• 9.373.987 stemmen

Met onder meer: Monique van der Werff, Anna Speller, Peter Beense

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 26 april 2007

Plot Honeyz

Twee beste vriendinnen verstoppen zich na sluitingstijd in een luxe warenhuis om 's nachts een schoolverslag te schrijven. De serieuze Renske wil meteen aan het verslag beginnen, terwijl de populaire Eva heel andere plannen heeft. Eva wil feesten en helemaal los gaan: alle merkkleren passen, een parfumgevecht houden en elkaar sexy opmaken met de duurste make-up. Renske is daarentegen heel netjes opgevoed en durft dat allemaal niet, maar Eva laat zich niet tegenhouden. Dan wordt Renske's grootste nachtmerrie werkelijkheid... Tijdens het smullen van de aardbeientaarten worden ze betrapt door een reusachtige nachtbewaker. Betekent dit het einde van hun nachtelijke avontuur of kunnen ze de volgende morgen toch nog ongestraft vluchten?

avatar van gotti

Een tweede meesterwerk in de maak:

avatar van FisherKing

FisherKing

Zelden een trailer gezien die de gehele film vertelt. Da's echt knap !

Mooie kleurtjes, ditto fontje. Verder ziet het er niet al te boeiend uit.

avatar van Quido

Quido

Visueel was het inderdaad wel aardig. Voor de rest alweer bijna alles vergeten.

Lepel voor pubers?

Mijn god, wat een slechte trailer.

avatar van Quido

Quido

Film "Honeyz" niet welkom in veel bioscopen door multimediale release

De chickflick "Honeyz", met Monique van der Werff en Anna Speller, van regisseur Tom Six zal door een aantal bioscopen niet worden vertoond, omdat de film tegelijkertijd ook wordt aangeboden op huur en koop dvd, het internet en mobiele telefoon. "Honeyz" is de eerste Nederlandse speelfilm die het publiek zo zal gaan bereiken. Het voordeel is dat de consument zelf kan bepalen hoe en waar ze de film gaan zien.

Een nadeel is echter dat een aantal bioscopen huiverig is om hierdoor minder bezoekers te trekken. Een dergelijk experiment in Amerika deed ook al veel stof opwaaien en er werd gesproken over het begin van een distributierevolutie. De verwachting is dat over een aantal jaren alle bioscoopfilms op deze wijze worden aangeboden.

Op 22 april is de officiële première in Tuschinski te Amsterdam. Vanaf 26 april draait "Honeyz" in 12 bioscopen, gaat de film in première op internet en mobiele telefoon en komt op 28 april uit op huur en koop dvd.

Bron: Persbericht

Maar of dat de echte reden is ... ?

Quido schreef:

Bij wie...?

avatar van Reinbo

Ziet er leuk uit, maar thema lijkt me iets te licht voor een echt spannende thriller.

avatar van cornelis

cornelis

Heb toch het idee dat dat soort releases vooral gebeurt met films met een nogal beperkt potentieel.

Peter Beense .

avatar van Art

Art

En hij speelt dus de nachtbewaker, geweldig!

avatar van jordybeukeboom

jordybeukeboom

In zijn bio staat dat de film al eind 2005 gemaakt is (?)

cornelis schreef:

Hit and run....

In ieder geval kan dat "overal" van de poster.

avatar van little_lOve

little_lOve

zat die Anna Speller niet in K-otic (en volgens mij ook het Glazen Huis), dat popgroepje wat uit zo'n programma á la Idols kwam?

avatar van mikey

mikey

Lijkt op Chopping mall (?)

avatar van Quentin

Quentin

little_lOve schreef:

Ja klopt.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

jordybeukeboom schreef:

In zijn bio staat dat de film al eind 2005 gemaakt is (?)

Ook een late release dan

avatar van luukg

luukg

FisherKing schreef:

Zelden een trailer gezien die de gehele film vertelt. Da's echt knap !

Helemaal mee eens, hoef de film niet meer te zien

avatar van neo

neo

Zag wat van de geweldige beelden van HD en van Tom Six die enthousiast vertelde over zijn experimenten. Ziet er echt niet uit.

avatar van Raffael77

Raffael77

was wel grappig

avatar van Wouter

Eerste weekend: duizend euro.......

avatar van demelza84

demelza84

wat een bagger film..... totaal niet boeiend.... en het eind was om te huilen... net alsof de film zomaar wordt afgekapt...

daarom 1* voor de moeite... maar niet meer doen

avatar van MrNiceGuy90

MrNiceGuy90

Als er 1 film slecht is is het deze wel,

gedurende de hele film totaal geen spanning / vermaak, is echt gewoon 60-70 minuten naar bagger kijken hoe meisjes zich opmaken that's it. Nooit geweten dat je een film in 2 zinnen samen kan vatten nou bij deze kan dat:)

Een 0,5 dus ook, zeer slechte acteerprestaties ook zo gespeeld.

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

wel een leuk idee, maar dit concept hebben we al zeer veel gehad.

in een warenhuis s'nachts uit de bol gaan , alle snoepwinkels plunderen , alle kledingwinkels overhoop zetten , ....

dit hebben we al in de simpsons gezien , met zombies in dawn of the dead , ... en in zo veel ander films en series.

avatar van UrbanDjampa

UrbanDjampa

MrNiceGuy90 schreef:

Als er 1 film slecht is is het deze wel,

Een 0,5 dus ook, zeer slechte acteerprestaties ook zo gespeeld.

ik kan er niks beters van maken

halve ster extra voor Anna *

avatar van Guinness

Guinness

glamour_girl120 schreef:

Lijkt me wel leuk maar ook weer niet...

Dat laatste is mijn mening

1 ster

avatar van Fontane

Fontane

Als ik heel eerlijk ben kan ik natuurlijk niet zeggen dat dit een goede films is. Toch moet ik zeggen dat ik eigenlijk best wel heb kunnen genieten van deze film... De sfeer is heerlijk en lekker vrolijk, en er zit toch ook wel een zeker spanning in de film... (Geen Jason Bourne spanning, of 007, maar toch is het verhaal, voor kinderen, vast wel spannend) Daarnaast denk ik dat deze film zeker voor kinderen, en dan voornamelijk tiener meiden erg leuk is! (Beetje ZOOP, beetje Hotnews)