• 9.376.805 stemmen

Geregisseerd door: Paul Andrew Williams

Met onder meer: Andy Serkis en Jennifer Ellison

Gesproken taal: Pools, Frans en Engels

Plot The Cottage

"Sleeps Six Bloody Comfortably"

Op een nacht komt er een auto aan bij een afgelegen huisje. De broers David en Peter kruipen uit de auto en inspecteren het huisje. Het is perfect voor hun plan, het ontvoeren van Tracey, de dochter van maffiabaas Arnie. Andrew, de stiefbroer van Tracey helpt de broers. Maar twee handlangers van Arnie hebben Andrew gevolgd en wachten nu buiten op hun baas. Tijdens het wachten ontsnapt Tracey en vlucht door de bossen op zoek naar een huis met een telefoon om haar vader te bellen. Maar dat had ze beter niet gedaan...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Hans68 schreef:

Een enorme slechte film , dit gaat nergens over , gewoon bagger, als je hier 3 of meer sterren voor geeft ,dan word het tijd voor de oogarts.

Wat een onzin. Je moet de film kijken zoals ie bedoeld is: komedie, horror. En daarbij: ieder zijn meug. Daarbij geef jij "Jump Out Boys" 5 sterren, terwijl de meerderheid die film toch echt bagger vind. Over smaak valt nooit en te nimmer te twisten.

avatar van lordhumangus

lordhumangus

Grappige film met britse humor en een paar losers in de hoofdrol.

avatar van Fryce

Fryce

Erg grappig

avatar van Mr.VS

Mr.VS

Heb echt hard moeten lachen.

That one moved!

Which one?

The ugly one!

Echt grappig

avatar van wouter mentink

wouter mentink

geweldige film verwacht geen goede verhaalijn want die is er gewoon niet maar wel droge humor en in de tweede helft van de film echte horror gecombineert met humor

avatar van cassini1

cassini1

leuke film, lekker in de bossen met leuk verhaal. Wie dit slecht vindt,kijkt beter naar amerikaanse komedietjes

avatar van Lee72

Lee72

Hele aparte film met wel hele droge onvervalste Engelse humor. Na bijna een uur denk je horror...? Echter komt het later in de film lekker op gang
Erg grappig en lekker ranzig.

Quote Peter (vlak voordat hij een pikhouwel uit zijn broer's been trekt): 'This is problably gonna hurt', geweldig

avatar van Panne13

Panne13

Beetje trieste film.. onbegrijpelijk en flauwe humor, AFRADER!

Tonypulp

Zelfde soort film als severance lijkt me, heb me erg vermaakt met die dus deze maar ook even kijken

Geef later mijn mening.

Heb hem net afgekeken.

Ik ging de film kijken zonder al te veel verwachtingen, en het is me toch goed bevallen

Beetje humor, beetje gore, beetje spanning.

In het begin heb je niet echt het gevoel dat je naar een horror film zit te kijken, maar daarvoor in de plaats wel heerlijke droge engelse humor.

Daarna komt de gore er ingesprongen, het vult elkaar goed aan.

De killer deed me denken aan wrong turn Vond hem zelf wel geslaagd!

Acteer prestaties overigens erg netjes, grappige personages (Vooral de dikke)!

Zou hem verelijken met een film zoals severance, overigens vond ik die wel ietjes beter, al met al toch 3.5*

Een aanradertje voor als je keer niets te doen heb

avatar van Hanna01

Hanna01

Uhm..

Boeven net zoals in home alone, zo dom!

Heerlijk dat engels!

Wel wat grappige stukjes in het begin maar ook af en toe beetje saai, maar daarna leuk!

Grappige en leuk muziek ertussendoor

De creep lijkt op die van wrong turn inderdaad

Wat leuke moordscenes

Al met al grappig/bloed maar verder niet veel nieuws

avatar van guylopez93

guylopez93

leuke Engelse horror comedy met veel droge humor

avatar van MortyR

MortyR

Ik vind hem nu al grappig ( en ik heb hem nog niet gezien )

avatar van glimmerman2000

glimmerman2000

Toffe film!!

De humor was redelijk tot goed, de locatie was vet!, de actrice die de ontvoerde vrouw speelde, was lekker haha, en als laatste waren de slash momenten vrij goed..aan het einde schrok ikzelf even, kun je nagaan.

Leuke film, eem dikke 3.5

glimmerman2000 schreef:

de actrice die de ontvoerde vrouw speelde, was lekker haha

Hehe dat accent van die vrouw was nog het beste

avatar van Milan07

Milan07

Niet alle Engelse komedies kunnen leuk zijn. Dat was wel shockerend aan deze film. Ik heb mij behoorlijk verveeld. De karakters werden nooit leuk gespeeld en het verhaal was te flauw voor woorden.

avatar van unknown

unknown

jeroentjuhhhhh schreef:

Hehe dat accent van die vrouw was nog het beste

Hoe vond je die tieten dan hehehe, lekkere chick.

avatar van ken1976

ken1976

ik heb de film pas na 1 uur afgezet!!!! omdat ik steeds dacht nu wordt het wel spannend

humor was echt slecht , persoonlijk was het geen typisch engelse humor!!!

de akteurs waren barslecht, het verhaal mist vooral spanning!!!!

Het verhaal was saai en ik vond het enige pluspunt het kostuum van de slachter wel goedgemaakt was, maar daar is dan ook alles meegezegd want overkomen als een psychopaat deed hij niet!!!!

kortom 1,0 , een echte afrader!!!

avatar van joan56

joan56

Joh ken1976.....

jammer dat je het zo ziet hoor. Dit is een horror/slasher zonder de cliche's!! Gewoon leuk om naar te kijken....

Dus de klassieker "Braindead" (van LotR Peter Jackson) is voor jou helemaal niets....

avatar van yugioh

yugioh

Leuke film hoor met engelse humor en lekker wat gore. Niet teveel over nadenken en gewoon lekker kijken. Een film met een dikke knipoog. Krijgt van mij een 3.5

Pffff, ondergewaardeerd.

Lekker fijne, lompe en droge horror comedy over een geweldig drietal die een crimineel plannetje compleet verkoten en uiteindelijk terecht komen bij een wegwerpsel uit Wrong Turn of The Hills Have Eyes.

Heb volgens mij nogal wat bedoelde (misschien ook een paar onbedoelde) verwijzingen naar andere horrors gezien. Acteurs doen het leuk, conversaties zijn droog, het horror stuk is lekker lomp.

Daarbij erg geinig gebruik van muziek ook, maakt het nog wat belachelijker dan het al was.

Garant voor een avondje lekker horrorgelach en vermaak. En dat zo'n film niet spannend is ... tja

avatar van robinb

robinb

haha, deze film is zo slecht en vreemd dat hij gewoon leuk is. verwacht geen horror film, want spannend word de film nooit.

wel heb ik een x aantal keer goed gelachen om de heerlijke engelse humor.

absoluut geen topper, maar vond hem stiekem toch best leuk..

avatar van Zinema

Aangenaam horrorfilmpje dat begint als een kluchtig misdaadverhaal. Prima cast, goede gore en met name heerlijke humor. Bij vlagen voorspelbaar en clichématig maar erg onderhoudend. Goed.

avatar van Jan met de pet

Jan met de pet

Helemaal geen afrader.........droge humor - leuke horror echt de moeite waard : 3.5

avatar van Danny2479

Danny2479

Te standaard.

Vond hem saai.

avatar van killerszall

killerszall

Ik verwachtte best veel van deze film vanwege de stemmen. Maar toen begon de film en het begon al meteen slecht. Heel ongeloofwaardig met zulk slecht acteerwerk. Ik wist niet waar ze heen wouden met de film maar het was niks goeds, af en toe wel een beetje humor maar eng was de film niet, geen 1 keer echt spannend gekeken ik vond het maar een lachertje. 1,5*

avatar van Vascago

Vascago

Whahaha wat een geweldige film. Acteerwerk was natuurlijk niet super, maar dat maakte het des te leuker. Die blonde trailerpark trash bitch uit Liverpool was echt top erbij (ex vriendin van Steven Gerrard trouwens, heeft ie vast veel plezier mee gehad ) en die moordenaar. Hilarisch. Heb lang niet zon leuke horrorkomedie meer gezien.

avatar van lagaiske

lagaiske

Combinatie horror/komedie vind ik meestal niet zo goed.

Maar deze film heeft toch wel enkele grappige momenten.

Toch blijft dit maar een 2de rangs filmpje.

avatar van badbull

badbull

super zieke horror film meesterwerk, ook komisch erg goed

avatar van Halcyon

Halcyon

Humor en horror combineren, het blijkt maar weer eens een moeilijke evenwichtsoefening. In het eerste halfuur lukt het nog aardig met enkele leuke dialogen, maar daarna lijkt de inspiratie in rook opgegaan. Het middenstuk laat zich kenmerken door doodsaaie ontwikkelingen die uiteindelijk tot de boerderij leiden waar het "allemaal" gebeurt. Enkele toffe en originele splatterscènes hier, maar het gebrek aan tempo maakt het toch moeilijk te verteren. Al met al een vrij zwakke persiflage die de verwachtingen niet inlost. Tip: kijk heel de eindgeneriek uit.