Genre: Komedie / Horror
Geregisseerd door: Paul Andrew Williams
Met onder meer: Andy Serkis en Jennifer Ellison
Gesproken taal: Pools, Frans en Engels
Plot The Cottage
"Sleeps Six Bloody Comfortably"
Op een nacht komt er een auto aan bij een afgelegen huisje. De broers David en Peter kruipen uit de auto en inspecteren het huisje. Het is perfect voor hun plan, het ontvoeren van Tracey, de dochter van maffiabaas Arnie. Andrew, de stiefbroer van Tracey helpt de broers. Maar twee handlangers van Arnie hebben Andrew gevolgd en wachten nu buiten op hun baas. Tijdens het wachten ontsnapt Tracey en vlucht door de bossen op zoek naar een huis met een telefoon om haar vader te bellen. Maar dat had ze beter niet gedaan...
David
Chun Yo Fu
Steven
Villager with Dog
aryan
De trailer is online en hier te bekijken:
ziet er wel leuk uit
ralfsjam
grappig maar erg flauw filmpje. een ontvoering die langzaam overgaat in een horror. en dat aaneengeschakeld door knulligheden van een zooitje lozers! ja moet er van houden....
aangezien het niveau vrij hoog was qwa effecten en vormgeving, een 3
WB
Lijkt me een leuke film à la Shaun of the Dead en Hot Fuzz. Binnenkort eens checken.
WB
Leuke film. Andy Serkis in een ietwat stoerdere rol dan Gollum of King Kong. Ging hem ook goed af. Hele flauwe film, die het niveau van Shaun of the Dead en Hot Fuzz niet haalt, maar wel vermakelijk is. De extreem vrolijke muziek zorgde ervoor dat je niet op het puntje van je stoel zat, en echt nergens werd het echt eng. Leuke acteurs, leuke film.
Twijfel tussen 3 en 3,5*...
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11913 berichten
Van een vlotte misdaadkomedie transformeert dit uiteindelijk tot een splatterspektakel dat er niet om liegt. Ik heb niet zo moeten lachen als de mensen bij me in de zaal, maar vermakelijk was dit absoluut. Pluspuntje omdat niemand van te voren aan kan zien komen wie het gaat overleven en wie niet. 3,5*
iggybiggie
Alleraardigst filmpje, mede door het zeer goeie acteerwerk en de prima balans tussen horror en komedie (iets wat bijvoorbeeld in Severance totaal mis ging wat mij betreft).
Heb vooral erg gelachen om de stoer pratende Chinezen. Eenmaal afgehakt vond ik de hoofden alleen wat papier-maché-achtig. Maar verder was de gore dik in orde.
GGG
Vreemde film! Begint komisch met een stel loosers wat overgaat in een horror met slechte effecten waar je van moet houden. Ik vond dat de film naar mate die vorderde minder werd....je moet er van houden....
Redneck
fantastische film, ik heb er heel erg van genoten, twee films voor de prijs van 1 eigenlijk, doet een beetje aan bad taste denken.
Topper deze.
deTuinman
Als ie net zo vermakelijk is als Severance is het goed
wat is de link?
the-hague-pride
vond het een leuke film om een keer te zien. ga niet stemmen want ik vond het niks omdat dit gewoon niet mijn soort film is
brucecampbell
Je spreekt jezelf wel enorm tegen!
Carlos Olivera
Horror en Komedie...... precies wat deze film ook is! Voldoende hoogstaande horror en hele scherpe humor. Special effects die echt wel goed waren en de cast die het uitstekend deden...... en dan dat einde.... ja, geslaagde film!
marvak29
echt schitterende film , heb me bescheurd om de knulligheden en het prachtig Engelse gescheld van Tracey
Defective
OK!! LOL!!
lindakroes
Je moet er van houden! Ik dus echt niet...Vond hem erg flauw en heb hem niet eens afgekeken, zegt toch genoeg...
raza1
Vreselijk saai en absoluut niet geweldig geacteerd. Afrader dus. 0,5*
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11913 berichten
Het kan niet anders of jij hebt een andere film gezien. Schandalig trouwens dat user lindakroes de film niet heeft afgekeken, de tweede helft was totaal anders dan de eerste...:(
grid8400
Heerlijke film! Heb echt dubbel gelegen om die droge humor. Super.!!!
dikke 4*
Mheo
Echt gelachen heb ik niet, maar zaten wel grappige momenten in. Wat een klunzige figuren, die ontvoerders. Het duurde even voordat de film op gang kwam.
Als het verhaal op een gegeven moment overgaat in horror, komt er wat meer actie.
Macmanus
Britse Horror
Wel grappig dat horror films op zich altijd redelijk cliche zijn, maar elk land wel heel duidelijk zijn eigen soort horror maakt. Frankrijk is altijd extreem verzorgd en lekker gore, Spanje is meestal van de rustige suspence horror en Engeland maakt vaak horror met een flinke dosis humor. Zie bijv. Shuan of the Dead of Severance.
Maar helaas is de humor niet altijd even leuk. Zoals in deze film. Eigenlijk is het alles behalve leuk. Reece Shearsmith uit de The League of Gentlemen is me toch een partijtje niet leuk. Wanneer ik toch een groot fan van tLoG ben.
Maar hier doet hij het niet. Komt ook omdat de film nogal ongeinspireerd is. Je hebt je te domme ontvoerders en je te bijdehante vrouw. En dan komt er ook nog een soort monster langs die een kwartiertje mee mocht doen.
1 en al teleurstelling eigenlijk. 1.5* voor deze saaie vertoning.
Hans68
Een enorme slechte film , dit gaat nergens over , gewoon bagger, als je hier 3 of meer sterren voor geeft ,dan word het tijd voor de oogarts.
scorepio
Gelukkig ben ik niet op de menigen hier voort gegaan.
De film is net wel origineel , komisch en spannend.
Zeker een aanrader.
Rutte
Leuke film die voor velen wel wat te bieden heeft als je van spanning, gore en vooral van humor houdt.
Vooral die twee broers waren prachtig, zo knullig als ze waren. Waar ik echter verder niet al te veel hoogte van kreeg was de rol van die twee Chinezen, maar 't werd wel snel duidelijk dat die ook niet al te snugger waren...
Alleen zonde van de meid, ze had wel ballen!
Verder enkele leuke hak-scenes.
Kortom: Prima vermaak!!
AmazingPP
Geinig, klein filmpje, waarin Serkis eindelijk eens mag laten zien met zijn eigen gezicht hoe hij een sterfscene speelt. Het begin is wat rustig, maar zit vol gortdroge humor. Halverwege de film gaat hij meer de horror-kant op en aangezien ik een groot horrorfan ben kan de film wat mij betreft niet mis gaan. En dat deed ie ook niet. Ik heb veel gelachen, ook om de aanwezige splatterscenes, maar vooral om de one-liners die telkens weer de hoek om komen kijken. Geen briljante film, maar prima vermaak!! 3,5 *

Dead Man's Shoes
Thriller / Misdaad, 2004