• 9.376.802 stemmen

Geregisseerd door: Pete Riski

Met onder meer: Noah Huntley, William Hope en Philip Bretherton

Plot Dark Floors

"The Fear is Here."

Een vader van een autistisch meisje maakt zich zorgen om haar gezondheid en besluit haar uit het ziekenhuis te halen. Maar als ze in de lift staan, gaat de lift plotseling stuk en zitten ze, samen met een aantal anderen, vast in de lift. Als ze na een tijdje de deuren open hebben gebroken, ontdekken ze dat er niemand meer in het ziekenhuis aanwezig is en dat overal misvormde lijken liggen. Het duurt vervolgens niet lang voordat de groep kennis maakt met de daders.

avatar van Sanderkeuh

Sanderkeuh

Ik ben benieuwd.

avatar van Max en Joep

Max en Joep

dat zou best eens heel aardig kunnen zijn.

vooruit, ik ben in een goede bui:

ik zet hem bij 'mijn films/nog zien'

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Blijkbaar was dit de duurste Finse film aller tijden, maar al dat geld hadden de makers beter in hun zakken gehouden. De beslissing om de stompzinnige Lordi (zeg maar de Kabouter Plop onder de metalgroepen) als centraal personage op te voeren is namelijk even onbegrijpelijk als idioot.

In essentie is Dark Floors niet meer dan knullige kermisattractie-horror waarbij een paar clichématige personages zich een weg banen door een verlaten ziekenhuis en daarbij regelmatig worden besprongen door een of ander Lordi-monster. Onbegrijpelijk dat iemand dit een goed idee vond. Maar als je over je eerste verbazing heen bent, is het met een beetje goede wil nog best hilarisch. Hilarisch slecht, wel te verstaan.

In dat opzicht is ook het scenario een greep uit de horrorclichédoos, met wat voorspelbare shocks en een einde dat zowat letterlijk werd geript uit de finale van de House on Haunted Hill-remake. Ondanks het hoge budget eigenlijk pure armoede.

1 ster.

avatar van stinissen

Film wordt volkomen verpest door dit zo genaamde monster.

avatar van PKlijnstra

PKlijnstra

'Dark Floors' is een voorspelbare, zeer rare horror film.

Door de film heen krijg je steeds meer het idee dat het niet beter wordt. Het begin vind ik persoonlijk nog wel aardiger, maar zoals ik al zei naarmate de film vordert wordt het allemaal wat chaotisch. Het einde is al helemaal fake.

De 'monsters' slaan volkomen nergens op, hoewel ze er nog wel aardig uit zien.

Ziekenhuizen die verlaten zijn, zijn sp00ky maar deze film heeft me echt niet laten schrikken.

1^

avatar van Pkunk

Pkunk

Op zich wel grappig als je tijdens de film erachter komt dat de monsters eigenlijk een 'metalband' zijn. De film was op dat punt toch al verpest.

avatar van EVIL '84

EVIL '84

Aha, Lodri dus.....

Kon de link niet goed leggen tussen een verlaten ziekenhuis en een Finse metalband die aan het songfestival heeft meegedaan....

Beide horror (in negatieve zin)

t begin viel nog wel mee, maar daarna.....beetje jammer, had meer uit gehaald kunnen worden.

avatar van Atomaster

Atomaster

Gisteren gezien, zo van zal wel niet veel wezen, maar vond hem toch zeer appetitelijk. Een spannende horror, soms voorspelbaar.

Lordi zal ik nog steeds geen CD van kopen, maar toch leuk gedaan.

avatar van ik_ben_gilles

ik_ben_gilles

vond hem de eerste keer maar niks, tweede keer (vraag me niet waarom ik hem opnieuw heb gezien) eigelijk al veel beter

btw ik ben een enorme fan van lordi maar ik vind ook wel dat ze bij muziek moeten blijven

avatar van Elineloves

Elineloves

Helaas, ik vond het werkelijk een vreselijke film.

Had me verheugd op een spannend horroravondje in bed, maar helaas vielen me na een half uur de ogen al dicht.

De hele film boeide me niet. Ook vond ik het een zeer verwarrende film die in plaats van boeit, juist je verveeld.

Heel jammer, had er iets veel beters van verwacht toen ik las waar de film over ging.

avatar van jorkie

jorkie

belachelijke film!

als je het verhaal leest lijkt het wel wat maar het was weer huilen met de pet op om deze film..

triest!

avatar van grid8400

grid8400

dit was wel erg slecht ja ... 1*

avatar van AsianFreak

AsianFreak

Ik dacht aan het begin van deze film, dat ie slecht zou worden.. En inderdaad, Lordi zag er beter uit op het songfestival en ik zat echt te wachten wanneer die eindelijk een 'grunt-serenade' startte... Maar helaas, hij gromde maar wat en rende achter slechte b-acteurtjes aan (waarvan ik 1 al vaker had gezien in andere b-horrorfilms...) Sjonge sjonge, in jaren geen slechtere film gezien...... Hou het maar gewoon op 'zingen', jongens!!! Je moet echt zat of 'high' zijn, fan zijn van Lordi of enorm hebben gelachen om deze film, al wil je deze film een voldoende geven.....

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

De film is een beetje saai, voorspelbaar en er word niet echt goed geacteerd. Zo nu en dan is er wel een "leuk" moment, dat is iedere keer als er een bandmember van Lordi zijn/haar opwachting maakt. Ik kon Lordi al voordat ze aan dat idiote songfestival meededen en geloof het of niet, maar ze maken best goede muziek! Maar ik noem mezelf geen Lordi-fan, en dat moet je haast wel zijn om deze film goed te vinden. De Lordi's zien er precies zo uit als "normaal" en ze maken voor de verandering eens andere geluiden, en die klonken best goed. De een schreeuwt, de een gromde behoorlijk diep, en Mr Lordi himself, tja, die trok zijn strot maar weer eens open.

Al met al is deze film een dikke 2,5* waard.

avatar van Atomaster

Atomaster

Vond de film lekker om te zien; aardige specials, monsters een beetje vaag en het verhaal nog vager, maar toch weer een klein anderhalf uurtje me vermaakt.

avatar van cissy943

cissy943

Vond het een wazige film...het werd me niet duidelijk waarom en wat die Lordifiguren nu van dat meisje wilden....het begin was leuk maar eindigde flut..

avatar van Brianna

Brianna

Snap niet dat deze film zo naar beneden wordt gehaald, want het is best een leuk filmpje om naar te kijken. Ik wist eerst niet wie Lordi was, totdat ik ze wel herkende in de film, en voor mij heeft dat de film niet verpest. De verhaallijn boeide me wel, en was spannend genoeg om de film uit te kijken.

avatar van Woutrr

Woutrr

Heb net de trailer gezien..

die monsters/geesten verpesten het voor mij, zoals al eerder gezegd is: ik dacht direct aan Lordi

Deze pas ik...

avatar van Mescaline

Mescaline

Had meer ingezeten.. de geest verschijningen waren mooi gemaakt.. maar het monster was nogal goedkoop.. en eerder lach wekkend dan eng.. ook het acteer niveau is niet al tehoog.. normaal geen film die ikzelf zou uitkiesen.. maarheb deze toevallig gezien met paar maten van me.. 2 sterren voor het redelijk verhaaltje.. en de redelijke acteurs.. voor de rest geen aanrader..

avatar van JoleneWatchesYou

JoleneWatchesYou

Dacht echt dat deze film veel minder ging zijn maar he's much better dan verwacht. Ok, die monstertjes verbrotten het een beetje maar khad het zoveel erger verwacht! Snap het einde wel niet helemaal.. Het verhaal speelde zich wss elke keer af dat het meisje in een scanner moest, maar is dat op het einde voorbij omdat de 'zwerver' zei dat hij het niet meer koud had (niet koud = niet dood?) ?

Wel nog een middelmatig goedje... 3 ! X

avatar van Lui

Lui (crew films)

wat een gemiste kans zeg, die monsters zien er gewoon totaal niet uit. er had veel meer in gezeten, jammer. de film begon aardig spannend totdat de 'monsters' kwamen, het lijkt wel carnaval

avatar van Brinta

Brinta

Atomaster schreef:

Lordi zal ik nog steeds geen CD van kopen, maar toch leuk gedaan.

Leuk gedaan lijkt mij geen 4 sterren waard. LEuk gedaan lijkt me meer 2 of 3 sterren.

4 sterren gebruik je toch alleen maar voor films die echt iets beroerd hebben of zo?

avatar van Sentinel69

Sentinel69

Op zich had ik het een leuke film gevonden ware het niet dat de omschrijving van het kind zelf, autist ,volkomen misplaatst is in dit verhaal.Zo zie je maar weer hoe weinig er over ze bekend is en hoeveel vooroordelen er zijn.Jammer.

avatar van Mescaline

Mescaline

Iedereen een stempel geven is makkelijk.. maar daarna onthouden wat het allemaal inhoud is de mens nietzo goed in.. meisje in deze film is idd apart.. maar autistisch is iets heel anders.. geef je helemaal gelijk sentinel..

avatar van Hertog_Johan

Hertog_Johan

Kan niet anders zeggen dan dat het een saaie, vage film was.

Waarom wilde ze het meisje nu?

Sorry maar van mij maar 0,5 ster

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

aardig tijdverdrijf maar bij lange na geen topper. De geest was mooi gedaan, maar de monsters, tja, dat was niks natuurlijk. Leuk hoor, dat ze zo ook op het podium staan, maar in de film was het echt een beetje stompzinnig.
Het laatste monster met de vleugels zag er cool uit, maar scheen niet te kunnen praten, en waarom ze het meisje wilden begrijp ik nog steeds niet. Trouwens, toen ze het meisje eenmal hadden op het eind, ging ze gewoon staan glimmen en verdween alle ellende dus vraag me af waarom ze dat niet gelijk deed.
Het 'not again' wat ze regelmatig bezigde is me ook onduidelijk.
Maar goed, aardig om te kijken, en daarna de vuilnisbak mee te verblijden. Het cilindrisch archief is er goed mee. 1.5*

avatar van ArnoCarrero

ArnoCarrero

XD ik zat op het puntje van em stoel komt opeen sdat monster in die lift IK LAG DUBBEL!! dit lijkt wel fakkin sesamstraat HAHAHahahahahaah

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

wel leuke film

en wat de monsters betreft, het was ook een idee van lordi

avatar van Lui

Lui (crew films)