• 9.375.245 stemmen

Met onder meer: Colin Farrell, Kiefer Sutherland en Forest Whitaker

Releasedatum: 12 juni 2003

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Phone Booth

"No options. No lies. No fear. No deals. Just keep talking."

Stuart Shepard neemt een telefoon op die in een telefooncel over gaat. De persoon aan de andere kant van de lijn vertelt hem dat wanneer hij ophangt hij hem neer zal schieten. Het kleine rode lichtje dat hij op zich gericht ziet zorgt ervoor dat hij de bedreiging nogal serieus neemt...

dttom

kan of erg goed worden of natuurlijk erg saai

avatar van neo

neo

ik weet nog wel van een tijd terug het gerucht dat will smith de hoofdrol zou gaan spelen.

dttom

yup maar dat gaat gelukkig niet door

avatar van lorelei

lorelei

hij lijkt me wel goed!

Ik heb een bioscoopkaartje van LOTR en daar staat al reclame op van deze film. Grappig want deze is begin 2002 gekocht.

Looks pretty cool.

Macmanus

zie er cool uit die trailer.

avatar van Ibrahim

Ibrahim

Ik verwacht veel van deze film. Staat momenteel 8.0 op IMDB. Colin Farrell heb ik maar één keer gezien en dat was in Tigerland en vond hem fantastisch acteren, kan één van de beste acteurs worden in deze jaren.

avatar van Monsieur Psycho

Monsieur Psycho

Staat momenteel 8,8 op Imdb uit 26 stemmers.

Dit bericht is gescreven door Ibrahim.(ik heb vergeten Monsieur Psycho uit te loggen).

avatar van Phoenix

Phoenix

Hij speelt ook in Minority Report volgens mij, die arrogante FBI-er... Heb nu al een hekel aan hem.

avatar van Phoenix

Phoenix

IK.... MOET..... WACHTEN......

HHHUUHHHHHUUHHHHH....

Jordy

hij gaat waarschijnlijk uitgesteld worden vanwege de sniper-moorden in en rond Washington

Zie NOS teletekst pagina 424.

Jordy

aangezien daar morgen weer iets anders staat...

Omdat een sluipschutter in de VS de gemoederen danig bezighoudt,wil men in Hollywood de premiere van de film Phone Booth voor onbepaalde tijd uitstellen.Een verwarde sluipschutter in deze film doet teveel denken aan de realiteit in Washington,meldt het blad Daily Variety. Het is al de vierde maal dat de premiere van een film wordt verschoven, omdat het thema en de uitvoering van de film met de werkelijkheid samenvallen. In het afgelopen jaar was dat ook het geval met de films Trapped,Collateral Damage (na de aanslagen op 11/9),en Big Trouble.

avatar van EmDee

EmDee

Wat is de reden van Big Trouble ?

Jordy

imdb: "Was supposed to be released in late 2001, but was postponed following the terrorist attacks of 11 September 2001 because of terrorist plotlines in the film."

avatar van EmDee

EmDee

Trapped,Collateral Damage (na de aanslagen op 11/9),en Big Trouble.
Maar waarom staat het gedeeltje tussen haakjes dan niet achter de derde film?

sja goeie

avatar van Ibrahim

Ibrahim

Ik ben er niet blij mee dat de film waarschijnlijk wordt uitgesteld.

avatar van NERD

NERD

20 maart nu dus.....volgens het laatste nieuws

avatar van Hobbes

Hobbes

van IMDB

Sniper Flick 'Phone Booth' Finally Gets a Release Date

Colin Farrell and Kiefer Sutherland's movie Phone Booth is finally set for a February 2003 release after much delay following a series of real-life sniper shootings. The film, about a man trapped in a phone booth by a sniper, was pulled from its November release date because of last month's high profile string of sniper shootings around America's capital Washington DC.. Joel Schumacher, director of the Twentieth Century Fox flick, made the announcement this week. Real-life sniper suspects John Allen Muhammad and John Lee Malvo were arrested last month and are awaiting trial.

avatar van Vyvre

Vyvre

Eindelijk..kan nu al niet wachten .

• 1985 berichten

Ha ik ben een keer de eerste die op een film gaat stemmen...

Zojuist gezien in de sneak in Pathe Eindhoven. De film begint heel sterk en veelbelovend... spanning wordt mooi opgebouwd en het de insteek van het verhaal is heel origineel... echter de film eindigd teleurstellend met een einde dat je van mijlenver ziet aankomen
Alles is door Schumacher wel mooi in beeld gebracht en ik heb me ondanks de opmerking in de spoiler geen moment verveelt! 3,5 sterren!

sneak in Pathe Eindhoven

En hj komt pas 13 maart in de bios

• 1985 berichten

oh ja... wat me nog opviel was de speelduur van deze film: slechts ongeveer 75 minuten

Macmanus

is het erg om te weten dan kiefer Sutherland de shutter is.

Macmanus schreef:

is het erg om te weten dan kiefer Sutherland de shutter is.

tja, het maakt niet zo heel veel uit voor het verhaal; je ziet 'm alleen de laatste paar minuten even... maar dan weet je wel dat de kerel die vlak daarvoor doodgaat de schutter niet is... maar dat ziet iedereen toch wel aankomen.. (dat was toch wel een spoiler waard hè! )

Macmanus

Ja dat kan ermee door Agony

avatar van Brooklyn

Brooklyn

Dacht eigenlijk dat Jim Carrey de hoofdrol zou gaan spelen. Trailer gaf het idee dat het een beetje op Die Hard with a vengeance leek (telefoon, snikhete New York...)

Ben benieuwd...

avatar van yosemite44

yosemite44

erg spannende film en af en toe ook zeer grappig. farrell op dreef. 4 sterren!

avatar van Vyvre

Vyvre

Heb me prima vermaakt, had van mij ook niet veel langer kunnen duren. De insteek vond ik bij voorbaat al geweldig, en werd tot een goeie en vlotte actiethriller verwerkt zonder eigenlijk een moment te vervelen. Einde was een tikje teleurstellend en abrupt, maar mocht de pret niet drukken. 4 sterren.