Genre: Thriller / Horror
Speelduur: 100 minuten / 103 minuten (unrated version)
Geregisseerd door: Ryuhei Kitamura
Met onder meer: Bradley Cooper, Leslie Bibb en Vinnie Jones
Releasedatum: 21 augustus 2008
Plot The Midnight Meat Train
"The most terrifying ride you'll ever take"
Wanneer een prominente kunst-galeriehouder het nieuwste werk van de New Yorkse fotograaf Leon Kaufman onder de loep neemt, stelt zij voor de wat donkerder kanten van New York City als studie-object te nemen en de resultaten daarvan voor zijn debuut als professional in haar kunstcentrum in het centrum van de stad te vertonen. Blij dat hij uiteindelijk de goede richting heeft gekozen die zal leiden naar succes, brengt zijn obsessieve aandacht voor de duisterheid van de samenleving hem op het spoor van seriemoordenaar Mahogany, de "subway butcher" die late metro-pendelaars het leven zuur maakt en uiteindelijk afslacht. Met zijn ongeremde fascinatie voor Mahogany dwaalt hij steeds verder af in de subway, per ongeluk zijn vriendin Maya met zich meetrekkend.
Leon Kaufman
Detective Lynn Hadley
Leigh Cooper
Driver
The Last
Ben normaal niet zo snel onder de indruk van nieuwe trailers van horrorfilms, maar dit ziet er toch wel goed uit, lekker duister en het plot klinkt ook best goed. Ben wel benieuwd naar deze film.
Dwaalman
Ik ben ook erg benieuwd naar deze film, zeker nu ik hier stiekem even wat spoilers heb gelezen. Vinnie Jones als seriemoordenaar... Ach, waarom ook niet. Je kunt veel van de man zeggen, maar niet dat hij een engelengezichtje heeft.
Momenteel zijn bijvoorbeeld A-acteurs:
Leonardo di Caprio, Bruce Willis, Jack Nicholson, Christian Bale, Edward Norton, Daniel Day-Lewis, Matt Damon, Johnny Depp, Tom Cruise, Ben Stiller, John Travolta, Javier Bardem, Eric Bana, Owen Wilson, Adrien Brody, Will Smith, etc.
Niet echt moeilijk om te verzinnen hoor.
aerts007
Momenteel zijn bijvoorbeeld A-acteurs:
Niet echt moeilijk om te verzinnen hoor.
Zie er toch paar namen tussen staan die als A-acteur toch in zware B-films hebben meegespeeld!
Bv:Willis in Hudson Hawk....
Maar ieder zijn of haar smaak natuurlijk!
A-acteurs heeft niks met smaak te maken. Het zijn gewoon de best betaalde en gewilde acteurs bij de studio's.
Sunrise
Bla,bla,bla maar niemand heeft hem nog gezien en niemand geeft verder een cijfer.Allemaal speculaties over de trailer enz...........
Ik ga de film maar eens kijken en dan commentaar toevoegen want zo schiet het niet op.Steeds maar discussies over wel of geen A,B,C,D...........acteurs.Word ik een beetje moe van.
Films verwacht in September 2008
Midnight Meat Train
Een datum is er nog niet, wel al een maand. Praktisch wil dat vaak zeggen afstel, daarna meestal uitstel.
Halcyon
@ Onderhond: Thanks. Kan in elk geval niet wachten, al zit ik in september vermoedelijk in het buitenland
Ricochan38
Het was een heel gaaf verhaal in de boeken van bloed, dus ben benieuwd hoe goed de film geworden is !
Kiros
Opmerkelijk bericht in de Telegraaf over deze film.
dutchtuga
Toen Saw uitkwam kreeg je ook dit soort berichten. Voor de doorgewinterde horrorfan is dat een tussendoortje op het gebied van horror. Benieuwd of dit de berichten kan waarmaken. De naam Clive Barker is iig al een pre.
Halcyon
Hangt er inderdaad ook vanaf wat ze met "doorwinterde horrorfan" bedoelen. Ik kan me voorstellen dat aanhangers van Cannibal Holocaust, Nekromantik en dergelijke meer gewoon zijn dan de Saw en Hostel liefhebbers.
Halcyon
Het kan inderdaad een gehaaide marketingstunt zijn om meer volk naar de zalen te lokken
Mochizuki Rokuro
Kiros
Mooi ook, die twee gegeven stemmen die precies de waarheid in het midden houden. Ik zou bijna spontaan 3* geven om het gemiddelde in het redelijke te houden.
IMDB-score is tot nu toe ook niet slecht (7.6). Maar goed, pas zeshonderd zoveel stemmen.
Op Twitch werd ook al gemeld dat het heerlijk bloederig zou moeten zijn, al betekent dat voor de fans waarschijnlijk gewoon lekker genieten, kan mij moeilijk voorstellen dat Kitamura shockeert.
Kiros
Shockeren mag. Shockeren òm het shockeren is vaak een fiasco. Zoals zo vaak gebleken.
Resh
Ben zeer benieuwd als horror freak, en het is zelfs op de telegraaf gekomen maar laat ik me maar niet alvast beoordelen na de trailer gezien te hebben want dat zag voor mij niet zo goed uit
Opmerkelijk bericht in de Telegraaf over deze film.
heb ik ook gelezen ja kan het wel begrijpen.
alleen is hij echt van clive barker zoals daar staat
Mijn hemel, wat een dom verhaal. Het idee doet precies verkeerd wat een Kontroll goed deed. Namelijk het ongrijpbare tegenover een daadwerkelijk zichtbaar persoon. Zo iemand is binnen no time gepakt natuurlijk.
orbit
- 12092 berichten
Ik durf hem alvast niet te kijken hoor, na waardeoordeel van horrorkenners Telegraaf
Ik hou het wel bij Á l'interieur, dat ging me ver genoeg, zo.
En dat weet jij nu al?

Let Me In
Drama / Horror, 2010

The Trotsky
Komedie, 2009
fotograafbutchervegetarianmidnightblood splatterbloedvergietenstalkingdineronthoofdingbloedgeweldsubway train very little dialogue