• 9.375.880 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Dolph Lundgren

Met onder meer: Dolph Lundgren, John Cann en James Chalke

Plot Missionary Man

Een mysterieuze vreemdeling, Ryder, rijdt een stadje binnen op zijn motor. Alles wat hij bij zich heeft is een bijbel en een passie voor gerechtigheid. Het verleden van Ryder dreigt hem in te halen, wanneer hij probeert het stadje te bevrijden van een gevaarlijke onderdrukker.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van johnrambo

johnrambo

Mooie aktiefilm.

Dolph Lundgren maakt zijn come back in deze film die veel weg heeft van walking tall 1.

Goede aktie met een leuk verhaal.

De film kakt geen moment in, en het einde is goed.

Verwacht geen film met zware dialogen, maar veel one liners en dikke aktie.

avatar van Mescaline

Mescaline

Iemand een idee of deze film in nederland uitkomt..?

avatar van hub_011

hub_011

ik ben een echte actie film fan dus mensen als je van actie films houdt moet je deze zeker zien.en hij heeft inderdaad wel wat weg van walking tall 1 weg.

avatar van god1

schitterende, actie toppie!

Wel een van de beste van 2007

avatar van Mescaline

Mescaline

Heb deze film maar even via internet binnen gehaald om het met een mooi woord te zeggen..

Maar als deze film verkrijkbaar is of wordt op dvd koop ik deze liever..

Iemand een idee..?

avatar van han de barman

han de barman

Wat een waardeloze film.

Slecht geacteerd en zeeeer slecht verhaal.

Pffff, hij laadt zijn gun maar liefst 3 x door voordat hij er mee schiet.

Dat jullie hem zo hoog waarderen is me echt een raadsel...

avatar van christophel

christophel

nou...nog net geen rambo film...***2.5

avatar van fritsy

fritsy

Schijt Film met een naam kaartje.

Dit is echt de slechtse film wat ik ooit heb gezien van Dolph Lundgren zelfs nog slechter dan de meeste buitenlandse crap movies van de laatste tijd van hem. film is voor 20 cent nog te duur om te branden. Film is bagger van A tot Z.

avatar van nick1974

nick1974

Ik begrijp sommige mensen niet. Hoe kun je deze film in vrede's naam met een 4,5 ster beoordelen. Hoe wil je een "echt " goede film beoordelen als je dit al top vindt. Leg mij dat maar eens uit. Vwb deze film vind ik dit een matige tot mindere film. Heel verstandig trouwens om Lundgren weinig tekst te geven.Lijkt mij een goed plan als ome Dolf met pensioen gaat!!!

avatar van sylphil

sylphil

fritsy schreef:

Schijt Film met een naam kaartje.

Helemaal mee eens, ik begrijp de mensen die deze film hoger waarderen als 1 * ook niet.

Film springt van de hak op de tak en is echt géén genot om naar te kijken. Bagger, bagger, bagger, ik schaamde mij diep toen mijn vriendin zei, "waar zit je nu weer naar te kijken" . Eindelijk had ze eens een keer gelijk

0,5 ster voor de moeite, maar eigenlijk istie dat niet eens waard.

avatar van jstinissen

jstinissen

goedkoop¨filmpje ik vondt het niks

avatar van rop7

rop7

Ik betwijfel of de mensen die 5 sterren geven daadwerkelijk de film hebben gezien.

Weet niet waar ik moet beginnen bij deze film, eigenlijk was alles slecht. Slecht geacteerd, slecht script/verhaal, ging echt helemaal nergens over. Jammer dat Dolph Lundgren zich verlaagd, in een script die hij ook nog eens zelf heeft geschreven, ga je schamen Dolph.

Ik hoop echt dat hij geen verhalen meer schrijft, en stopt met acteren.

Geef een 0.5 * omdat het helaas niet lager kan

Trouwens uit respect voor Dolph de film ook nog afgekeken

avatar van taborano

taborano

nick1974 schreef:

En wat is dan een echt goede film? Waarschijnlijk een film waar mensen die deze 5* geven geen hout aanvinden. Ik vond het ook niet echt geweldig, maar erger me dood aan dat snobistisch gedrag van velen op dit forum.

avatar van vito666

vito666

vind wel goeie film ik bedoel actie he ja gewoon lekker knallen

voor mij vond ik deze film wel vermakelijk 3 sterren

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Steven Seagal verdiend een oscar vergeleken met Lundgren...

avatar van extremezz

extremezz

Dolph Lundgren staat gelijk voor low budget en slap verhaal

avatar van RippedBone Dog

RippedBone Dog

Ché Cliché schreef:

Steven Seagal verdiend een oscar vergeleken met Lundgren...

Dat is absoluut waar, lundren is vrijwel muis stil en uiteraard de dialogen stellen niet veel voor maar de dialogen zijn wel vrij direct (straith to the point) en dat mag'k wel.

De film moet wel op gang komen, en er zijn niet super veel actie scenes, maar ze zien er wel verzorgd uit.

idd low budget maar na het teleurstellende (in ieder geval in mijn mening) deathproof, is deze film toch wel wat innoverender.

Lundren is in vergelijking met steven seagal wat experimenteler met regisseren (zoals de camera standen, en de soms wat john woo achtige neigingen).

Hij zou niet in aanraking komen voor een B-oscar als dat er zou wezen, maar in ieder geval het is een relaxt tussendoortje.

avatar van scumfrog

scumfrog

WAARDELOOS!

avatar van mixmaster

mixmaster

wat een ongelooflijke schijt film !!!

net als steven seagal moet dolph lundgren heel snel stoppen met films maken.

avatar van Raffael77

Raffael77

Het is een redelijke film met goed camera werk.

De film is traag maar niet vervelend.

Persoonlijk vind ik dat Lundgren het niet slecht deed.

Hij is er met deze film wel op vooruit gegaan vergeleken met zijn vorige 2.

avatar van DiDa

DiDa

Lundgren heeft de laatste tijd weer wat fatsoenlijke films laten zien, maar deze is jammer genoeg weer stukken minder. Lundgren heeft geprobeerd een ode te brengen aan de oude western en heeft daarbij een filterkleur gebruikt die wat mij betreft verschrikkelijk irritant was om naar te kijken. Volgens mij hoeven wij Dolph Lundgren toch niet uit te leggen hoe je een actiefilm moet maken. En zeker niet na het geweldige The Mechanik. Blijkbaar wel, want ik begrijp niet wat Lundgren met deze film wil. Wil hij er drama van maken? Een western? De film is verschrikkelijk irritant langzaam en saai en als er dan een actiescene komt (3 klappen) is dit nog heel slecht in beeld gebracht. Nee mensen wanneer je deze film wilt gaan kijken ga dan gelijk naar 1:15 minuten. Dan begint de finale, die wel leuk is. Maar dan is het te laat om de film te redden. En dan niet te vergeten dat Lundgren door de film slaapwandelt. Waar hij in The Mechanik nog een energieke, stoere prestatie neerzet heb ik hier het idee alsof Lundgren ieder moment in slaap kan vallen.

De film valt trouwens qua verhaal te vergelijken met Fire Down Below en Walking Tall 1,2 en 3. "Man beschermt dorpje tegen gevaarlijke ondernemer die zijn illegale praktijken botviert en daarmee moord niet schuwt". Tja, we hebben het allemaal al eens eerder gezien, maar nog nooit zo energieloos als deze keer. Een gemiste kans voor Dolph...1,5 ster

avatar van JVD

JVD

Had meer verwacht......maar dit komt door zijn vrij goede voorganger The Machanic.....

Erg bekend gegeven deze film maar apart in beeld gezet...beetje experiminteel lijkt wel. Lundgren zegt bitterweinig en zijn gevechten zijn niet overtuigend. It`s all about Lundger coming to save the day!!!!!! Meerdere keren verschijnt ie op het perfecte moment om wat mensen te helpen en badguys een pak op der broek te geven.

Er wordt bitterweinig onthult over de mysterieuze Lundgren en zijn reden van verblijft in het geteisterde stadje. Als een heilige Renegade komt aan en vertrekt ie weer.....that`s it...

Heb hem net gezien.....lekkere zondagmiddagfilm, nauwelijks diepgang qua verhaal maar visueel toch aangenaam om te aanschouwen

2,5 sterretjes......

avatar van Nusi

Nusi

Sorry hoor maar Dolph Lundgren heeft wel betere films hoor dan deze Misionary Man film.te weinig actie en is geen spannende film. de gevechten waren wel goed ik dacht dat deze film wel een topfilm zou zijn maar helaas. Ook nog 2007 film moet eigenlijk een goede film zijn we leven in 2008 en die film is gemaakt in 2007 dus moeten toch wel weten dat het spannend moet blijven. 2*

avatar van papillon 25

papillon 25

god1 schreef:

supergoeie aktie

lundgren speelt hier weer de sterren van de hemel

vanmij een dikke 5

nou wat men een supergoeie aktie noemt , was een eerste klasse B film , die nu werkelijk nergens op sloeg ,

heb toch beter gezien

deze 1,5 pnt waard

geen aanrader

avatar van Killerbert

Killerbert

wel een redelijke actie film

verhaal is een beetje slap maar wel redelijk

in de film zitten niet echt special effects

film kon gewoon beter

net een voldoende

avatar van Lennert

Lennert

Mmm, interessant dat deze film wereldwijd erg goed ontvangen is, maar hier matige kritieken krijgt. In heel veel opzichten was deze film een hommage aan Pale Rider van Clint Eastwood (het gevecht aan het begin, de kogelwonden in zijn rug, het 15-jarige meisje, de slechterikken op het einde en het religieuze ondertoontje), iets wat voor mij erg slaagde. Dolph laat zien een zeer behoorlijk acteur te zijn en heeft oog voor sterke actiescenes en drama. Ik vond persoonlijk het kleurgebruik hier net iets te wazig (iets wat volgens de dolph fansite dolph-ultimate.com niet de bedoeling was) en geef toe dat de film soms wat aan de saaie kant kon zijn tussen de actie door, maar dit weerhoud me er niet van de film te belonen met deze score, helemaal als je je bedenkt dat deze film een budget van tussen de 2 en 4 miljoen dollar had, iets wat voor hedendaagse standaarden bijzonder laag is.

avatar van stefan88

stefan88

bagger film

avatar van fran0886

fran0886

sjeezus wat een boutfilm. Je kunt ook wel zien wat voor een doelgroep deze film heeft. Reacties met ik vondT???? sjeezus man hij heeft vind ik toch wel betere films gemaakt dan deze!

avatar van RobinF

RobinF

Redelijke aktie film , leuk voor op een doordeweekse avond als er niks op tv is.