Genre: Actie / Komedie
Alternatieve titels: All the Way Boys / De Vier Vuisten de Lucht In
Italië
Geregisseerd door: Giuseppe Colizzi
Met onder meer: Terence Hill, Bud Spencer en Reinhard Kolldehoff
IMDb beoordeling: 6,6 (7.719)
Gesproken taal: Italiaans
- Niet beschikbaar op Videoland
- Niet beschikbaar op Amazon Prime
- Niet beschikbaar op Disney+
- Niet beschikbaar op Google Play
Plot ...Più Forte Ragazzi!
Saluds broer heeft geldproblemen en om deze op te lossen gaat hij nu tegen zijn zin met zijn vriend Plata in een vliegtuig naar een stuk onbewoonde wereld, zodat ze het kunnen laten neerstorten voor het verzekeringsgeld. Ze storten echter echt neer en komen terecht bij een delfplaats van diamanten die door een wrede man wordt beheerd.
Plata
Salud
Mr. Ears
Naso
Puncher
Matto
Salud's Brother
Man in jungle, searching for beer
Daveira
Als je All the way boys intikt kom je niet bij deze film. Wel bij 60 andere titels...
Jordy
Jawel hoor, deze film staat er ook tussen. Maar er moet inderdaad nog even iets verbeterd gaan worden aan het zoekgebeuren.
Diesel
Waarom staat er trouwens de Nederlandse titel bij?
FisherKing
Dat is voor de oudjes onder ons, met die titel is hij in Nederland in de bioscopen uitgebracht.
balosa
leuke film, wel 1 uitzondering erbij, in deze film vechten Bud en Terence een keertje met elkaar dat zie je niet vaak
Waku
Vermakelijke Bud Spencer en Terence Hill film.
Verschenen echt razendsnel op korte termijn achterelkaar in de bioscoop. Veel geknok en weinig inhoud.
thunderball
Deze ken ik alleen van destijds de video te huren!
Leuke film, hoewel iets minder dan de latere, ze zijn hier toch nog wat aan het zoeken naar de juiste formule, althans zo kwam het bij mij over!
Wat minder vaart en weinig actie, maar des al niet te min erg vermakelijk!
Legan
Ten tijde van hun spaghettiwesterns en hoewel sommige dingen toch erin zijn gesijpeld, is het toch de mindere qua personages, humor, scènes en dialogen.
5,9 uit 10 (3,0*)
Brutus001
Vermakelijke film van Bud en Terence.
leuke humor, en natuurlijk weer de nodige vechtscénes. mooie filmlocatie in Latijns Amerika.
helaas is de kwaliteit van het beeld vrij slecht, maar het is natuurlijk ook een oude film. ze waren hier inderdaad de viervuisten ''formule'' nog een beetje aan het uitvinden, en zoals bekend is sloeg die meteen aan. en zijn nog wel wat Trinity trekjes toegevoegd.
leuke film om te kijken, en zeker een kijktip!
jackie chan
Deze film is niet op RTL7, volgens mij niet eens op TV vandaag.
Beste Moviemeter maar zullen jullie aub de 'films op TV' beter willen onderhouden ik check bijna dagelijsk of er nog leuke fims op TV zijn en gisteren was er ook al een foutje (er kwam een film op SBS vdie niet op MM stond en mijn EPG (electronische programma gids) gaf ook een verkeerde titel aan).
tommykonijn
Niet echt een goede film. Humor vond ik soms best wel zwak, op een paar keren na dan. Acteerwerk viel wel nog mee, maar soms wist de film niet volledig mijn aandacht erbij te houden. Jammer..
aburex
Vind ik één van de mindere Hill-Spencer films. Ben nochtans een geweldige fan van deze twee. Het verhaal verloopt te traag en de humor is ook niet zo geweldig als in de andere films.
Toch nog 3,5*
Phantasm
Redelijke film, beetje humor, had wel wat meer aktie in gemogen.
Gewoon heerlijke nostalgie en jeugdherinneringen. Verhaal stelt niet zo veel voor maar Terence Hill en Bud Spencer maken er altijd wel een leuk feestje van.
Metalfist
Bud Spencer en Terence Hill als piloten
Met All the Way, Boys ben ik alweer aan mijn 11e film van het geweldige duo Bud Spencer en Terence Hill gekomen. Niet alles is altijd even goed (Blackie, the Pirate is geen aanrader), maar toch ben ik altijd blij als ik nog eens één van hun films op DVD vind. Zeker wanneer het om eentje gaat waarbij ik mijn oude VHS kan vervangen, want die dingen die lijken nu toch echt wel aan het eind van hun leven te zijn gekomen. Gisteren aangeschaft, gisteren opgezet.
Al heb ik wel volgens mij voor de 2e keer in evenveel dagen te maken met een verknipte versie. Uit Jamaica Inn ontbraken al 10 minuten en het leek erop dat All the Way, Boys ook een beetje te lijden had onder abrupte overgangen. Volgens IMDB is de Netherlands versie van 94 min dan ook heavily cut, al wordt verder niet gespecificeerd wat er nu juist ontbreekt. Soit, één van de vroegere samenwerkingen tussen het duo en toch al wel fijn om te zien dat de gebruikelijke elementen al ruimschoots aanwezig zijn. De nodige vechtpartijen (inclusief eentje tussen Spencer en Hill, iets dat ik volgens mij nog niet eerder had gezien) en een vlot verhaaltje dat nergens echt verveelt. Springt dus wel wat van de hak op de tak, maar het is dus de vraag of dat effectief de schuld is van regisseur Giuseppe Colizzi. Vond in ieder geval wel het stukje met de diamanten er precies een beetje teveel aan, vraag me af of dat in een lange versie (de Italiaanse release zou zowaar een halfuur langer zijn!) beter tot zijn recht komt.
Een film met Engelse openingscredits en dan moet blijkbaar erg duidelijk worden gemaakt dat Spencer een personage speelt met de naam Salud en dat Hill een personage speelt met de naam Plata. Ze laten het denk ik zo'n keer of drie à vier zien.. In ieder geval vormen de twee wel weer een leuke combinatie. Een paar toffe scènes (onder andere Spencer die dronken een gewonde passagier gaat vervoeren met zijn vliegtuig) en nog wel leuke bijrollen. Qua slechteriken valt het een tikkeltje tegen (vond de dove Mr. Ears nu niet zo'n succes), maar zijn handlangers zijn wel leuk. Wederom ook zo'n aanstekelijke soundtrack die je nog een tijd blijft neuriën
Tof! De beste samenwerking blijft God Forgives... I Don't maar dit kan zich perfect meten met de rest van hun gezamenlijke oeuvre. Veel van hetzelfde weliswaar en toch blijft dat zijn charme behouden. Zou alleen graag eens een deftige versie zien, sowieso had de DVD ook nogal last van grote zwarte banden langs de boven- en onderkant.
Bud Spencer en Terence Hill, een legendarisch actieduo dat komische actiefilms maakt die zeer toegankelijk zijn qua hoeveelheid geweld. Beetje te vergelijken met de A-Team reeks. Meer knokwerk en flauwe humor dan schietpartijen en bloedsporen. 'All the way boys' is de eerste keer dat ze samen spelen in een eerder moderne context ipv spaghettiwestern. Zo'n typische expendables actie film, waarvan er vooral in de jaren '80 gemaakt werden. Op zich niets bijzonder en je moet wel wat houden van hun films. Een modern publiek zal hier veel minder van vinden en visueel is het ook low budget. Maar qua entertainment doet het wel wat het moet doen. Ze hebben betere films, maar dit valt nog best mee.
Duke Nukem
He's Plata...
He's Salud...
Plata...
Salud.
Haha, ik heb leuke herinneringen aan deze film! De zorgeloosheid van beide heren doet je alle problemen even vergeten. En dan die muziek, daar word je toch vrolijk van? Wel jammer dat de beeldkwaliteit zo slecht is, zelfs op dvd.
Tup&Joep
Een van de mindere van dit komische duo. De film springt constant van de hak op de tak. Op de knokpartij tussen hen beide op het eind na, is er maar weinig te beleven.
thunderball
Half zitten kijken. Wat een slechte versie:
de openingsscène was achter de titels geplakt, waarschijnlijk omdat ze alleen de titels in het oorspronkelijke beeldformaat wilden uitzenden en de rest niet, met nu als effect dat de film heel abrupt begon en na de openingsscène hoorde je weer even het einde van het titelnummer. Zucht en vooral "Why?".
ILDIB
Hele slechte Italiaanse A-team aflevering. Hak op tak beelden en verhaal. Auto achtervolging is komisch alleen al omdat je de stuntmannen met helm achter het stuur ziet zitten. Nee dit was en matige spencer en hill film.
wendyvortex
Altijd even handig op vakantie met meerdere personen ... de televisie is een momentje onbewaakt en iedereen is even buiten met z'n eigen dingetjes binnen, snel even een Spencer/Hill film meepakken op de commerciële. Helaas een wat mindere van het duo, dat hier een oud vliegtuig opknapt en daarmee het monopoly van Mr. Ears doorbreekt. Verhaal is erg fragmentarisch en heeft niet zo veel om het lijf. De knokpartijen daar moet de film het van hebben en de scène waarin ze een oud vliegtuig in een schuur vinden en weer aan de praat proberen te krijgen was ook nog wel leuk, maar voor de rest was het niet veel helaas.
Banjo
- 1980 berichten
Ik heb veel leukere films van dit duo gezien..
Deze was te veel hak op de tak en dat verveelt op laatst.
debbietino
Teveel plotselinge schakelingen in de film die geen hout snijden en scènes die ze uitdiepen die nergens toe doen.
Het gevecht in de hut is de leukste scene.
Ook al zijn dit films met een laag budget, sommige scènes zijn echt heel slecht zoals de achtervolging door politieagenten die in de stad begint en de volgende scène midden in de woestijn wordt voortgezet, te simpel en niet leuk.
Er zijn betere films van dit leuke duo,
mrklm
Salud [Bud Spencer] en Plata [Terence Hill] zijn zwendelaars die hun geld verdienen door vliegtuigongelukken te ensceneren in ruil voor een deel van het verzekeringsgeld dat de opdrachtgever krijgt uitgekeerd. Tijdens zo’n vlucht gaat het mis en storten Salud en Plata neer in de jungle. Daar raken ze betrokken bij de handel van Mr. Ears [Reinhard Kolldehoff], die illegaal mineralen delft en de plaatselijke bevolking tot slaaf heeft gemaakt. Typisch vehikel voor het populaire actieduo met een flinterdun verhaal, een exotische locatie en een hoop vuistgevechten. Deze pretentieloze actiekomedie is zeer geschikt als kennismaking met het oeuvre van De Vier Vuisten.
'Le Regard de Charles' is nu te streamen: 'Een nostalgische trip door de ogen van Aznavour'
Welke films worden vanavond uitgezonden op televisie?
Tarantino-klassieker 'Inglourious Basterds' komt zeer binnenkort naar Netflix
Knallers op HBO Max: deze films trekken momenteel de meeste kijkers naar zich toe
Il Mio Nome È Nessuno
Western / Komedie, 1973