2 Deense tsjikkies?Was dat maar waar,in feite wordt de 16-jarige Muti

terzijde gestaan door exploitation-uithanbord Lovelock,die een Engelsman speelt.
Hoe dan ook:na Orgasmo wederom een home-invasion van Lenzi,al zijn de verhoudingen hier minder duidelijk onderverdeeld in dader en slachtoffer.De figuur van home owner Pappas is niet bepaald sympathiek te noemen,zoals de twist na een minuut of 50 wel duidelijk zal maken.Opvallend is dat de broodnodige blote boobs afkomstig zijn van body doubles,in het geval van de minderjarige Mutti wel begrijpelijk.
Lenzi verveelde zich blijkbaar tijdens het filmen en gaat zich te buiten aan talrijke zoems en andere gekkigheid,die blijkbaar trippy moet overkomen.Verder verwijst hij naar de actualiteit rondom Charles Manson en probeert hij de brave burgers de nodige schrik aan te jagen voor uitheems,ongewassen hippie tuig.Als toppunt krijgen we ook nog wat volstrekt zinloze en overbodige scènes rondom een Napolitaanse biker gang voorgeschoteld.
Vreemd is dat Lovelock en Muti evenals Pappas in het Engels zijn gedubd,terwijl de Italiaanse personags gewoon hun eigen taal spreken.
De soundtack tenslotte:een vrij vroeg voorbeeld van een imbeciel,opgewekt popdeuntje dat volkomen contrasteert met de gebeurtenissen,een procédé dat we ook uit veel latere exploitation films kennen.