• 9.380.119 stemmen

Met onder meer: Justin Chatwin, Chow Yun-fat en James Marsters

Gesproken taal: Engels, Japans en Hindi

Releasedatum: 9 april 2009

Plot Dragonball Evolution

"The legend comes to life."

Goku is een jongen die een dragonball in zijn bezit heeft. Gecreëerd door een buitenaards ras en gekweekt op aarde door de machtige Piccolo. Met alle dragonballs bij elkaar, kun je een draak oproepen die vervolgens één wens vervult. De op sterven liggende grootvader van Goku heeft een laatste verzoek om met de grote Master Roshi alle dragonballs te vinden. Maar de missie is moeilijker dan het lijkt, want er zijn er zeven van op de wereld.

Sasja

dat is vaak wel zo idd en een trailer geeft je altijd een eerste indruk over een film, wat je ongeveer kan verwachten. Ik begrijp ook wel de mensen die nu al zeggen dat de film niks wordt, omdat ze vinden dat de trailer er niet uitziet

avatar van jiggy

jiggy

Ik moet zeggen dat ik na het zien van verschillende filmpjes op internet ik gematigd positief ben.

Oke, het lijkt niet veel op de weergaloze serie maar als je het apart van elkaar bekijkt kan dit nog wel eens een grote verassing gaan worden.

avatar van Nicholas

Nicholas

YouTube - Dragonball Evolution: Goku vs Master Roshi

Verschrikkelijk, echt niet goed....

Sasja

deed me denken aan the matrix

avatar van Nicholas

Nicholas

Met het verschil dat de Matrix goed was en ik hier geen fijn gevoel bij krijg.

avatar van maxwevalli

maxwevalli

hahahah wa een grap man

Sasja

waarom denk je dat ik geen clips meer bekijk van DBE?

begrijp me niet verkeerd, want ik wil de film nog steeds zien, maar als ik al die berichtjes lees over hoe slecht de trailers zijn, wacht ik het gewoon lekker af

(ik ga der toch gratis heen:P)

avatar van maxwevalli

maxwevalli

Ja ik wil de film ook niet afkraken hoor maar dit ziet er grappig uit..!

Sasja

ik dacht echt dat er zon matrix hang in de lucht schop kwam

PrinceVegeta

de script van de film is trouwens uitgelekt, als iemand hem wilt lezen voeg mij maar ff toe op msn en stuur ik hem wel door.

of het echt is de script... ik heb geen idee maar wel leuk om te lezen

er staat trouwens dat krillin wel voor komt in de film eventjes wanneer goku master roshi voor het eerst ontmoet

avatar van robkuh1984

robkuh1984

PrinceVegeta schreef:

of het echt is de script... ik heb geen idee maar wel leuk om te lezen

Zou een leuke verassing zijn, mocht Krillin inderdaad ff te zien zijn in de film. Hierdoor is het makkelijker om in een vervolg hem een belangrijkere rol te geven.

Verder heeft de trailer ook niet echt een grote indruk op mij achtergelaten, maar heb bij andere films ook gehad dat ik de trailer top vond en de film tegen vond vallen. Dus zoveel waarde hecht ik niet aan een trailer.

robkuh1984 schreef:

jah is zeker een pluspunt als dat zo is maar we zien wel

avatar van Hero-man

Hero-man

net als bij watchmen die trailer brengt je op het foute spoor maar de film zelf is wel goed

Bura

Kuririn (Krillin) zit niet in de film.

INT. KAME HOUSE - LIVING ROOM - CONTINUOUS
The inside looks like a typical family home. Minus a
woman’s touch. It’s kind of messy. They enter the living
room. A YOUNG TEEN (16), muscular, bald sits eating
popcorn and watching THE WORLD MARTIAL ARTS TOURNAMENT on
TV.
MASTER ROSHI
This is my newest student Krillin.
Krillin I’d like you to meet Bulma,
Yamcha and Goku.
Krillin turns around and gives the thumbs up to them. He
smiles at Goku. Goku smiles back. They instantly like
each other.
Roshi leads them into his den.

Als hij er dan echt niet inzit dan is het script nep

roc12345

nou ziet er in ieder geval niet als king kong eruit maar ik zie wel dat die nog de pak aan heeft wat een ramp

ik hoop dat deze foto is gemaakt wanneer die aan het transformeren is dus aan het ontwikkelen.

je kan met een budget van 100 miljoen heel wat maar dit is echt twijfelig

roc12345

´ho ho ho na lang zoeken heb ik de fight tussen picollo en goku gevonden en maar 20 seconden gezien het is een video van minuut en het was toch beter al ik het niet bekeek want nu heb ik meer kijklust gekregen na zien van de filmpje ben ik weer positief als je het wil zien ga dan naar youtube search picollo fight evolution

maar beter van niet nog maar een paar dagen

avatar van jiggy

jiggy

Hoe meer ik ervan opzoek en bekijk hoe positiever ik word.

Ik kijk er nu echt naar uit en kan haast niet meer wachten tot 9 april.

De collectie van DB word dus toch nog groter.

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Ik begin er steeds meer van overtuigd te raken dat deze film de boel gaat verpesten... Een real-time film gebaseerd op een Jamapnse animatieserie? Daar gaat mijn jeugsentiment...

Had het animatie gehouden zou ik zeggen.

Sasja schreef:

INT. KAME HOUSE - LIVING ROOM - CONTINUOUS
The inside looks like a typical family home. Minus a
woman’s touch. It’s kind of messy. They enter the living
room. A YOUNG TEEN (16), muscular, bald sits eating
popcorn and watching THE WORLD MARTIAL ARTS TOURNAMENT on
TV.
MASTER ROSHI
This is my newest student Krillin.
Krillin I’d like you to meet Bulma,
Yamcha and Goku.
Krillin turns around and gives the thumbs up to them. He
smiles at Goku. Goku smiles back. They instantly like
each other.
Roshi leads them into his den.

Als hij er dan echt niet inzit dan is het script nep

jah dat is zeker nu maar hopen dat hij erwel inzit want DB zonder krillin is gewoon fout!!

PrinceVegeta

vind het ni slecht eruit zien... veel beter dan die andere foto van oozaru

PrinceVegeta schreef:

precies, ook al is het alleen al als cameo of uncreditted.

en over de foto, ik dacht al dat de eerste foto nep was, de kwaliteit was te goed en meestal in bepaalde films waar je benieuwd naar iets bent (personages, apparaten enz.) dan is de eerste look nooit in hoge kwaliteit. Kijk m,aar eens hoe de eerste fotos van piccolo eruitzagen en hoe hij er nu uitziet

Bura

Dat was inderdaad een nep script.

Als je mijn site checked zie je dat er al diverse clips van de film zijn gepost... En het einde is ook al op het internet gelekt...

avatar van Kevin13

Kevin13

Het zal inderdaad nogal een onverwacht einde zijn

roc12345

vandaag officiële release in hong kong Malaysia Singapore South Korea en morgen de officiële review en Japan op 13 maart dus dat kan ook betekenen dat voor de release in Nederland en usa en uk er

een piraterij kan komen zoals de film rippen en dan op voorbeeld mininova zetten.

kijk wel morgen naar imdb voor de nodige info

roc12345

en mocht het een succes worden dan zie ik heel graag een vervolg en dit is de trailer YouTube - brolly Costume dragonball z

LACHEN!!!!!

hahahha iemand heeft het ookal in zijn top 10 gezet op de 3de plek wel netjes

Bura

De reviews die ik tot nu toe heb gelezen zijn bijna allemaal slecht. Ik had 't wel verwacht maar toch erg jammer.

Bura schreef:

ja bura en waar kan je ze lezen