• 9.373.072 stemmen

Geregisseerd door: Henry Bean

Met onder meer: Tim Robbins, Bridget Moynahan en William Hurt

Gesproken taal: Engels en Russisch

Plot Noise

David Owen (Tim Robbins) houdt van zijn stad, New York. Hij wordt echter helemaal gek van het kabaal dat de stad produceert. Op een dag besluit hij in actie te komen. Iedereen die verantwoordelijk is voor al dit geluid, van de man die zijn eigen auto-alarm negeert tot de burgemeester (William Hurt) wordt door David aangepakt.

David Owen

Board of Elections Worker #1

Small Claims Judge

avatar van argus

argus

Aan het plot te zien kan dit een leuke komedie worden. William Hurt en Tim Robbins in een film kan ook aardig worden. Eens zien wat dit gaat worden.

avatar van Goto

Goto

Lijkt een beetje op falling down maar verwacht er verder niet veel van. Vind het ook niet meteen een rol voor Robbins.

Doet mij vooral denken aan Sounds Like al vrees ik dat ook hier niet het beste uit het concept naar boven zal komen.

Lijkt me sowieso een raar uitgangspunt voor een komedie.

avatar van argus

argus

Ik herinner me Robbins b.v. uit de komedie de Hudsucker Proxy van de Coen brothers, dat vond ik toch een vrij aardige komedie mede door Tim Robbins.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Plot klinkt eindelijk weer eens origineel!

avatar van Locutus

Locutus

Wel een aardige film. Het was een beetje moeilijk te volgen door alle herrie . Het boeide me niet echt, maar het was soms best wel grappig. Deed me inderdaad denken aan Falling Down.

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Klinkt origineel allemaal, ben wel benieuwd wat ze hiervan hebben weten te maken.

avatar van Hectometerpaal

Hectometerpaal

Een aangename film met een soort Falling Down verhaal waarin de hoofdrolspeler op niet bepaald subtiele manier afrekent met de herrie in zijn buurt.
De eerste 40 a 50 minuten waren voor mij een genot om te bekijken, vooral omdat Robbins zich niet laat tegenhouden door de "fatsoensnorm" die menig mens ervan weerhoudt hetgene te doen wat ie denkt.
Dan volgt er een in mijn ogen erg vreemde wending waarin het ineens 30 minuten om sex , liefde, vagina's en triootjes gaat. Dit gedeelte rijmde absoluut niet met de rest van de film....Dit was ook duidelijk mijn indut-moment. Dit zal wel verplicht moeten in amerikaanse film, dat gezever over relaties en dat soort o zo interessante en vooral niet uitgemolke onderwerp.
Na dit halve uur ging het gelukkig weer de goede kant op met het verhaal. Al is het einde weer overheerlijk amerikaans met Robbins die natuurlijk voor zijn familietje kiest in plaats van de revolutie.

avatar van dulcinea

dulcinea

Hectometerpaal schreef:
Volledig mee eens, dat stukje paste idd totaal niet bij de rest van de film en even zag ik het hele verhaal daar compleet de mist ingaan. Gelukkig wordt het daarna terug beter, maar daardoor verliest de film toch punten bij mij.

avatar van jorkie

jorkie

leuk verhaal film begon aardig maar op een gegeven moment werd die echt langdradig..

zou anders best een aardig filmpje geweest kunnen worden.

avatar van glimmerman2000

glimmerman2000

Wat een nietszeggende film zeg!.Totaal niet boeiend deze film.Saai onderwerp, en de film is ongelooflijk traag.Ik heb hem na zo een 25 minuten uitgezet, wat een zit zeg.

een 0,5

avatar van De Meester

De Meester

Een film met leuke momenten, nergens echt hilarisch, maar met een raar verhaal zoals hierboven ook aangegeven. Er zit een stom, niets toevoegend stuk in de film met die vrouwen en dat haalt het geheel omlaag.

avatar van Barney23

Barney23

Waardeloze film dit ,ik heb Tim Robbins wel in betere films zien spelen.Ik heb de film tijdens de scene met die vrouwen uitgedrukt vond het te walgelijk om in een komedie zulke scenes te zien.Vind het zeker niet geschikt voor 6 jaar en ouder met deze walgelijkheden erin die totaal niks toevoegen aan de film.

Een dikke 0.5

avatar van Barney23

Barney23

Locutus schreef:

Ik vond Falling Down toch net ietsjes beter dit was een waardeloze film.

avatar van Hanna01

Hanna01

Prima vermaakt met deze film!

ik vond het onderwerp juist erg interessant! Ging er helemaal over nadenken toen hij af was! (later toen ik op straat liep hoorde ik een autoalarm! ik betrapte mezelf erop dat ik gniffelde met het idee aan deze film en dat ik mezelf al op die auto zag losgaan!) Ja erg leuk onderwerp! Leuk verhaal met leuke stukken!! (als in: dit had ik moeten doen, maar ik deed dit..) inderdaad de scene met die vrouwen had weinig inhoud en was overbodig.. verder prima filmpje met leuk eind

avatar van Macmanus

Macmanus

Niet erg indrukwekkend.

Hoewel ik het idee van iemand die gek wordt van lawaai wel leuk vindt. Heeft deze film 1 extreem groot manco naast nog wat kleinere. En dat is dat het itt een film als bijv. Falling Down, de maker de kijker iets duidelijk wil maken zo lijkt het. Namelijk dat we wat moeten doen aan het lawaai! Ik heb alleen geen idee waar die het over heeft. De voice-over die soms gericht is naar het publiek is totaal misplaatst en kortzichtig.

Ook al zou ik het eens zijn met wat die zegt, is het nog steeds zo extreem prekerig dat het gewoon vervelend is. En daarbij komt ook nog dat ik het totaal niet eens ben met het karakter. Hij is een zeurkous die een beetje debiel loopt te doen doorheen de film. Om de bijpersonages dan extreem onsympathiek te maken is dan ook nog eens extreem flauw. (waardeloze rol van Hurt ook.)

Holle film, die ook verder extreem slecht omgaat met zijn sound design, als er ooit een films is waar dat de uitgelezen kans bij is, is het bij deze wel.

1.5 ster, maar ben geneigd nog lager te gaan. Maar dat kan ook komen omdat ik mijn verstandskiezen eruit heb laten trekken vandaag en niet zo blij ben!

PS: Bestaan er auto's die 3 minuten lange auto alarmen hebben?

avatar van clockwork

clockwork

Die vrouwen-scenes waren juist brilliant:

I want you to make me do things that I dont wanna!

die vrouw is helemaal lijp, het verhaal is verder redelijk slecht maar het is een hele grappige film.

avatar van timburton

timburton

Valt wel mee. Had veel beter kunnen zijn, want het is een erg goed idee... Tim Robbins is opvallend slecht in deze film... Hoe kan een film met zo'n grote acteur, zo'n kleine publiek trekken?

Idioot script. Het mag dan wel een komedie zijn, maar het verhaal slaat nergens op.

Tim Robbins weet er ook geen raad mee.

Aantal weken geleden gezien en nu weet ik al bijna geen enkele scene meer te herinneren. 2*

avatar van vincent1980

vincent1980

vind dat deze film wel meevalt, het script is wel simpel, maar origineel, het wordt wel natuurlijk moeilijker om originele films te bedenken, als het script nou nog beter was, dan had je natuurlijk ook andere acteurs in zien spelen, dat is gewoon zo, maar tim robbins heeft het wel aardig gedaan, het is natuurlijk wel erg druk in New York, maar als iedereen zich gaat druk maken om die autoalarms, dan staat iedereen met een honkbalknuppel te zwaaien, hahaha

avatar van LeeGer

LeeGer

Best een aardige film nog. Alleen jammer dat de film aangemerkt wordt als komedie, want dat is het duidelijk niet. Het is meer een licht drama, maar voor een goede dramafilm is het weer te licht en te luchtig. 't Hangt er dus allemaal een beetje tussenin terwijl het best een verhaal met potentie is.

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Matig experiment..

avatar van Aapje81

Aapje81

Hele aardige film met een erg herkenbaar thema, en een prima acterende Tim Robbins. Het is alleen jammer dat de film halverwege wat inkakt maar gelukkig tegen het einde zich weer een beetje herpakt. Ook de bijrol van William Hurt is erg leuk maar over het geheel genomen had hier veel meer ingezeten als het scenario wat zorgvuldiger was uitgewerkt. Nu blijft Noise beperkt tot wat leuke vondsten maar een onbevredigend geheel.

avatar van Theunissen

Film waarvan ik vooral de eerste 60 minuten sterk vond. Tim Robbins speelde prima.

avatar van P8rb

P8rb

Nogal een saaiige film, wel een apart verhaal. Op zoiets goeds als Falling Down hoef je in ieder geval niet te rekenen. Tim Robbins vond ik hier niet echt goed en dwaalde voor mijn gevoel maar een beetje door de film. Ook zag ik er de humor niet van in, tegen het einde wordt het allemaal iets beter maar dan is het al lang te laat. 2 sterren.

avatar van Tarkus

Tarkus

Redelijke film over een thema waarmee we allemaal worden geconfronteerd in deze tijd, en niet alleen in grootsteden als New York in deze film.

Geluidsoverlast treed wel overal op.

Maar Tim Robbins is niet mijn favoriete acteur en hij brengt het hier naar mijn mening ook weer niet goed vanaf. Op een paar uitzonderingen na (o.a. Shawshank Redemption) heb ik van de man nog niet veel goeds gezien, of zijn de filmen waarin hij optreed niet echt m'n ding.

Kortom, het had allemaal een beetje beter gekund.

Nog dit, Tim Robbins vond ik niet goed in deze film, maar dan is dat nog niets tegenover William Hurt, die ronduit belachelijk is in deze prent.

avatar van skipy05

skipy05

geen slechte film. het is eens iets wat anders. verhaal is wel goed. naar het einde toe verminderde hij toch wat.

avatar van 606

Simpel maar realistisch verhaal maar, wel behoorlijk eentonig.

Tim speelde redelijk.

2,5 ster

avatar van Noodless

Noodless

Het eerste deel van de film is interessant, maar zakt naderhand echt wel weg. Er wordt dan meer gefocust op de relatie en de gevolgen van zijn daden. 5/10

avatar van Rodger

Rodger

Ja.. wat meot je hierop zeggen.. redelijke film.. maar verder niets bijzonders...