• 9.383.765 stemmen

Met onder meer: Justin Chatwin, Chow Yun-fat en James Marsters

Gesproken taal: Engels, Japans en Hindi

Releasedatum: 9 april 2009

Plot Dragonball Evolution

"The legend comes to life."

Goku is een jongen die een dragonball in zijn bezit heeft. Gecreëerd door een buitenaards ras en gekweekt op aarde door de machtige Piccolo. Met alle dragonballs bij elkaar, kun je een draak oproepen die vervolgens één wens vervult. De op sterven liggende grootvader van Goku heeft een laatste verzoek om met de grote Master Roshi alle dragonballs te vinden. Maar de missie is moeilijker dan het lijkt, want er zijn er zeven van op de wereld.

Nomak schreef:

Wat is er eigenlijk met hub_011 gebeurd? Ik zie net dat hij geband is. Meestal konden we hem in dit topic vinden.

weet niet zeker, maar hij werd geband omdat hij irritant was

avatar van Nomak

Nomak

Irritant? Hmm, hij kon soms nogal hevig reageren. Maarja, zo zijn we allemaal weleens.

Kevin13

je moet maar een paar pagina's terug keren. Daar staat meer info over hub_011.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

lees net al zijn oude berichten, jammer dat onze held weg is!

avatar van nino120

nino120

roc12345 schreef:

wow hahahaha

dit moet je zien

the dragonballs has come and this man have found them

er zijn meer van deze te realistische fans video's

Ik heb heel lang lopen wachten op de trailer en als groote fan van dragonball.

Moet ik zeggen dat ik diep teleurgesteld ben als ik die trailer zo bekijk ik geloof echt niet dat er 100 miljoen hier aan is verspilt hoog uit 10 zou ik zeggen.

Volgens mij word dit film een kei harde B film.

zo denk ik erover wie nog meer.?

nino120 schreef:

Volgens mij word dit film een kei harde B film.

zo denk ik erover wie nog meer.?

een b film is het niet maar slecht zal hij waarschijnlijk wel zijn.

avatar van PrinceVegeta

PrinceVegeta

Nomak schreef:

hij vond een film ni mooi en gaf alleen zijn menig, dat konden de moderaters hier blijkbaar niet waarderen

en ik maar denken dat deze site is om je menig te geven over films

SCHANDE!!! vind ik het

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Oh, een real life version van een geweldige anime is dit dus?

avatar van Tomsheep

Tomsheep

Ik zie aan de trailer al dat het helemaal niets is !!

Wat ontzettend zonde !!

IK wil GOKU tje met een staart zien !

Dit is de naam niet waard

maxwevalli

Wie weet komt ook hiervan een Remake zoals bij meerdere titels, of ze moeten de titel nogmaals veranderen. En dan het woord Dragonball weglaten. Want wij (de fans) verwachten en hopen een echt Dragonball spektakel wat het denk ik niet gaat worden. Maybe voor de kids wel net zoals ik vroeger Mortal Kombat enzo vet vond toen ik jonger was...

avatar van nino120

nino120

maxwevalli schreef:

Ik hoop dat het gebeurt maxwevalli want ff eerlijk soms keek ik een trailer van een film en ik vond het super(bijna elke trailer is super)

Maar ik moet eerlijk zijn dit spreekt mij echt niet aan.

Ik zelf ben al op een jonge leeftijd super groote fan geweest van dragonball.

Ik kijk het zelf nog steeds soms die serie's zo geweldig vind ik het.

Maar echt waar ik BAAL ER ECHT VAN als ik dit zie.

En mensen stop met het verdedigen van deze trailer het word gewoon niks klaar dat is een FEIT.

poee begon al moe te worden van het tikken:P

avatar van roc12345

roc12345

nou op zich krijgen we hier we te veel street fighter fans en sinds 4 jan

ook nog een een potter freak erbij hallo THIS IS Dragonball not this is sparta of potter.

en dbz fans weten veel beter dan sf o hp en je mag natuurlijk je mening

uiten daar heb je recht op maar a u b begin niet over harry potter of wat dan ook

Sasja

ik denk dat jij spoken ziet want ik lees helemaal niets over potter enzo

en ik zou ook wat aan je engels doen als ik jou was want die zin klopt niet

maxwevalli

En wa over Street Fighter fans, In het opzicht van SF gaat het puur om de game..! Ik kan je nu al mededelen dat SF ook een flop zal gaan worden. Moet ik Gohan als Avatar hebben of wa, En Nino ik denk da je gelijk gaat krijgen..! En ROC volgens mij ging je zelf ook een keer mee in het SF verhaal, En je kan DBZ en SF niet vergelijken met elkaar het ene is een Game en het ander een Anime met een Goede verhaallijn.

Sasja

kijk er is altijd wel een 50% kans dat een film flopt, dat had ook kunnen gebeuren met bv the dark knight. En aangezien er nog genoeg mensen zijn die geeneens van Dragonball, DBG of DBGT hebben gehoord zullen die er misschien ook heen gaan. En van de DB fans, zelfs een deel die zegt dat de film gaat floppen, gaan er ook heen om te kijken wat ze ervan hebben gebakken.

Ik denk zelf ook dat het niet de batman zal worden van dit jaar (kijk maar eens wat er nog meer uit gaat komen) maar ik zal er zeker weten heen gaan

maxwevalli

Sasja ik steun je volledig in je woorden maar, wij als DBZ fans willen gewoon graag dat deze film het gaat worden zodat ook de mensen die nog nooit van DBZ gehoort hebben er een goed beeld van krijgen. En ik had ergens op een site gelezen dat ze een nieuwe anime willen gaan beginnen.. Weet iemand er wat van..?

Sasja

tuurlijk hopen we dat het een goede film word, dat is met elke film waarop we wachten of die we willen zien.

over de nieuwe anime: ik weet dat er sinds een tijdje wel een nieuwe special is die 1 jaar na de buu saga afspeelt

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Ik hoop dat de snakeway en de doden-dimensie ook in de film zal voorkomen..

Dat vond ik eenmaal het leukst.

Zuzuu schreef:

Ik hoop dat de snakeway en de doden-dimensie ook in de film zal voorkomen..

Dat vond ik eenmaal het leukst.

die komen niet want dat is Dragonball z

avatar van Curly1985

Curly1985

Ik heb geen verwachtingen van deze film, maar wil hem toch wel erg graag zien. Toch erg veel lol beleefd aan dragonball z. Schat de kans alleen groot in dat het een teleurstelling word.

Had liever een echte dragonball z film gehad met een oudere goku, vegeta, gohan, frieza En vind piccolo er erg nep uitzien in dat armor..

Nog geen nieuws..?

Bura

De Nederlandse site van Fox heeft nu een info pagina over deze film.. http://www.foxfilm.nl/cinema/-32588/32588/

"De film is gebaseerd op de populaire Dragon Ball franchise. De held Goku zal de aarde proberen te redden van een stroom 'rogues' die het universum willen domineren door in het bezit te komen van de zeven Dragon Balls."

Bura

En nu ook de officiele nederlandse site...

Sasja

hier staat wat ze noemen de domestic trailer.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Ik heb de trailer zonder geluid gezien, want ik zit op m'n werk, maar ik moet zeggen dat het er toch behoorlijk uitziet. Ze hebben er blijkbaar nog goed aan gesleuteld. Vanavond maar even met geluid bekijken. Ziet er goed uit allemaal, denk dat deze nog wel eens mee kan vallen.

Bura

Piccolo is nog groener dan eerst, de sterren in de dragonballs bewegen ineens, de Mafuba is van de correcte kleur (groen) naar geel gegaan, en een aantal zinnen zijn re-dubbed.

Niet erg speciaal, lijkt mij iets teveel op de normale trailer.. En waarom is de Mafuba (tenminste, ik denk dat 't de Mafuba moest voorstellen) nu geel geverfd? :/ Erg jammer.. (net als deze hele film XD)

maxwevalli

Nog 2 maande mensen en dan zullen we het gaan zien..! Ik denk dat de DBZ anime fan er zowiezo meer van verwacht dan een neutrale kijker..!

maxwevalli schreef:

Volgens mij is het juist omgekeerd...

avatar van grayfoxz

grayfoxz

Bura schreef:

In de domestic trailer is het allemaal een stuk donkerder (denk aan een mindering van kwaliteit. En daar is picolo idd groener. Dus geluk bij een ongeluk >< moet dan de film in mindere kwaliteit bekijken.