• 9.374.535 stemmen

Met onder meer: Michael J. Fox, James Woods en Annabella Sciorra

Releasedatum: 21 juni 1991

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot The Hard Way

"There's only one way these two are going to get along..."

Nick lang is een bekende acteur. Voor zijn volgende film heeft hij wat meer kennis nodig, om goed zijn rol te kunnen spelen. Die kennis kan hij leren van John Moss, een politieman in New York. Maar John is daar niet zo blij mee.

avatar van FisherKing

FisherKing

Ik heb me met deze film aardig vermaakt !

avatar van neo

neo

james woods op zijn best.

avatar van Armin

Armin

Ondergewaardeerde comedy (en dat van iemand die geen fan is van het genre). Prima vermaak. ***1/2

avatar van jedymaster

jedymaster

dit was wel een aardige film en wordt voornamelijk gedragen door woods.

avatar van Stephan

Stephan

Ik vond Michael J. Fox anders ook erug grappig als verwende acteur.

(Overigens maakte hij laatst een erg leuke grap over z'n eigen parkinsonziekte: "Helps me making cocktails..."

avatar van Nils

Nils

Goede komedie, Michael J. Fox is een echte, irritante filmacteur (in deze film speelt hij die dan...)

James Woods inderdaad op zijn best. Dit is zo'n film die me na 3 x kijken nog niet verveeld

Beoordeling: ***1/2. Je moet 'm een keer gezien hebben.

avatar van jedymaster

jedymaster

nu weer aan het kijken en inderdaad verveeld niet

avatar van pinky

pinky

• 1999 stemmen

De rollen van Woods en Fox zijn zo sterk geschreven en gespeeld, dat je nog een heel eind mee gaat in het cliché-verhaal. (Gôh, dat ik nog eens iets positiefs over Fox zou schrijven...) Het lijkt allemaal sprekend op 239 andere films, alleen zit er iets in die rollen waardoor het bijna geloofwaardig wordt. En daardoor weer interessant. En in elk geval leuk! Jammer is dat de film een paar helemaal niet geloofwaardige eindes te lang duurt. En het had zo mooi kunnen zijn.

***½

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Aardige buddymovie met twee steracteurs. Vooral Fox doet het erg goed en wordt perfect aangevuld door James Woods. Een clicheverhaal, clichepersonages, een clichematige opbouw maar toch is deze film beter dan de middelmaat door het sterke acteerspel, de leuke grappen, en het concept van een filmster bij de politie dat perfect ingevuld wordt door Michael J. Fox. 3*

avatar van Mischa

Mischa

vermakelijke film, met als leukste grap de naam van de seriemoordenaar die vooral in disco's toeslaat: the Party Crasher

avatar van PartyMarty

PartyMarty

Vind het een beetje een beangstigende naam.

avatar van roda

roda

ontzettend vermakelijk en met een geweldige rol van Woods. 4*.

avatar van Purmerend

Diesel

Voorspelbaar maar bij vlagen erg amusant.. 2,5*

avatar van Phil Leotardo

Phil Leotardo

james woods op zijn best.

Zo vat je de film wel goed samen. Hij speelt echt geweldig

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Heb me goed vermaakt bij deze film, Leuke grappen en Actie's

Gewoon leuk.

3,5

avatar van 606

echt een erg leuke film en wordt ook erg goed geacteerd.

door beide.

avatar van otherfool

otherfool

Heerlijk filmpje, eigenlijk een verlaat typisch jaren 80 product. De karikaturen worden goed gespeeld door Woods en Fox. Ronduit vermakelijk derhalve. 3,5*.

avatar van Stephan

Stephan

Bij herziening... briljant.

Nick Lang schreef:

When are you going to get me something with a little relevance, a little social conscience, something that doesn't have a goddamn Roman numeral in the title? You ever hear of "Hamlet III," "Midsummer Night's IV"?

Angie schreef:

They made "Henry V"! It won awards for that little Scottish guy!

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Grappige film met een goede Woods.

Kijkt erg makkelijk weg!

3*.

avatar van powerman

powerman

James Woods is een doorgewinterde politie agent en Nick Lang een zelfingenomen acteur, die zich wil inleven in de rol van een agent. je raadt het al, hij moet met James Woods de straat op. Maar Nick Lang ziet het allemaal als filmset en drijft James Woods tot tot waanzin. Grappige actiefilm!

avatar van Tarkus

Tarkus

Leuke film met een uitstekende James Woods en een zeer goede Michael J. Fox.

Het ganse verhaal is leuk gebracht al is het nu wel een beetje traag.

Maar heb er toch plezier aan beleefd.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Why don't you go tie your dick in a knot?

Leuke popcorn-film met een mix van humor en actie. James Woods was erg goed als geïrriteerde-cop, wat grappige scènes tot gevolg heeft. Maar ook Fox deed het aardig, die een verwende acteur speelt. Wat overigens een parodie lijkt te zijn van de acteurs van toen.

Ook nog een kleine rol van LL Cool J. Wist overigens niet dat hij zo vroeg bij was met acteren.

Bang Bang, Nick Lang

avatar van movie fan

movie fan

geweldige film was dit . heb me er geen minuut mee verveeld .Fox en Woods zijn hier beide geweldig , vooral Woods . goede action comedy die je zeker moet gezien hebben

avatar van Film Fan

Film Fan

Erg leuke film met een leuk verhaal. Vooral agressieve Woods speelt de sterren van de hemel maar kan dit alleen omdat hij tegenover de, met zichzelf ingenomen Fox staat. Zelden iemand in een film gezien die zo vaak razend is als Woods. Het lijkt wel of er in zijn hoofd continu een uitslaande brand woed. Hilarisch om dan de lullige reacties van Fox te zien. Jammer dat hier de film zo ondergewaardeerd wordt want hij verdiend veel meer.

avatar van predator

predator

• 1948 stemmen

Eens, goede chemie tussen de 3 hoofdrolspelers. Ik blijf 'm leuk vinden.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Toen ik deze film 20 jaar geleden zag, vond ik het wel aardig, maar als ik het nu zo bekijk is het maar een heel zwak en slap filmpje.

avatar van code9

code9

Zeer plezierige komedie die nog niets aan kracht heeft ingeboet. Vooral de zwaar over the top reagerende Woods is een genot om naar te kijken, maar Fox geeft hem prima tegenspel als onbenullige, verwende filmster. Feitelijk één grote kwinkslag naar Hollywood.

avatar van lowlander69

lowlander69

Een zwaar ondergewaardeerde komedie met een schitterende James Woods maar Michael.J.Fox is ook goed en ook het spel van Stephen Lang is het vermelden waard.Zeker een van de beste Aktie/Komedies van de jaren 90.

avatar van Roger Thornhill

Roger Thornhill

Een goed idee: zet twee van de meest hyperenergieke acteurs tegenover elkaar en je hebt al een halve film. Een aardig script, redelijk scherpe dialogen en sympathieke bijrolacteurs ronden de zaak professioneel af. Wat de laatsten betreft, hierboven wordt LL Cool J al genoemd, maar de acteur die de schurk speelt (Stephen Lang) zagen we later nog terug in onder andere Avatar, en de dochter van de prachtige Annabelle Sciorra wordt gespeeld door een zeer jonge (want hier pas 10 jaar oude) Christina Ricci. Maar al met al is dit hélemaal de film van Woods en Fox die perfect tegen elkaar opbieden – de scène bij het Frog Dog-stalletje waarin Woods nog eens demonstreert hoe een sigaret naar je mond te brengen en Fox hem probeert te imiteren is nog altijd hilarisch. (Overigens laat de hoes van mijn DVD dat flauwe vlaggetje uit de loop van Fox' pistool hierboven gelukkig weg.)