• 8.840.621 stemmen

Sesame Street Presents: Follow That Bird (1985)

Komedie / Familie | 88 minuten

Genre: Komedie / Familie

Alternatieve titel: Follow That Bird

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Ken Kwapis

Met onder meer: Jim Henson en Frank Oz

Gesproken taal: Engels, Portugees en Spaans

Plot Sesame Street Presents: Follow That Bird

"It's Big Adventure! It's Big Laughs! It's Big Bird on the Big Screen!"

Big Bird wordt door een sociaal werker weggestuurd naar Ocean View in Illinois, om daar enige tijd door te brengen met zijn soortgenoten, de Dodo's. Big Bird voelt zich echter helemaal niet thuis bij de Dodo's, waardoor hij erg verdrietig is en heimwee heeft. Big Bird besluit daarom om zijn spullen te pakken en te voet terug te keren naar zijn vriendjes van Sesame Street.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Truck Driver

Mommy Dodo (stemrol)

Big Bird / Oscar the Grouch / Bruno the Trashman (stemrol)

Kermit the Frog / Ernie (stemrol)

Cookie Monster / Bert / Grover / Additional Muppets (stemrol)

Donnie Dodo (stemrol)

Miss Finch (stemrol)

Marie Dodo (stemrol)

Gladys the Cow / Feathered Friends Owl / Additional Muppets / Grouches (stemrol)

Feathered Friends Magistrate / Grouch Diner Patron / Little Girl / Additional Muppets (stemrol)

avatar van Purmerend

Purmerend

Ik zou toch zweren dat deze al op de site stond of ben ik nu in de war met een andere film .

avatar van Wouter

Volgens mij heb ik hier al eens op gestemd.

tommykonijn

Het is dat kleine kinderen dit mogelijk nog wel leuk kunnen vinden anders had ik het een 0.5* gegeven maar verder vind ik dit natuurlijk gewoon slecht, echt niet een film die ik een tweede keer wil zien.

tommykonijn schreef:

Gisteren even herzien, blijkbaar vroeger nog eens op een rotdag herzien dat ik hem zo laag heb gegeven. Ik kan me nog goed herinneren dat ik deze elke Zaterdagmorgen vroeger keek, dus heb ik er toch wel goede herinneringen aan over gehouden. Hij viel nog steeds tegen maar ik verhoog hem dus met 1*. Overigens vond ik John Candy en Chevy Chase het ook leuk doen in deze film .

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Aaaahhhh, een gele Pino.

jumpstylemovie schreef:

Aaaahhhh, een gele Pino.

Zo werd hij altijd al afgebeeld in animatie-versies enzo, terwijl hij in de normale serie blauw is.

avatar van efacsen

efacsen

tommykonijn schreef:

In de Amerikaanse serie is hij altijd Geel, er zijn in elk land bijna wel andere kleuren Pino's.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Lief filmpje. Ik vond Sesamstraat vroeger echt geweldig. Die prachtige, kleurrijke figuren en die mooie decors.

Best leuk Amerikaans kinderfilmpje. Mooi soort auto's en ook wat goeie animatie kwam erin voor. De geweldige personage's zoals Super Grover, Cookie Monster, Count Tell, Snuffie etc. zitten hier ook in. En natuurlijk ook ieders oude favorieten Bert & Ernie .

Wel een beetje te Amerikaans soms. Maar deze film is geen straf om een keer te zien, maar wel best leuk voor een keer. Kleine 3,0.

avatar van dominion

dominion

ik ben dol op sesamstraat