• 9.373.940 stemmen

The Midnight Meat Train (2008)

Thriller / Horror | 100 minuten / 103 minuten (unrated version)

Genre: Thriller / Horror

Speelduur: 100 minuten / 103 minuten (unrated version)

Geregisseerd door: Ryuhei Kitamura

Met onder meer: Bradley Cooper, Leslie Bibb en Vinnie Jones

Releasedatum: 21 augustus 2008

Plot The Midnight Meat Train

"The most terrifying ride you'll ever take"

Wanneer een prominente kunst-galeriehouder het nieuwste werk van de New Yorkse fotograaf Leon Kaufman onder de loep neemt, stelt zij voor de wat donkerder kanten van New York City als studie-object te nemen en de resultaten daarvan voor zijn debuut als professional in haar kunstcentrum in het centrum van de stad te vertonen. Blij dat hij uiteindelijk de goede richting heeft gekozen die zal leiden naar succes, brengt zijn obsessieve aandacht voor de duisterheid van de samenleving hem op het spoor van seriemoordenaar Mahogany, de "subway butcher" die late metro-pendelaars het leven zuur maakt en uiteindelijk afslacht. Met zijn ongeremde fascinatie voor Mahogany dwaalt hij steeds verder af in de subway, per ongeluk zijn vriendin Maya met zich meetrekkend.

avatar van The Last

The Last

Ben normaal niet zo snel onder de indruk van nieuwe trailers van horrorfilms, maar dit ziet er toch wel goed uit, lekker duister en het plot klinkt ook best goed. Ben wel benieuwd naar deze film.

avatar van Dwaalman

Dwaalman

Ik ben ook erg benieuwd naar deze film, zeker nu ik hier stiekem even wat spoilers heb gelezen. Vinnie Jones als seriemoordenaar... Ach, waarom ook niet. Je kunt veel van de man zeggen, maar niet dat hij een engelengezichtje heeft.

avatar van aerts007

aerts007

kos schreef:

Er zijn zoveel A-acteurs....

Welke?

Momenteel zijn bijvoorbeeld A-acteurs:

Leonardo di Caprio, Bruce Willis, Jack Nicholson, Christian Bale, Edward Norton, Daniel Day-Lewis, Matt Damon, Johnny Depp, Tom Cruise, Ben Stiller, John Travolta, Javier Bardem, Eric Bana, Owen Wilson, Adrien Brody, Will Smith, etc.

Niet echt moeilijk om te verzinnen hoor.

avatar van aerts007

aerts007

kos schreef:

Momenteel zijn bijvoorbeeld A-acteurs:

Niet echt moeilijk om te verzinnen hoor.

Zie er toch paar namen tussen staan die als A-acteur toch in zware B-films hebben meegespeeld!

Bv:Willis in Hudson Hawk....

Maar ieder zijn of haar smaak natuurlijk!

A-acteurs heeft niks met smaak te maken. Het zijn gewoon de best betaalde en gewilde acteurs bij de studio's.

avatar van Sunrise

Sunrise

Bla,bla,bla maar niemand heeft hem nog gezien en niemand geeft verder een cijfer.Allemaal speculaties over de trailer enz...........

Ik ga de film maar eens kijken en dan commentaar toevoegen want zo schiet het niet op.Steeds maar discussies over wel of geen A,B,C,D...........acteurs.Word ik een beetje moe van.

Halcyon

Iemand een idee of er een Belgische bioscooprelease voorzien is?

Films verwacht in September 2008

Midnight Meat Train

Een datum is er nog niet, wel al een maand. Praktisch wil dat vaak zeggen afstel, daarna meestal uitstel.

avatar van 606

trailer ziet er super uit.

Halcyon

@ Onderhond: Thanks. Kan in elk geval niet wachten, al zit ik in september vermoedelijk in het buitenland .

avatar van Ricochan38

Ricochan38

Het was een heel gaaf verhaal in de boeken van bloed, dus ben benieuwd hoe goed de film geworden is !

avatar van zoutzak

zoutzak

Draait 8 augustus in cinecity Vlissingen

avatar van Judiith^

Judiith^

Ik heb het gelezen inderdaad in de Telegraaf.

Halcyon

Wel wel wel, zoiets doet een fan alleen maar watertanden.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Toen Saw uitkwam kreeg je ook dit soort berichten. Voor de doorgewinterde horrorfan is dat een tussendoortje op het gebied van horror. Benieuwd of dit de berichten kan waarmaken. De naam Clive Barker is iig al een pre.

Halcyon

Hangt er inderdaad ook vanaf wat ze met "doorwinterde horrorfan" bedoelen. Ik kan me voorstellen dat aanhangers van Cannibal Holocaust, Nekromantik en dergelijke meer gewoon zijn dan de Saw en Hostel liefhebbers.

avatar van Safri

Safri

Ik denk dat het overdreven is maar wie weet

Halcyon

Het kan inderdaad een gehaaide marketingstunt zijn om meer volk naar de zalen te lokken .

avatar van Mochizuki Rokuro

Mochizuki Rokuro

Halcyon schreef:

Daar heeft het wel veel van weg ja. In tijden dat de komkommer hoogtij viert is er altijd plek voor dat soort berichten.

Kiros

Mooi ook, die twee gegeven stemmen die precies de waarheid in het midden houden. Ik zou bijna spontaan 3* geven om het gemiddelde in het redelijke te houden.

IMDB-score is tot nu toe ook niet slecht (7.6). Maar goed, pas zeshonderd zoveel stemmen.

Op Twitch werd ook al gemeld dat het heerlijk bloederig zou moeten zijn, al betekent dat voor de fans waarschijnlijk gewoon lekker genieten, kan mij moeilijk voorstellen dat Kitamura shockeert.

Kiros

Shockeren mag. Shockeren òm het shockeren is vaak een fiasco. Zoals zo vaak gebleken.

avatar van Resh

Resh

Ben zeer benieuwd als horror freak, en het is zelfs op de telegraaf gekomen maar laat ik me maar niet alvast beoordelen na de trailer gezien te hebben want dat zag voor mij niet zo goed uit .

avatar van 606

heb ik ook gelezen ja kan het wel begrijpen.

alleen is hij echt van clive barker zoals daar staat

Mijn hemel, wat een dom verhaal. Het idee doet precies verkeerd wat een Kontroll goed deed. Namelijk het ongrijpbare tegenover een daadwerkelijk zichtbaar persoon. Zo iemand is binnen no time gepakt natuurlijk.

En dat weet jij nu al?

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Ik durf hem alvast niet te kijken hoor, na waardeoordeel van horrorkenners Telegraaf Ik hou het wel bij Á l'interieur, dat ging me ver genoeg, zo.

Halcyon schreef:

En dat weet jij nu al?

Nou ja, er is een trailer...