• 9.373.537 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Dagen Merrill

Met onder meer: Nora Zehetner, Matthew Settle en Gabrielle Rose

Plot Beneath

Christy keert terug naar haar geboortestad, nadat jaren geleden bij een auto ongeluk haar zus ernstig misvormd raakte, met Christy achter het stuur. Achternagezeten door nachtmerries hierover, leert ze al gauw dat haar ergste nachtmerrie uit gaat komen...

Christy Wescot

Christy at 14 years old

Vanessa Locke

Dr. Perry

Stark Woman / Claire

ralfsjam

ik moet zeggen dat het een flinke teleurstelling was. de beelden waren van redelijke kwaliteit, maar als je verder keek zag je dat het knip en plakwerk van de film vaak prutswerk was, en dat was jammer nummer 1. ook het verhaal was niet echt om naar huis te schrijven, alhoewel op het einde een kleine opleving was. en dat was jammer dus nummer 2. ook de acteurs waren over het algemeen van laag niveau ookal deed Nora haar best om er af en toe iets van te maken. maar de regiseur liet haar en de anderen soms domme dingen doen en zeggen. en dat was jammer nummer 3. dus laten we zeggen 3 keer jammer... dan houden we 2 sterren over. en die geef ik dan aan het monster (1) en de omging waar de film zich af speeld (2). en dan ben ik gul..... sorry.

p.s. ook had ik van MTV-films meer verwacht

avatar van Raffael77

Raffael77

Ik vind de film best meevallen. Een normale Thriller. Niet super goed maar ook niet zo slecht als wat de heer hier beneden zegt.

De film gaat over Christy die haar dood van haar zus niet achter zich kan laten en ze gaat terug naar haar geboorte plaats om het uit te zoeken omdat ze haar hele jeugd nachtmerries heeft en dingen tekend die ze niet kan verklaren.

Iets anders dan dat ze hier neer hebben gezet.

3,5 waard. misschien 3,75.

Raffael77 schreef:

Iets anders dan dat ze hier neer hebben gezet.

3,5 waard. misschien 3,75.

waar de film over gaat ,snap ik ook wel. maar als het op een slechte manier is neer gezet, is het jammer.... toch? en ik gaf een 2, en dat is niet super slecht maar gewoon niet goed. 0,5, dat is super slecht!

zoek dat stukje maar eens op dat de door de vloer zakt, of die achtervolging.... dat is gewoon niet goed! maar als je hem gewoon met niet alteveel aandacht weg kijkt, dan valt hij misschien wel mee!

avatar van patrick17

patrick17

Een aparte film moet ik zeggen. De film zelf vind ik best wel voorspelbaar maar de film steekt redelijk in elkaar. Ik vind de film ook zeker niet tegenvallen dus heb me wel vermaakt bij deze film.

Leuke dame overigens de hoofdrolspeelster.

3 *

avatar van too-sweet

too-sweet

Ik vond het wel een spannende film, best het kijken waard.

avatar van stekman

stekman

Ik vond het een goede film, redelijk veel spanning. Het plot was iets voorspelbaar.

Overigens een smakelijke dame voor het ongeluk

Ik geef hem een 3,5.

avatar van JVD

JVD

Typische horrofilm over een meid die terug gaat naar haar geboortedorpje waar in het verleden iets verschrikkelijk was gebeurd...in dit geval een ernstig auto ongeluk met haar oudere zus.

Acteurs stoorde me niet.....goede sfeer en een acceptabel einde. De toekomstvisie-tekeningen van de hoofrolspeelster kon ik niet plaatsen.....maaruh dit zal wel qua beeld goed in de film hebben gepast want verdere verklaring werd er niet aan gegeven....

Op een paar andere schoonheidsfoutjes na heb ik toch vreemd genoeg toch genoten van deze film..

3,5 krijgt ie van mij, maar dit is omdat ik de laatste jaren chronisch teleurgesteld ben geweest in het het vrij uitgemolken horror genre....

JVD schreef:

al die tekeningen kwamen terug in de film.

avatar van JVD

JVD

ralfsjam schreef:

al die tekeningen kwamen terug in de film.

De tekeningen gebeuren idd in haar nabije toekomst.....maar hoewaarom kan zij in de toekomst kijken?? Het plot aan het einde is vrij realistisch (geen demonen/geesten ofzo).......

Alles wordt verklaart in deze film, behalve haar gave.....toekomst kijken dus.

avatar van jstinissen

jstinissen

ik vondt hem redelijk 2,5 ster van mij... totaal niet eng of spannend

JVD schreef:

Alles wordt verklaart in deze film, behalve haar gave.....toekomst kijken dus.

dat is denk ik het paranormale stukje in de film. erg makkelijk als je nog een onderdeel in een film nodig hebt, zeker horror film's! daar kun je alles in pletteren als het moet, maar of hij er beter van gaat worden.... meestal niet. (zo in dit geval)

avatar van crimson

crimson

In grote lijnen is 't allemaal bijzonder voorspelbaar.... als je daar geen moeite mee hebt is 't best een onderhoudende film.. ik heb me bijzonder gestoord aan de hoofdrolspeelster... matig acteerwerk en steeds diezelfde onnozele bambie-uitdrukking op d'r gezicht. Maar goed, das persoonlijk

1,5

avatar van dulcinea

dulcinea

Ik vond deze verrassend goed en toch net beter dan de middelmaat in dit genre. Onlangs The Messengers gezien en ik moet zeggen dat ik van deze veel meer genoten heb. Het acteerwerk en de schrikmomenten zijn goed, het verhaal vond ik niet helemaal voorspelbaar en het einde toch nog verrassend.

Ik vond het een zeer geslaagde thriller die me geen moment verveelde

3,5 *

avatar van zjandannybob

zjandannybob

dulcinea schreef:

Ik vond het een zeer geslaagde thriller die me geen moment verveelde

3,5 *

in tegenstelling wat jij zegt vond ik the messengers juist net iets meer hebben, de sfeer in die film vind ik iets vermakelijker en ze weten de spanning iets meer erin te krijgen.

terwijl ik het laatste kwartier van deze toch vrij sterk vond gemaakt.

Is toch wel het kijken waard, maar naar mijn mening hoort deze toch bij de middelmaat, niet echt iets vernieuwends.

avatar van Arabyus

Arabyus

Ik vond dit een zeer vermakelijke film. Hoe het in elkaar zat enz. Ik hou hier wel van en heb me dus erg vermaakt. een vijf van mij.

avatar van De_Hollander

De_Hollander

Een goede film had dit niet verwacht.

En best spannend met onverwachte gebeurtenissen

avatar van Dingetje

Dingetje

deze is zeer zeker meer dan gemiddeld , vond hem goed spannend en goed te volgen , zeker de moeite waard om eens te kijken .

heb de laatste jaren wel vele ergere (thriller / horror ) films gezien dan dit .

en voorspelbaar vond ik hem dus zeker niet .

avatar van frankwes

frankwes

Ik vond dit echt een flutfilm. De montage is verschrikkelijk slecht hak-op-de-tak werk.

Er zitten enorm veel gaten in het verhaal. Je ziet ze het ene huis ingaan en in een volgend shot komen ze ineens een ander huis uit.

Het was me in het negin ook absoluut niet duidelijk dat het kleine boothuisje in de tuin van het andere stond. Jammer.

Volgens mij had er uit het verhaal een veel betere film gmaakt kunnen worden.

Van mij maar een ster.

avatar van Lee72

Lee72

Goede supspense thriller met een ijzersterk einde.

Acteerwerk was niet echt goed, maar toch...

3,5 sterren

avatar van dulcinea

dulcinea

zjandannybob schreef:

terwijl ik het laatste kwartier van deze toch vrij sterk vond gemaakt.

The Messengers vond ik saaier, de film kon m'n aandacht niet 100% houden en ik had de clue veel te snel door. Bij deze had ik wel vermoedens maar kon ik toch niet echt raden hoe het nu precies zat.

avatar van FillumGek

FillumGek

Ik verwachtte een middelmatig filmpje maar het bleek veel meer te zijn dan dat. Ik heb in deze magere tijden weer eens lekker genoten van een horror!

Allereerst vind ik het verhaal niet echt origineel, maar wel overtuigend en goed in elkaar gezet. Ik vond de film dan ook niet voorspelbaar, zeker niet als je steeds van de ene in de andere plotwending terechtkomt. Het ene moment denk je dat Vanessa dood is, dan denk je dat Claire de dader is, dan denk je dat haar ex-man de dader is, dan leeft Vanessa opeens enz. En zoals hierboven al gezegd; een postief punt dat het einde gewoon 'realistisch' blijft.

De acteerprestaties vond ik ook behoorlijk. Een mooie meid in de hoofdrol die het goed deed, net als de vader van Amy. De film duurt ook niet te lang, maar precies goed.

Genoeg spanning, schrikmomenten en een beklemmende sfeer zorgden er bij mij in elk geval voor dat ik continu geboeid bleef. Misschien ben ik nu iets te mild met sterren geven, maar ik doe het toch. Leuk om weer eens een beetje verrast te worden door een spannende horrorfilm!

avatar van nickje76

nickje76

Ik heb deze film prettig weg gekeken. Het was geen moeilijke film om te kijken. En wat de tekeningen betreft dat zijn haar hallucinaties en dat bleek voor haar in de toekomst te zijn of de link die ze had met haar zus. Ik vond het einde niet zweverig, gewoon realisisth. Een goede spannende horror....

avatar van 606

mooie horror waarbij je lekker op het verkeerde been wordt gezet.

goed spannend en goed geacteerd.

avatar van nacht

nacht

niet supergeweldig, maar wel spannend, nog net het kijken waard

De tekeningen komen inderdaad door de link die ze had met haar zus. Daar wordt best stevig op gehamerd in de film.

Verder een degelijke horror, die vooral mooi gebruikt maakt van omgeving (en met name het huis, zag er sfeervol uit). Veel typische elementen die aardig uitgewerkt worden, maar veel meer dan dat is het ook niet.

Gewoon leuk een keertje te kijken, niks echt storends in de film, hoewel het einde iets te veel op het Saw effect speelt, waar de missing pieces in sneltempo (en in juiste volgorde geloof ik) achter elkaar gemonteerd worden. Had dan weer net niet gehoeven.

Zeker niet verveeld, maar ook niet echt wat gezien waar ik wild van werd. Gelukkig was de lengte er ook naar. 3*

avatar van Poncio

Poncio

Vondt het een echt goede film goed einde enzo

opzich ook wel eng vond ik met die verminkte kop

avatar van candymancandyman

candymancandyman

goede horror/thriller. had dit niet verwacht.was lekker creepy, spannend. vette climax.goed geacteerd en het verbrande zusje van freddy krueger zag er lekker smerig uit. 3,5 ster.

avatar van red bull

red bull

het laatste woord waarmee ik deze film zou willen omschrijven is 'goed'. wat een vreselijke domme film, er gebeurd helemaal niks bijzonders. ik heb me vreselijke geirriteerd aan de acteurs... slecht verhaal.. niet de moeite waard om nog eens te kijken

avatar van Defective

Defective

red bull schreef:

En dan toch 3* geven?

Ben het wel met je eens! MTV presents..... beloofde al niet veel goeds! Dit is zo'n film die je snel vooruit moet spoelen naar de aftiteling!

avatar van red bull

red bull

ja 3* is eigenlijk te hoog, zie het nu ook. denk dat ik dat in de vlugheid heb gedaan. was in ieder geval niet de bedoeling