Genre: Misdaad / Thriller
Met onder meer: Antonio Banderas, Morgan Freeman en Radha Mitchell
Gesproken taal: Engels, Nederlands en Russisch
Plot Thick as Thieves
"Never trust a thief."
Een veteraan in de misdaadwereld (Morgan Freeman) rekruteert een jonge man (Antonio Banderas) om een laatste klus te klaren. Deze klus betekent veel voor de veteraan omdat hij zijn schuld aan de Russische maffia zo kan afbetalen.
Keith Ripley
Donley
Bakker
Joost
bild
De romance tussen Freeman en Mitchell slaat natuurlijk nergens op maar het echt misdaadthriller gedeelte weet best wel nog te pruimen. Aardig script en zeer goed acteerwerk.
m1701
nix aan
film was erg saai!!
2* puur voor het acteerwerk, verhaal niet boeiend en voorspelbaar
JohnWilliams
Leuke film met een verassend einde, het echte einde om het zo maar te noemen met Banderas was echt vreselijk. Wel een leuk filmpje voor tussendoor maar geen meesterwerk. Morgan Freeman speelde weer geweldig, alleen al door hem 3*
El-royo
Gewoon een goede film die lekker wegkijkt. Niet super, maar zeer zeker niet slecht. Inderdaad een paar dubieuze dingen, maar die hebben mij niet gestoord tijdens het bekijken. Heb niet op de tijd gelet en dat zegt bij mij al heel wat
franki
Leuke film om te kijken, met een verassend eind. Was geen absolute topper, maar zeker vermakeljk. De acteerprestaties van Morgan Freeman zijn zoals gewoonlijk super. 3.5
Jokerman
Een 4 voor het verhaal.
Een 3 voor Morgen Freeman.
Min 1 voor die verschrikkelijke Antonio Banderas!
Maakt 2.5
Cihan78
Ik snap niet dat Morgen Freeman in zee is gegaan met deze flut film. Het is een slappe film met een slap verhaal en een nog slappere Antonio Banderas, ik heb Antonio nog nooit zo slecht zien spelen. Hij stelt in deze film helemaal niets voor vergeleken met een van zijn vorige films zoals Zorro. Enige pluspunt is Morgen Freeman. Meer niet.
eddyeddy
13 in een dozijn film, zo'n film die je even zonder er bij na te denken weg kijkt.
chevy93
Goede film! Goed script, alleen wat matig uitgewerkt.
Leuk om Morgan ook is als badguy te zien (dat had ik nog niet eerder meegemaakt).
Jammer dat het verhaal zo vlot werd afgewerkt. Ze hadden er wel een ruim 2 uur durende film van kunnen maken waarin je langzaam alles te weten komt
Ook kreeg ik een deja vu moment. Zo'n film heb ik eerder gezien. Zal het niet verklappen, omdat ik dan ook het einde van die andere film verklap.
Gewoon een lekkere film met een goed verhaal en nog betere acteurs.
Ik zeg: Rijp voor een vervolg!
P.S. Wie de titel van die film wil, moet maar een berichtje sturen
En zoals altijd weer een memorabele quote:
'Some people were born to compose music. Others to split the atom.
I was born to steal shit.'
Noodless
Aardige boevenfilm die wat traag op gang komt, maar naderhand beter wordt door de verschillende plotwendingen in het verhaal. Niks vernieuwend , gewoon een leuk tussendoortje. 6,5/10
Blood Duster
Jawel, deze film is dan weliswaar geen uitblinker, maar kan in dit (naar mijn bescheiden mening) matige filmjaar zeker bekoren...
Niet super, niet slecht, gewoon doorsnee. Kijkt lekker weg is snel voorbij, geen slechte nasmaak.... dus gewoon goed
Deed me bij vlagen aan films als Foolproof, The Score etc. herinneren. En voordat sommigen weer beginne te jenken.... lees.... BIJ VLAGEN
lau12345
Deze film gisteren gezien en ik moet eerlijk zijn een lekker filmpje.
Paar verrassende wendingenin de film .
Idd deed mij ook denken aan bepaalde andere films.
Morgan freeman vind ik over het algemeen altijd een toffe speler.
Banderas is nooit mijn voorkeur geweest .
Al met al goed voor 4*
Anna'tje
niet echt een film die voor herhaling vatbaar is.
Hij is wel leuk en goed om te zien maar je wacht continu op de spanning maar die komt niet.
Freeman en Banderas natuurlijk altijd goed maar wel een tegenvallende film met Twee van zulke acteurs..
cees72
ik vind de kritieken hier een beetje negatief. Als het gaat om mr Banderas; helemaal mee eens. (Dat accent...tsss) maar toch deed het me in de verte denken aan Oceans 12.
Helemaal geen slechte film. Ook geen hoogvlieger, maar wel 'karakteristiek'.
XTREEM|RAGE
Goede film! Goed script, alleen wat matig uitgewerkt.
Lucky number Slevin gemist?!
Deze film was wel te pruimen, 3*.
helleke
Geen slechte film, maar ook geen topper.
Verveelt geen moment dus een verdiende 3 sterren.
canciser
Niet echt speciaal, deze film. Plot was niet boeiend maar ook niet slecht. Leuke film voor op de zondag. 3*
Guardian2010
redelijke film. Wel erg simpel het inbreken. Einde ook erg matig.
Maar voor een dvdtje te doen. 3 sterren
Thorak
Ben erg benieuwd naar deze film. Freeman doet 't altijd wel erg goed hoewel Badeiras vaak net aan de verkeerde kant van het lijntje valt...
canciser
Vond Freeman niet zo goed in deze film passen, totaal niet zijn stijl.
Renzzie
Matige film. Heb m met moeite uitgekeken.
Verhaal is niet sterk, plot kon er niet veel aan veranderen.
een 5/10 dus 2,5 ster.
FunkStarr
- 1922 berichten
Redelijke film, alles is goed te volgen en van acteurs als Freeman en Banderas kun je meestal wel op goed acteerwerk rekenen. Niets bijzonders, maar steekt wel iets boven de middelmaat uit omdat de film boeient blijft en de acteurs het goed doen.
Gewoon een leuke film voor tussendoor dus.
tomm1991
Redelijke maar wel vermakelijke film, goed te volgen doordat het verhaal toch wel goed in elkaar zit. Het verhaal blijft boeiend en is ook niet bepaald voorspelbaar, Freeman en Banderas spelen beide wel goed.
Precies wat FunkStarr zegt: Gewoon een leuke film voor tussendoor.
3.5
Pitakaas
Gaap, erg saai. Zelfs niet leuk om eventjes tussendoor te kijken. Morgan Freeman speelt redelijk, Banderas vind ik maar matig.

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Duitse spionageserie 'Unfamiliar' nu beschikbaar op Netflix