• 9.378.652 stemmen

Met onder meer: Christopher Meloni, Bruce Willis en Dave Bautista

Releasedatum: 14 juli 2016

Plot Marauders

"The rich will pay"

Wanneer er een brute overval plaatsvindt op een bank, wijst al het bewijsmateriaal naar de eigenaar en zijn machtige klanten. Als een groep FBI-agenten dieper gaan graven - en er nog meer dodelijke overvallen volgen - wordt het al snel duidelijk dat er een grotere macht achter zit.

Vanaf 14 juli in de bioscoop (Dutch FilmWorks)

avatar van Kondoro

Kondoro

Nieuwsgierig naar dit project.

avatar van tattoobob

tattoobob

Laten we hopen op een keer een goede film met Willis......de laatste paar films was die keer niets.

avatar van fritsy

fritsy

De naam Bruce Willis schrikt toch af tegenwoordig.

avatar van AliOsmanOk

AliOsmanOk

Wat een bagger film..

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Willis kiest ze tegenwoordig nog slechter uit dan Cage. Al zullen ze beiden weinig meer te kiezen hebben.

avatar van De Knip

De Knip

Begin leek het er nog wel op, maar daarna....eh...een hoop kabaal, vrij povere dialogen, verwarring alom, eenvoudige motieven en een van de slechtste eindscènes sinds lange tijd. Vreemd genoeg bleef ik het wel uitkijken, doordat Dave Bautista er nog wel boven uit stak. Weinig Bruce Willis overigens:

*1/2

avatar van Walter White

Walter White

Een hele slechte film was dit

avatar van filmkul

filmkul

Redelijke actie thriller die lichtelijk om zeep wordt geholpen door het warrige verhaal. De opbouw is aardig, maar hoe dichter we bij het einde komen hoe verder de film afzakt en het verhaal soapachtige wendingen krijgt. Het einde laat helemaal te wensen over. Het acteerwerk is gemiddeld. De aankleding is verder prima en de overvallen worden mooi in beeld gebracht. 2.5/3.0

avatar van noromov

noromov

hele matige film, verhaal is echt aan de slechte kant..

acteerwerk is nog wel prima

avatar van chuckie1208

chuckie1208

Ik vond het weer een keer een lekkere keiharde actie. Wel een beetje voorspellend maar wel lekker om FF te kijken en niet na te hoeven denken

avatar van rikker

rikker

Top film, een echte Bruce Willes film, zeer goede actie en mooie scenes.

avatar van MishimaH

MishimaH

Niet echt een meesterwerk. Vooral het einde sloeg helemaal nergens op.

avatar van cor1946

cor1946

Wat een waardeloze film, slecht verhaal. Rommelig geheel. Zonde van de tijd.

avatar van joshua1988

joshua1988

Lekker onderuit gezakt en nog genoten ook. Pretentieloos geweld rondom wraak om oud zeer. Christopher Meloni is zeer aangenaam, Bruce Wilis verschrompelt maar wijkt niet. Dave Bautista is lekker op dreef en altijd boeiend. Einde is wat vergezocht maar al met al ruim voldoende.

avatar van coumi

coumi

Had hem ook drie sterren kunnen geven(nipte voldoende) maar met zo veel bekende koppen in de cast had je er iets meer mee moeten doen. Marauders is een actiefilm die ik in de jaren tachtig van de vorige eeuw waarschijnlijk goed had gevonden, maar tegenwoordig ligt de standaard wat hoger, en is dit gewoon middelmaat. Niettemin heeft de film enkele sterke momenten(den bankovervallen zijn sterk gefilmd), maar het verhaal zelf is moeilijk te volgen en uiteindelijk vermoeiend om naar te kijken. Er worden in anderhalf uur zo veel personages opgevoerd, die vaak een geheime link met elkaar blijken te hebben, dat het wat ook wat ongeloofwaardig word. Sommige karakters in de film worden halfslachtig uitgewerkt, blijken opeens aan de goede, dan weer aan de foute kant van de wet te staan....oogt quasi ingenieus, recht toe recht aan was beter geweest. Men heeft zich vooral een beetje vergaloppeerd.

avatar van the new guy

the new guy

Een 3.5. Best hoog eigenlijk. Maar ik had na de recensies en meningen hier weinig verwachtingen. Die werden dan dus plots volledig overtroffen!

Prima film, goede vaart en leuk om Stabler eens in een hoofdrol te zien. Doet ie goed. Willis is dan weer wel volledig misgecast.

avatar van Gerlof1378

Gerlof1378

Echt een standaard actie/thriller film met een ok verhaal, ok cast vond de rol van Bruce Willis eigenlijk niks die man is de liefde voor het acteren allang verloren. Deze film kun je zien als een c of d film versie van Heat en The Town bv maar dan toch ff met een ander verhaal. Dus gewoon een doorsnee film voor door de week en daarna snel weer vergeten enjoy.

avatar van keimpeS

keimpeS

Ik heb er best van genoten, lekkere rauwe donkere actiefilm. Wat mij betreft ook wel beetje in de categorie als bv een Triple 9.

avatar van Leno

Leno

Alsof Willis gedwongen werd hierin mee te spelen; zijn rol is bedroevend en hij lijkt er totaal geen zin in de hebben. Meloni, de voormalige troef van Law & Order SVU, neemt het dan weer veel te serieus, al is de hele film veel te serieus. De doodzieke vrouw voegt niets toe, evenals het constante stortregenen (waarbij iedereen wel steeds droog een gebouw of auto binnenstapt). Het verhaal kent vele twists maar het wordt er richting de climax niet beter op. De film eindigt uiteindelijk dan ook bedroevend.

avatar van DaBaSam

DaBaSam

Rommelig, slecht te volgen verhaal. Te veel personnages die niet uitgewerkt worden en daardoor alleen als opvulling van de tijd dienen. Overvallen zijn spannend en goed in beeld gebracht. Next.

avatar van Brabants

Brabants

Zeer uitzonderlijke actie met mooie scenes maar jammer van een te slecht uitgewerkt plot. Onnodig ingewikkeld gemaakt met een toch voorspelbaar karakter. Karakterontwikkeling is vrij goed en hiermee het acteerwerk ook. Bruce ontbeert authenticiteit en voelt kunstmatig in elke scene. Cinematografie is echt prachtig en toch wel jammer dat deze heist toch niet over zo'n heel goed plot beschikt.

avatar van dvdcrusher

dvdcrusher

Uitmuntende actiethriller met een prima verhaal en uitstekende acteerprestaties van de hele cast. Bruce Willis was zelfs een van de minder sterke acteurs vond ik in deze film dus dat wil wat zeggen. Maar Meloni wat een prachtacteur is dat zeg. Vooral het begin van de film is onvergetelijk, de overvalscene op de bank is nu al een klassieker zoals de kerkscene in Machete. Ik raak ook stilaan het constante gezeik beu over de zogenaamde slechte acteerprestaties van Cage en Willis. Misschien zijn ze iets minder dan vroeger omdat ze een dagje ouder worden maar het is nog steeds het beste wat Hollywood te bieden heeft 4,5 sterren,

avatar van Barry83

Barry83

Af en toe zie je dat deze film potentie had kunnen hebben. Zoals de scenes van de bankoverval, die waren zeker niet slecht.

Alleen het verhaal is ontzettend warrig, en soms volgen er dialogen die tenenkrommend slecht zijn. Ook het einde is erg slecht.

Verwacht geen grote rol van Willis, die heeft in deze film een bijrolletje om zijn centen weer wat aan te vullen.

Leuk voor een keer tussendoor, maar daarna weer snel vergeten.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Een redelijke actiefilm die omschreven kan worden als een dertien-in-een-dozijn film. De zoveelste in het genre over een bankoverval. Kent zo nu en dan redelijk vermakelijke actiescènes en heeft een redelijke intro, maar toch begint de film richting het einde aan kwaliteit te verliezen.

avatar van snarfje5508

snarfje5508

Onnodig ingewikkeld gemaakte actiethriller maar met redelijk goed acteerwerk, een bijrolletje voor Willis zoals vaker de laatste jaren maar met een prettige snelheid in het verhaal. Allemaal niet spectaculair maar zeker ook niet slecht en om die reden wat mij betreft een kleine voldoende met 3 sterren.

avatar van Tarkus

Tarkus

Goede misdaadfilm met af en toe wat actie, maar zeker niet overdreven.

Bruce Willis in een bijrol, hoewel hij als hoofdrolspeler staat aangeduid, maar zijn rol, hoewel niet onbelangrijk, is toch miniem.

Maar heb me vermaakt met deze prent en is zeker niet slecht !!

avatar van johan_sb2

johan_sb2

Stereotypes en clichés. 1.5*

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Een paar leuke namen binnen de cast, daar houdt het dan ook snel mee op.

Gekunstel met wie is nou echt de drijvende kracht achter de overvallen, en waarom op de manier waarop.

Vreemde ontwikkelingen met de personages en een betreurende anticlimax.

Niet voor het eerst dat een film groot wil zijn maar de regisseur er maar weinig mee doet.

Had zeker beter gekund, een schijnbaar open einde doet vermoeden dat men een vervolg in petto heeft. Dan moet dat vervolg wel beter uitgewerkt worden.

avatar van Toontje G

Toontje G