• 8.900.848 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Mick Davis

Met onder meer: Max Beesley, Isla Blair en James Cosmo

Plot The Match

"It's a game of two pubs!"

In het schotse dorpje Inverdourne zijn twee pubs. Benny's bar is een bouwval met een excentrieke klantenkring. Le Bistro is een stijlvolle moderne zaak. Er is een weddenschap tussen de pubs. Degene die de honderdste jaarlijkse voetbal-wedstrijd verliest, sluit zijn zaak voorgoed. Benny's bar staat er niet echt goed voor, want de voorgaande 99 wedstrijden hebben ze verloren.

avatar van dttom

dttom

Vermakelijk filmpje. (How do I come up with this stuff )

avatar van EmDee

EmDee

Erg lachen deze film

avatar van stinissen

• 22053 berichten

Zeer leuke film wisten jullie dat Pierce Brosnan, de film heeft geproduceerd, en ook nog even in beeld komt?

avatar van davidov

davidov

ja....als John MacGhee....brosnan kruipt steeds vaker achter de camera, ook bij zn laatste productie evelyn (helaas heeft die film ons land overgeslagen) een film die me interesseert gezien hij dacht ik redelijk werd ontvangen in het buitenland. (niet qua $ maar qua kritiek)

avatar van EmDee

EmDee

Wel leuk dat ze constant op zoek zijn naar goede voetballers. Maar de allerbeste uit de cast (Alan Shearer) komt alleen even in de garage zijn auto ophalen en zie je daarna de hel film niet weer

Was me in eerdere kijkbeurt(en) niet eens opgevallen.

avatar van Frankencow

Frankencow

Erg leuke film voor als je lekker iets lekker luchtig wil zien. Sterren zijn echt niet nodig om een leuke film te maken...

Op de huurversie staat heel groot: MET PIERCE BROSNAN!!, die dan de allerlaatste minuut ff zijn ene lijntje komt vertellen.. grappig....

Aanrader!

avatar van freeboy

freeboy

2de keer gekeken net, zeer leuke vermakelijke film!

Ik heb genoten weer!

avatar van Shiri

Shiri

Een hele mooie film, goed vermaakt

avatar van Baggerman

Baggerman

Gigantisch oubollig, maar toch ergens nog wel vermakelijk. Om de vastgelijmde Gus moest ik nog wel even lachen. De uiteindelijke wedstrijd is wel een beetje een tegenvaller. De op-en-top nostalgisch Britse sfeer zorgde bij mij toch nog voor een voldoende.

EmDee schreef:

Jaha! Ik herkende hem meteen! Had hem gevraagd?