• 9.371.211 stemmen

Don't Grow Up (2015)

Horror | 81 minuten

Genre: Horror

Alternatieve titels: Alone / No Crezcas o Morirás / D.G.U. / Word Niet Volwassen

Oorsprong: Frankrijk / Spanje

Geregisseerd door: Thierry Poiraud

Met onder meer: Fergus Riordan, Madeleine Kelly en McKell David

Plot Don't Grow Up

"or you will die!"

Op een geïsoleerd eiland verblijft een groep criminele tieners in een jeugdcentrum. Op een dag worden ze wakker zonder dat er een spoor van de begeleiding te bekennen valt. Na een hoop gefeest door de tieners, verschijnt het personeel alsnog. Maar de bewakers vertonen vreemd gedrag en ze lijken wel ziek. Al snel ontdekt de jeugd dat de situatie levensgevaarlijk is.

avatar van tattoobob

tattoobob

Ben benieuwd....ik verwacht er niet te veel van dan kan het altijd meevallen

avatar van mixmaster

mixmaster

aparte film die eigenlijk veel beter uitgewerkt had moeten zijn.

de film is te traag om je aandacht erbij te houden.

er had meer actie in gemogen.

acteerwerk is wel goed te noemen.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Soapy achtige Mystery/Sci Fi/Thriller (Geen horror). Niks nieuws eigenlijk want hij deed me denken aan The Children (2008) Lord of the Flies (1990) en ook wel wat aan Fin (2012).

Begint erg matig met slechte dialogen en irritante personages maar wordt langzaam aan toch wel een aardige film door de chemie tussen de 2 overgebleven hoofdrolspelers en het mysterieuze verhaal. Het 'hoe' en 'waarom' wordt nergens echt duidelijk dat is wel een groot minpunt aan de film. Maar zeker geen onaardige film in mijn ogen.

avatar van lezertje

lezertje

Geen ideewaar ik nar gekeken heb. Iets met een soort van ‘zombies’ geloof ik, misschien?

avatar van lezertje

lezertje

Dit soort films verpesten het plezier om naar films te kijken.

avatar van keimpeS

keimpeS

Matige "horror" film met een paar zombies en een lang saai verhaal.

avatar van Daan258

Daan258

Ga hem wel een kans geven.