• 9.375.132 stemmen

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 28 april 2010

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Planet 51

"Something strange is coming to their planet...Us!"

Op een planeet in de ruimte krijgt een familie de schrik van hun leven. Juist bij hen landt een vreemd ruimtevoertuig, met het opschrift "NASA", en blijkt de bestuurder één van die gevreesde wezens te zijn; een mens!

Capt. Charles 'Chuck' Baker (stemrol)

Skiff (stemrol)

Soldier Vesklin (stemrol)

Soldier Vernkot (stemrol)

avatar van piiiti

piiiti

ik vond hem echt leuk! animaties zeer geslaagd en goed verhaal

humor had idd iets scherper gekund

avatar van EnergyNL

EnergyNL

Grappige animatiefilm. Kijkt lekker weg voor de zondag maar ook niet meer dan dat. 3 sterren toch wel omdat ik me echt niet verveelt heb met deze film

avatar van Awasiku

Awasiku

Ik heb genoten van deze leuke animatie .

Simpel verhaal met een vette knipoog .

Een aanrader voor de liefhebbers

avatar van -M-

-M-

Aardige animatie film. Niet heel bijzonder of zo.

avatar van Betamax

Betamax

Deze vond ik dus erg leuk.

Een prima verhaal en prachtige animaties.

Ik heb genoten.

*Joly*

Ik dacht dat het een parodie was van Shrek LOL ×D,,

avatar van Whiplash

Whiplash

DAMN wat een goeie humor! Ik heb krom gelegen van 't lachen! Niet de hele film natuurlijk want er zijn altijd serieuze stukken in zo'n film maar toch! Rover was toch wel de lieveling!!!

avatar van barcam

barcam

Zeer grappige animatiefilm.

Prima verhaal en uitstekende verwijzingen naar tal van bekende SF-films.

Eens niet van Pixar maar van Ilion Animation Studio's.

avatar van Ant

Ant

Lekker tussendoortje

avatar van rotem

rotem

Twee sterren voor de animatie en 0,5 ster voor het verhaal.

Zeer mooie film, met graphics die echt lijken, maar het verhaal opzich vond ik echt ^&^$%^#%$!@@#

avatar van pjotry

pjotry

vond deze film in het begin wel leuk maar ik vond hem aan het einde een beetje langdradig worden...

animaties waren erg mooi..

avatar van Miami Heat

Miami Heat

Ik had in eerste instantie een slechte Shrek ripoff verwacht dus deze film heeft me wel positief verrast

Vond hem alleen een tikkeltje voorspelbaar.. somehow had ik al verwacht dat die generaal bij zou draaien en uiteindelijk vrienden zou worden met de astronaut

Verder vond ik dat Alien-hondje wel geniaal bedacht (vooral als ie gaat pissen ) en er waren volgens mij nog wel meer verwijzingen naar andere films. volgens mij zag ik in het begin ook nog een ET maanscene

Zoals al eerder gezegd dus een eerste productie van een animatiestudio (uit Madrid) en ze hebben meteen puik werk afgeleverd
Ik geef hem een 2,5

Het einde vond ik trouwens geniaal

Na de aftiteling zie je nog een laatste scene met die Alien-hond... met een beetje fantasie denk ik dat hij alles 'kapot pist', astronaut dwingt om terug te keren naar Planet 51 voor een deel 2 leuk bedacht

avatar van Miami Heat

Miami Heat

Wat ik me ook afvraag..

Is de titel een verwijzing naar Area 51? En is Area 9 in de film een verwijzing naar District 9?

avatar van Obiwan

Obiwan

Erg leuke film.....

avatar van Film Fan

Film Fan

Redelijke film. Animaties waren redelijk en het verhaal was redelijk, hoewel ik een paar keer een gevoel van ET kreeg en da's herkenbaar. Voor de rest 1x kijken is ruim voldoende, wat ik b.v. bij Shrek niet had.

avatar van TimZor

TimZor

Erg leuk filmpje al had ik door de voorstukjes wel wat meer humor verwacht. Vooral de (alien) hond is lachen

avatar van benthe

benthe

Trailer ziet er leuk uit

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Haha ik moet wel lachen om de omschrijving

avatar van Jor123

Jor123

Geen slechte film maar beetje saai

avatar van raza1

raza1

Miami Heat schreef:

Wat ik me ook afvraag..

Dat is het zeker en er zijn nog meer verwijzingen die de kinderen (waar het toch voor bedoeld is) totaal zal voorbij gaan.

avatar van Syrena

Syrena

Ik geef hem 4 sterren ik vond het een geweldige film.

Het einde was wat langdradig oke maar het slot was dan wel weer grandioos met dat hondje.

Allemaal verwijzingen naar andere films ook erg leuk.

Leuk voor kinderen maar ook erg leuk voor de ouders

avatar van no9

no9

het is geen Pixar, maar wel gelachen..

avatar van witboek

witboek

Zeker een aanrader ! Voor klein en oud.

Zo'n alien wil ik ook wel als een huisdier.

avatar van Meersie

Meersie

Leuke animatieprent waar je goed kan mee lachen.

Tevens een leuke knipoog naar de typische jaren '50 sci-fi films over aliens, ook de muziek uit die jaren mag er natuurlijk wezen.

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Mwa, het concept was leuk. De mens als aliens in plaats van andersom. Helaas vrij weinig uitgewerkt. De planeet zag er verdacht veel uit als die van ons. Ze waren alleen wat dommer en wat groener. Jammer. Toch wel aardig vermaakt met een standaard kinder ''red de wereld'' verhaaltje. Aardig vermaakt, maar helaas niks bijzonders. Leek me meer wat voor een nieuw Nickelodeon of Jetix programma. 2,5 ster

avatar van _Moonwalker

_Moonwalker

Syrena schreef:

Ik geef hem 4 sterren ik vond het een geweldige film.

Allemaal verwijzingen naar andere films ook erg leuk.

Leuk voor kinderen maar ook erg leuk voor de ouders

Mee eens.

Ook verwijzingen naar bestaande producten, Area 51 etc...goed uitgewerkt en heb een paar keer hard moeten lachen om de grappen.

avatar van TheLionKingFan

TheLionKingFan

Die poster is heerlijk

Moet hem echt eens gaan zien

kijkt goed weg, niet te moeilijk, wel vermakelijk

avatar van rep_robert

Was toch verrast door het originele uitgangspunt, wat toch vooral in het eerste half uur regelmatig voor een lach op mijn gezicht heeft getoverd. Er zitten extreem veel leuke verwijzingen in naar verschillende (Science Fiction)films uit het verleden. Het leukste vond ik toch het alienhondje wat echt een komische variant op Alien(1979)is. Ook het Wall-E achtige robothondje van de astronaut is een leuke toevoeging.

Na een uurtje begon het leuke concept helaas was uitputtingsverschijnselen te tonen en veranderde de film in een standaard actie/avontuur verhaaltje. Overigens geen slechte!

Verrassend product van deze, voor mij, onbekende studio!

Ruime 3*