gaat werkelijk helemaal nergens over. Alleen de billen van Salma Hayek waren een hoogtepuntje.
Anakin01
Deze film gaat idd wel nergens over.
Heb me spijtig genoeg wel een hele tijd eens kunnen ontspannen, aan de slappe humor, matige actie en matige acteerprestaties.
Ik vind de decors, voor zover wel oke en de kostuums enzo ook, samen met "mijn reactie hierboven" en de moeite:p Geef ik een 3*
film_kaza
ik vind deze film erg leuk. ik snap niet waarom het 2 sterren heeft.
3,5 sterren.
JoeCabot
Door de negatieve hype rond deze film. Als je hem vergelijkt met sommige andere films die op 2.0 staan is deze echt wel nog goed hoor!
film_kaza
Ik zeg ook niet dat hij slecht is. Dit is nog wel de leukste (beste) western die ik ken.

'The Lost City' met Daniel Radcliffe morgen te zien op televisie

Obchod na Korze