Genre: Horror / Komedie
Geregisseerd door: P.J. Pesce
Met onder meer: Autumn Reeser, Tad Hilgenbrink en Corey Feldman
Gesproken taal: Engels en Pools
Plot Lost Boys: The Tribe
"Never grow old. Never die. Never know fear again."
In het kleine plaatsje Luna Bay zorgen vampiers ervoor dat een ieder die hun in de weg staat snel uit de weg geruimd wordt. En in deze duistere periode komen Chris Emerson en zijn jonge zusje Nicole in het plaatsje, bij hun tante Jillian, te wonen. De problemen beginnen als Nicole verliefd raakt op een vampier en Chris er nu voor moet zorgen dat de vampiers vernietigd worden, voor zijn zus in gevaar komt. Hij gaat daarom hulp zoeken bij expert Edgar Frog.
Chris Emerson
Jon
Lisa
Evan
stephan73
Hier heb ik een enorm hard hoofd in.. Kan, denk ik, nooit in de schaduw staan van het origineel!
veron35
Volgens mij (aan het genre te zien) word het meer een parodie op het eerste deel, wat ik een erg orginele vampier film vond.
stephan73
Ik weet het niet.. Op IMDB staat bij de originele Lost Boys ook het genre komedie.. Ach, ik weet gewoon niet of ik Corey Feldman nu nog wel kan waarderen!
jstinissen
ik vondt het verhaal maar zwakjes
van zulke films zijn er al heel veel
ik vondt het eerste deel stukken beter
En terecht.
tukker1966
Dit was een slechte film..punt uit.
** sterren voor een film die nooit gemaakt had mogen worden.
Niet te vergelijken met het originele Lost Boys.
En wat was er met de stem van Corey Feldman...?
En ook bespeur ik hier enig jatwerk van From Dusk till Dawn.
Kortom..snel vergeten...
hannes64
- 1926 berichten
Ja, ik had ook moeilijkheden met de stem van feldman.
Dat veroorzaakte bij mij een afzetperiode van de dvd.( Maar ik moest em toch uitzien. )
Toch nog een middelmatige film met een paar leuke special effects.
HALLOWEEN
Ag tenminste 2 personen: (en daar bedoel ik mee de 2 Corey's) , zitten erin van het eerste deel maar of de film zelf wel zo geweldig is ik heb zo mijn twijfels.
ken1976
Ik ben een grote fan van het eerste deel ! En heb natuulijk weer vol smart op deel 2 gewacht.
En ik ben echt teleurgesteld.
Het verhaal leek wat op het eerste deel maar dan veel slechter. Het einde is heel snel afgeraffeld en daarbij komt nog kijken dat meer als de helft van de akteurs echt slecht waren, vooral de baas van de vampieren was een lachertje !!!
Zelfs Corey Feldman vond ik persoonlijk slecht akteren. Ze hadden hem nooit moeten casten , want ik vond hem veel te oud voor deze rol! ( frog) En dat kon je duidelijk zien aan zijn akteren , hij moest teveel moeite doen om jonger over te komen en dat kwam zeker niet over! ( vooral die stem)
De twee hoofdrolspelers (broer en zus) doen het aardig maar kunnen helaas de film niet redden!
De special effects van transformatie van de vampiers viel ook heel erg tegen (anno 2008 kan het veel beter met de special effects)
kortom een deel die ze nooit hadden moeten maken en die we maar snel moeten vergeten , want deze film mag niet eens in de schaduw staan van deel1!!!
toch wel 2 sterren omdat ik corey feldman en corey haim (die je pas na de aftiteling, als Sam ,een halve minuut ziet) na een hele tijd geleden weer op het scherm zag!!!
AmazingPP
Beroerde film en is vergeleken bij de eerste film compleet waardeloos te noemen. Feldman geeft weer een nieuwe betekenis aan overacting, wat ie dan vooral doet met zijn stem. Wat een zielige vertoning, maar ja, wat wil je als afgezakte acteur. (en dat is al een superlatief) Deze film deed me helemaal niks, maar toch heb ik hem uitgekeken. Er zitten een paar leuke special effects in en hier en daar wat gore. Voor de moeite die ze daarvoor genomen hebben: 2 *. En is die eerste vampier niet Tom Savani??
Halcyon
Vond het een behoorlijk zwakke remake/sequel eerlijk gezegd. Men doet genoeg pogingen om de sfeer van het origineel te regenereren - wat soms ook lukt - maar het overgrote deel van deze film teveel bezwijkt onder een amateuristisch B-film masker (maar dan zonder die typische charme). Corey Feldman en Cry Little Sister van The Sisters Of Mercy waren twee zeldzame hoogtepunten in deze verder erg matige vampierfilm.
pulp fiction
Van dit soort jeugdklassiekers moeten ze gewoon afblijven of ze hadden kiefer sutherland & joel schoemacher weer van stal moeten halen.
Spartaan1986
Zowel deze als de film van 20 jaar terug zijn geen grootse horrorfilms naar mijn mening. Maar deze film vond ik persoonlijk een stuk beter te pruimen. Matig geacteerd maar vooral de eerste drie kwartier erg amusant
crack1
Kan zeker niet tippen aan z'n voorganger,had zelfs moeite me tde film uit te zien.
2 boring*.
tal1b
weer zo'n slechte horror, begon opzich goed, maar de effects zijn erg nep, tevens de rol van edgar frog... hoe slecht kan je iemand neerzetten. Maargoed misschien was dat dat stukje komedie.. ha ha erg grappig. pfff
Waardige opvolger.
Maar ik vond het origineel ook al niet veel, dus wat zegt dat ... De film lijkt op sommige punten inderdaad wel een remake, jammer genoeg werden er wat teveel elementen van het origineel weer mee overgenomen.
Zo is er de wanprestatie van Feldman. Met een stem die Batman doet verbleken weet hij de meest krampachtige oneliner over het scherm te spuwen, want kan die vent echt slecht acteren. Zag er ook echt uit of hij in die jaren '80 meligheid was blijven hangen. Niet meer dan een Eddy Wally figuur in een andere uithoek van het mediagebeuren.
Daarnaast is ook de muziek regelmatig serieus kut te noemen. Lame rock met veel 80s sfeer erin die de film absoluut geen goed doet. De effecten zijn ook niet echt naar behoren, al moet gezegd dat vampieren er nooit echt boeiend uitzien in films.
Rest een aardig visueel stijltje dat regelmatig erg onzorgvuldig door de editor verknoeid wordt. Had veel meer mee gedaan kunnen worden. Enige lichtpuntje is nog halfbroer Sutherland die eigenlijk het enige degelijke personage weet neer te zetten.
Einde is ook best afgeraffeld, dus buiten wat visueel leuke shots, Sutherland en enkele toffe scenes valt er belachelijk weinig te beleven.
film88888
Onozel vervolg, en moest echt niet gemaakt worden.
De cast acteerd super slecht, en in The Lost Boys (het eerste deel) Waar Corey Feldman nog geinig was, en grappig. Vond ik hem hier echt veel slechter spelen, en met zo een stem dat laat zien dat hij dik overacteerd.
Leuk dat Tom Savinni er even in komt.
Het kon mischien nog iets worden, en had er meer van verwacht.
2,5 sterren.
Deze kan helemaal niet op tegen The Lost Boys.
Duzz
Daze kan echt niet tippen aan het origineel (deel 1)
Slechte copie ! geen -Horror Humor- maar een gewone doorsnee film, om de hollywood mensen aan het werk te houden, denk ik.
McAvoy
Aangezien het origineel 1 van mn meest favo films aller tijden was was ik zeer benieuwd naar dit deel, maar uiteraard haalt ie t bij lange na niet bij deel 1.
Vermakelijk was ie wel, grappig dat de hoofdvampier in t echt een halfbroer is van Kiefer Sutherland.
Moet wel zeggen dat Tad Hilgenbrink het wel een stuk aangenamer maakte om naar te kijken...een minpunt was zeker Corey Feldman...in deel 1 was ie nog leuk, maar nu irriteerde ik me voornamelijk aan hem...die raspende stem van m alleen al.
Maar al met al niet helemaal onaardig.
Mijn god wat een bagger. Min of meer een complete rip-off van deel 1 maar dan stukken slechter. De cast voor deze film was waardeloos, de film was niet boeiend of spannend en de muziek was net zo slecht als de cast. Waren er dan ook nog positieve dingen: Ja er zaten een aantal tieten in
Maar dat kan ook deze trieste film niet redden.
Afgezien van paar aardige stukjes was de rest een ware ripp off.
2,5 ster
Boeikens
Zwakke middelmaat.
Kan niet tippen aan het origineel.
Zwak verhaal, sfeerloos en dan die Feldman
Enkel de gore was beter dan de voorganger.

Lost Boys: The Thirst
2010

The Lost Boys
1987

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan