Planet 51 (2009)
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 28 april 2010
Bekijk via Videoland
Plot Planet 51
"Something strange is coming to their planet...Us!"
Op een planeet in de ruimte krijgt een familie de schrik van hun leven. Juist bij hen landt een vreemd ruimtevoertuig, met het opschrift "NASA", en blijkt de bestuurder één van die gevreesde wezens te zijn; een mens!
Capt. Charles 'Chuck' Baker (stemrol)
Skiff (stemrol)
Eckle (stemrol)
Soldier Vesklin (stemrol)
Soldier Vernkot (stemrol)
piiiti
ik vond hem echt leuk! animaties zeer geslaagd en goed verhaal
humor had idd iets scherper gekund
EnergyNL
Grappige animatiefilm. Kijkt lekker weg voor de zondag maar ook niet meer dan dat. 3 sterren toch wel omdat ik me echt niet verveelt heb met deze film
Awasiku
Ik heb genoten van deze leuke animatie .
Simpel verhaal met een vette knipoog .
Een aanrader voor de liefhebbers
Betamax
Deze vond ik dus erg leuk.
Een prima verhaal en prachtige animaties.
Ik heb genoten.
*Joly*
Ik dacht dat het een parodie was van Shrek LOL ×D,,
Whiplash
DAMN wat een goeie humor! Ik heb krom gelegen van 't lachen! Niet de hele film natuurlijk want er zijn altijd serieuze stukken in zo'n film maar toch! Rover was toch wel de lieveling!!!
barcam
Zeer grappige animatiefilm.
Prima verhaal en uitstekende verwijzingen naar tal van bekende SF-films.
Eens niet van Pixar maar van Ilion Animation Studio's.
rotem
Twee sterren voor de animatie en 0,5 ster voor het verhaal.
Zeer mooie film, met graphics die echt lijken, maar het verhaal opzich vond ik echt ^&^$%^#%$!@@#
pjotry
vond deze film in het begin wel leuk maar ik vond hem aan het einde een beetje langdradig worden...
animaties waren erg mooi..
Miami Heat
Ik had in eerste instantie een slechte Shrek ripoff verwacht dus deze film heeft me wel positief verrast
Vond hem alleen een tikkeltje voorspelbaar.. somehow had ik al verwacht dat die generaal bij zou draaien en uiteindelijk vrienden zou worden met de astronaut
Verder vond ik dat Alien-hondje wel geniaal bedacht (vooral als ie gaat pissen
) en er waren volgens mij nog wel meer verwijzingen naar andere films. volgens mij zag ik in het begin ook nog een ET maanscene
Zoals al eerder gezegd dus een eerste productie van een animatiestudio (uit Madrid) en ze hebben meteen puik werk afgeleverd
Ik geef hem een 2,5
Het einde vond ik trouwens geniaal
Na de aftiteling zie je nog een laatste scene met die Alien-hond... met een beetje fantasie denk ik dat hij alles 'kapot pist', astronaut dwingt om terug te keren naar Planet 51 voor een deel 2
leuk bedacht
Miami Heat
Wat ik me ook afvraag..
Is de titel een verwijzing naar Area 51? En is Area 9 in de film een verwijzing naar District 9?
Film Fan
Redelijke film. Animaties waren redelijk en het verhaal was redelijk, hoewel ik een paar keer een gevoel van ET kreeg en da's herkenbaar. Voor de rest 1x kijken is ruim voldoende, wat ik b.v. bij Shrek niet had.
TimZor
Erg leuk filmpje al had ik door de voorstukjes wel wat meer humor verwacht. Vooral de (alien) hond is lachen
raza1
Wat ik me ook afvraag..
Dat is het zeker en er zijn nog meer verwijzingen die de kinderen (waar het toch voor bedoeld is) totaal zal voorbij gaan.
Syrena
Ik geef hem 4 sterren ik vond het een geweldige film.
Het einde was wat langdradig oke maar het slot was dan wel weer grandioos met dat hondje.
Allemaal verwijzingen naar andere films ook erg leuk.
Leuk voor kinderen maar ook erg leuk voor de ouders
witboek
Zeker een aanrader ! Voor klein en oud.
Zo'n alien wil ik ook wel als een huisdier.
Meersie
Leuke animatieprent waar je goed kan mee lachen.
Tevens een leuke knipoog naar de typische jaren '50 sci-fi films over aliens, ook de muziek uit die jaren mag er natuurlijk wezen.
Jessen0wnt
Mwa, het concept was leuk. De mens als aliens in plaats van andersom. Helaas vrij weinig uitgewerkt. De planeet zag er verdacht veel uit als die van ons. Ze waren alleen wat dommer en wat groener. Jammer. Toch wel aardig vermaakt met een standaard kinder ''red de wereld'' verhaaltje. Aardig vermaakt, maar helaas niks bijzonders. Leek me meer wat voor een nieuw Nickelodeon of Jetix programma. 2,5 ster
_Moonwalker
Ik geef hem 4 sterren ik vond het een geweldige film.
Allemaal verwijzingen naar andere films ook erg leuk.
Leuk voor kinderen maar ook erg leuk voor de ouders
Mee eens.
Ook verwijzingen naar bestaande producten, Area 51 etc...goed uitgewerkt en heb een paar keer hard moeten lachen om de grappen.
Was toch verrast door het originele uitgangspunt, wat toch vooral in het eerste half uur regelmatig voor een lach op mijn gezicht heeft getoverd. Er zitten extreem veel leuke verwijzingen in naar verschillende (Science Fiction)films uit het verleden. Het leukste vond ik toch het alienhondje wat echt een komische variant op Alien(1979)is. Ook het Wall-E achtige robothondje van de astronaut is een leuke toevoeging.
Na een uurtje begon het leuke concept helaas was uitputtingsverschijnselen te tonen en veranderde de film in een standaard actie/avontuur verhaaltje. Overigens geen slechte!
Verrassend product van deze, voor mij, onbekende studio!
Ruime 3*

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'