Honeyz (2007)
Plot Honeyz
Twee beste vriendinnen verstoppen zich na sluitingstijd in een luxe warenhuis om 's nachts een schoolverslag te schrijven. De serieuze Renske wil meteen aan het verslag beginnen, terwijl de populaire Eva heel andere plannen heeft. Eva wil feesten en helemaal los gaan: alle merkkleren passen, een parfumgevecht houden en elkaar sexy opmaken met de duurste make-up. Renske is daarentegen heel netjes opgevoed en durft dat allemaal niet, maar Eva laat zich niet tegenhouden. Dan wordt Renske's grootste nachtmerrie werkelijkheid... Tijdens het smullen van de aardbeientaarten worden ze betrapt door een reusachtige nachtbewaker. Betekent dit het einde van hun nachtelijke avontuur of kunnen ze de volgende morgen toch nog ongestraft vluchten?
;; Nynkee
Ik heb deze film gezien, beetje leuk beetje saai!
Het leuke stuk is vooral met de schoonmaker
Maar ook wel de modeshow : Ach ja !
Karl_arty
Huh deze heb ik al in de dvd winkel zien liggen... kei goedkoop.. klopt dat?
Koekebakker
klopt dat?
Vast wel. Voor 10,- euro moet het zeker lukken en al vrij snel nog veel minder, denk ik.
cornelis
Huh deze heb ik al in de dvd winkel zien liggen
Waku
Eigenlijk grote advertentie campagne voor het Beijenkorff complex in Amsterdam. Bijna het gehele assortiment komt aan bod.
Misschien leuke film voor kids rond een jaar of 12, de waarschijnlijke doelgroep van de film.
Persoonlijk vond ik het enkel het aanschouwen waard omdat ik benieuwd was naar mijn favourite kroegbaas en zanger Peter Beense.
neo
Grappig eigenlijk. De film trok in de bioscopen nog minder bezoekers als Gay. Dan blijft de vraag of de film via de andere wegen dan wel succesvoller was, maar daar kunnen betrokken alleen vaag antwoord op geven. Ik meen dat ik de producent erover hoorde praten en er nogal eromheen draaide. Is er ondertussen al een cijfer naar buiten gebracht?
robertus65
Erg matig allemaal. De hele film duurt slechts 70 minuten en is nog vaak vervelend, er gebeurt namelijk zo bitter weinig. De beeldvulling bestaat vooral naar het kijken naar twee
leuke meisjes en hun typische meisjesdingen zoals kleding passen, make up, schoenen, bellen.
pejjj
wat een beroerde en ontzettend langdradige film. Zelfs mijn dochter haakte na ongeveer 20 minuten al af.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Een tegenvaller, zelfs na de slechte verhalen. Monique van der Werff is hysterisch bezig en het script is het slechste dat ik in tijden gezien heb. 2*
adinda
Op zich wel een leuke film om 1 keer te zien, alleen het einde was raar..
michiel_11
Slappe film. Er gebeurd bijzonder weinig in de hele film. Misschien leuk voor jonge meisjes maar ik behoor zeker niet tot de doelgroep.
Saffie
Zo slecht is deze film toch ook weer niet?
Ik heb hem op dvd en ik heb er zeker geen spijt van ofzo...
Maar dat einde is inderdaad wel vaag!
Had een mooi open einde geweest voor een vervolg (wat misschien wel de bedoeling had kunnen zijn) maar met al die slechte kritieken verwacht ik niet dat die er komt.
Maar je weet maar nooit natuurlijk...
opzich wel een geinige film!
3 sterren!
Alusion
Pff wat een ontzettend slechte film zeg! Wel een goede voor als je niet in slaap kan komen, zet em op en gegarandeerd dat je na 20 min ligt te pitten. Et laatste stukje mag er wel wezen dat de twee dames gingen zoenen
Maar voor de rest slappe hap!
1,5* (voor de moeite)
soom
Ik heb zowat alle films met Monique gezien. Ik was al wel een heel klein beetje overtuigd van haar kunnen, maar sinds ik Zoop mocht zien heeft ze me helemaal ingepakt en vind ik haar gewoon een geweldige actrice. Wie zegt dat Nederlandse films slecht zijn? (Jac Goderie, iemand
?)
Saffie
Ik heb al eerder op deze film gestemd en ik vond 'm best goed.
Nog steeds eigenlijk.
Toch zat ik nog eens over deze film na te denken en ik vind dat er inderdaad wel erg weinig gebeurd.
Ik bedoel: Er zijn waarschijnlijk genoeg leuke dingen te doen in de Bijenkorf na sluitingstijd.
Eva en Renske zijn bijna de hele film bezig met make up testen en kleding passen.
Wat je overdag ook kunt doen in de Bijenkorf.
niethie
Een erg vervelende voorspelbare kinderachtige meisjes film.
De film begint nog best aardig het idee is best grappig twee meiden die zich laten insluiten in een winkelcentrum en zich daarna een nacht lekker uitleven, maar niets is wat het lijkt al na een kwartier begint de film aardig op je zenuwen te werken, de meiden in de film acteren verschrikelijk met name van de werf (jammer want ik vond haar in loverboy best overtuigend) zanger peter beense komt ook nog even langs en acteerd al even slecht als dat die zingt.
Op sommige momenten zitten er ook nog wat onbedoeld lachwekkende scenes in de film bv als de meisjes op het punt staan om betrapt te worden wordt de spanning opgevoert alsof we in een hitchcock film zitten.
Verder is er niet veel goeds over de film te zeggen behalve dat er hier en daar nogal aardige momenten in zitten maar daar is alles dan ook wel meer gezegt.
1,5 sterren
niethie
Vind het maar een verschrikkelijk druk huppelkutje die niets anders mee heeft dan haar uiterlijk.
Saffie
Dit meen je toch niet serieus hoop ik ?
Ik ben het wel met Soom eens.
Monique van der Werff is ook mijn favoriete Nederlandse actrice.
Als je fan van haar bent is deze film best te doen.
Niks anders meehebben dan haar uiterlijk? Je zegt net dat je haar in Loverboy best overtuigend vond.
niethie
Ja maar ik had het ook over de periode na loverboy, voordat ze zich inliet met dat kinderachtige zoop en deze film ze kan duidelijk beter.
Monique van der Werff is ook mijn favoriete Nederlandse actrice.
Als je fan van haar bent is deze film best te doen.
dan ben ik toch wel heel benieuwt wie je de slechtste nederlandse actrice vind.
Saffie
Ja, ze kan inderdaad beter.
Maar zoop is ook voor kinderen. Dan ga je geen bloedserieus personage neerzetten.
Loverboy heeft een veel volwassener onderwerp.
En Tom Six, de regisseur van deze film, staat niet echt bekent om zijn topfilms.
Bovendien liggen rollen in tv series of films niet voor het oprapen.
[/quote]
dan ben ik toch wel heel benieuwt wie je de slechtste nederlandse actrice vind.[/quote]
Ik weet dat ze genomineerd is voor de slechtste actrice, maar daar hoeft toch niet iedereen het mee eens te zijn?
Ieder zijn mening. soom en ik vinden haar wel goed.
darkjaap
zwaar slecht je wordt gelijk in het verhaal goed en is teveel van het zelfde het v0egt weinig toe ook echt zon weife film
slecht geacteerd super voorspelbaar 1 *
kanjertje
Originele en leuke komedie afgewisseld met de nodige dosis spanning.
Leuk en goed uitgewerkt idee dat trouwens prima in beeld werd gebracht door al die niet alledaagse camerashots.
kanjertje
Hey darkjaap,
Hebben wij dezelfde film wel gezien.
Dat was nu toch niet super slecht geacteerd zeker ?
Vond deze film echt één van de verrassingen van de nederlandse films van het laatste jaar.
Heb bv ook kruistochten in spijkerbroek gezien en die vond ik niet zo goed geacteerd. Die acteurs kwamen soms houterig over.
darkjaap
tja mischien dat ik hem nog een kans moet geven maar ik zie het totaal niet zitten.
het is naar mijn mening echt een meiden film het gaat alleen maar over hoe het is om daar in je eentje te zitten met alle dingen die er kunnen gebeuren en dat vind ik voorspelbaar.. btw ik vond het acteerwerk slecht omdat ze totaal geen emoties goed vertoonden
lisette123
goeie film, Samen met mijn nichtje(7) gekeken die hem ook erg spannend vond. Goed geacteerd.
thaliosss
gewoon NIET kijken,
wat een tijdverspilling..
echt een flutfilm
er zit totaal geen verhaal in en het einde is ook niets zeggend. ik zat steeds te wachten tot er echt iets interessants zou gebeuren maar het kwam maar niet..
de acteer prestaties waren ook niet zo goed.
wat een afrader!

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?