Genre: Horror / Actie
Geregisseerd door: Tibor Takács
Met onder meer: Patrick Muldoon, Charles Halford en Thomas Calabro
Plot Ice Spiders
"Hell Has Just Frozen Over."
In een geheime regeringslaboratorium, hoog in de bergen, worden reuzespinnen gefokt en genetisch gemodificeerd om hun supersterke zijde te gebruiken voor lichtgewicht bepantsering en nieuwe wapens. Ontevreden met de resultaten neemt een wetenschapper in het geheim enkele drastische maatregelen. Maar dan ontsnappen de zeer agressieve spinnen en vallen ze de nabijgelegen ski-resort binnen, dood en verderf zaaiend. Dash, ooit een Olympische belofte totdat hij een ski ongeluk kreeg, is daar werkzaam als ski-instructeur. Geconfronteerd met deze situatie, is hij gedwongen de strijd met de gemuteerde spinnen aan te gaan. Hierbij wordt hij geholpen door een legerofficier en een collega van de gewetenloze wetenschapper.
Dan 'Dash' Dashiell
Chad Brown
Brittany
psycholamp
- 1960 berichten
Yo, dit klinkt goed! Mijn God wat is dit!? Ice-Spiders? Is dit serieus bedoeld? Ik vind het wel zielig dat deze regisseur nergens boven de 2,5 - 3 sterren uitkomt op MM.
deckard1001
Trailer
In a secret gouverment lab ,giant spiders are escape
Ik moet die gewoon zien, zal weer ongelofelijk slecht zijn maar ooohhh wat hou ik toch van zo een films
Poppe
NIKS
Acteerwerk, ronduit ergerlijk!
De spinnen zien er niet uit.
Vanessa Williams kan niet meer wegkomen met dit soort flutvertoningen, ook zij wordt een dagje ouder en is de moeite niet meer waard om een film voor te huren/kopen alleen voor haar verschijning.
0,5!!
Famous Person
3 sterren van "Melrose Place"
Patrick Muldoon,
Thomas Calabro en Vanessa Williams.Dan zal de film zeer goed zijn want het zijn 3 goede acteurs.
Miss Sway
3 sterren van "Melrose Place"
Patrick Muldoon,
Hahaha tjah... echter 'goed' is in deze zeeeeer relatief. Maar inderdaad, als je Melrose Place leuk vond dan vind je deze film wellicht erg goed.
Ik vond het een afsuhwelijke bagger film, producties als deze zouden werkelijkwaar verboden moeten worden omdat 90% van de mensen die deze film bekijkt zich verneukt voelt na de tijd. Zonde van je kostbare tijd. Wat een acteer werk, ongelovelijk slecht!
accessvirus
Een slechtere film heb ik de afgelopen jaren niet gezien en ik kijk er toch echt heeeeel wat. Tjonge jonge, moest er eigenlijk wel om lachen zo triest. Van die zielige spinnen die skiers aanvallen, echt enorm slecht after effects werk, da kan ik nog wel beter.
Kortom, dit is zo schaamtelijk als wat.
Lui (crew films)
eerlijk gezegd vond ik hem gewoon heel erg grappig. een film hoeft geen supergoed verhaal te hebben om leuk te zijn. ik heb me erg vermaakt het deze film, dan vind ik het al goed.
zandtaartje
Oh mijn god.. Ik heb hem gezien en moest soms gewoon lachen omdat hij zo slecht was..
Had pas halverwege de film door dat dit een 'serieuze' film was een geen scary movie idee.
Vooral het eind was drama, ik moest echt even knipperen of ik het wel goed meekreeg. Wat een slecht verhaal..
Oh trouwens ik zeg niet snel dat iets slecht is, dit is echt mijn 'favoriet' voor slechtste film ooit.
Maar eigenlijk moet je hem wel kijken om te zien hoe slecht :-p
Diekmans
Nog zo'n slechte horror gemaakt voor TV die je op een door-de-weekse avond (laat) op RTL4 ziet. Melrose-sterren, geen verhaal, geen tempo, en spinnen die er niet uitzien. Het is allemaal matigheid troef. Ach, heb net Yeti gezien, die was helemaal niet om aan te zien.
Geheh het siert RTL7 weer dit soort onzin uit te zenden
Ik ben er wel blij mee, zie ik zulk soort films ook eens.
Seifer
Geheh het siert RTL7 weer dit soort onzin uit te zenden
Ja ja ook zij moeten blijkbaar bezuinigen door maar goedkope films uit te gaan zenden.
Dat wordt weer genieten vanavond, als je de tekst van het verhaal al leest en je ziet het gemiddelde punt bij deze film dan is succes geheid gegarandeerd
Uiteraard zijn dit soort pareltjes op de normale TV alleen te zien bij RTL 7. Maar goed beter dan al die andere herhaal films die al tig keer te zien zijn geweest op de andere zenders.
bjerik76
de trailer was erg cheap, nep... filmkeuring 16 jaar en ouder ?!?!?!
die snap ik even (nog) niet.
de trailer was erg cheap, nep... filmkeuring 16 jaar en ouder ?!?!?!
die snap ik even (nog) niet.
Personen onder de 16 jaar kunnen trauma's en nachtmerries krijgen van deze film en dan durven ze nooit meer naar andere films te kijken, vandaar vanaf 16 jaar en ouder
Psolitsa
Ziet er allemaal erg onrealistisch en slecht uit.
Acteerwerk is ongeloofwaardig, zinloze dialogen en spinnen die rechtstreeks uit Jumanji lijken te zijn weggelopen
Ik kijk de film niet af, dus ik zal niet stemmen
Scheurleer
Vreselijk, wat slecht. Een dikke pluim voor het castingbureau om deze acteurs bij elkaar te rapen. Werkelijk dramatisch!
Helemaal mee eens.
2,5 ster
The_CrY
Alles wat ik wilde zeggen is al gezegd zo te zien. Toch heb ik goed kunnen lachen en wat een horror-avondje moest worden is dus komedie gebleken. Patrick Muldoon slaat de klok met zijn waardeloos neergezette personage. Driewerf bah!
Lennert
Gooi een paar verlopen soapacteurs, walgelijke special effects en een lijp plot bij elkaar en we hebben alweer de zoveelste slechte Sci-Fi Channel film. Patrick Muldoon is eigenlijk weer te slecht voor woorden, maar vermaakt nog wel door zijn overdreven performance, maar Vanessa Williams slaat hier echt te ver door. Voor de rest weer een cast van uitzonderlijk dom ogende acteurs (lijpe tieners en domme soldaten) en spinnen met superkrachten. Uitzonderlijk saai geschoten met te weinig grappen om het nog hilarisch te maken. Muldoon maakt het nog een beetje uit te zitten, voor de rest uitzonderlijk zonde van je tijd.
BloodyGore
Helemaal mee eens.
2,5 ster
Inderdaad helemaal mee eens!!
Inderdaad helemaal mee eens!!

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Croc
Thriller, 2007

The Condemned 2
Actie, 2015
spidergiant insectsteroids sneeuwski resortski lift