Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (1996)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Paris Barclay
Met onder meer: Shawn Wayans, Marlon Wayans en Tracey Cherelle Jones
Gesproken taal: Engels en Spaans
Plot Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood
"Finally, the movie that proves that Justice isn't always Poetic, Jungle Fever isn't always pretty, and Higher Learning can be a waste of time."
Ashtray keert terug naar de plek waar hij is opgegroeid, waar hij z'n vader en vrienden weer ontmoet. Echt kloppen doet het allemaal niet, aangezien Ashtray ouder is dan zijn vader, en de oma van zijn beste vriend Loc Dog een schietgrage oude vrouw is. De film is een parodie op de "hood"-films als Menace II Society en Boyz N The Hood.
Ashtray
Crazy Legs
Officer zichzelf Hatred
Rufus
rodneyVL
Als jullie 'm , net als ik, zo leuk vinden..waarom staat deze film dan nu op een zeer magere 2,91 sterren????
newG
Man, deze heb ik ooit gekocht op dvd, zo slecht jongens, ben echt fan van die wayans broers maar deze film is echt wel jakkes... Er zijn dus echt mensen die deze film goed vinden, wel dit bewijst weer de stelling dat alcohol en drugs schadelijk zijn voor het menselijk lichaam...
LEIDENAAR
dit is echt een top film..je moet wel in een melige bui zijn,of met vrienden kijken als je wat gedronken hebt ofzo..dan is het een perfecte lach-film vind ik...
Dado
Het is gewoon een topfilm met tophumor, nu al zeker 15 keer gezien en ga hem zometeen weer kijken!! Is gewoon te goed voor woorden...
Als newG geen humor heeft, dan kan ik er ook niks aan doen.......
newG
Als newG geen humor heeft, dan kan ik er ook niks aan doen.......
ja het ligt waarschijnlijk aan mij dat deze film op alle vlakken zuigt. visueel en inhoudelijk... Marlon Wayans was irritant, grappen? zo goed als onbestaande...
De mensen die hier ongelooflijke genialiteit in zien hebben waarschijnlijk zo een witte jas aan met dichtgenaaide mouwen...
kArIzMa_TuRk
weer een goeie vermakelijke Wayans brothers film.. heb weer erg genoten.. ik geef een 3***
centurion81
- 2066 berichten
- 1988 stemmen
Wat n waardeloos stukje film zeg! Leuk af en toe de toespelingen op Menace II Society en Boyz 'n the Hood maar verder dramatisch....
FillumGek
Net zulke humor als Scary Movie. Af en toe leuk, maar meestal erg flauw.
Toothpick was trouwens wel erg leuk
mikey
Toch weer kijken en ja hoor; alweer een komedie van een absurd laag nivoooo. Soms zo dom/makkelijk dat je erom kan lachen.1$
Turkeyloverz
De Scary Movie films met de Wayans (deel 1 en 2) kon ik nog waarderen, maar deze film is te flauw voor woorden..
Ik geef toe dat ik een paar keer heb gelachen, echt om stomste dingen ook, zoals dat haar van Marlon of om 'Crazylegs' etc..
Kortom: de film is nog te pruimen voor 1 keertje, maar een 2e keer.. no way.
De Wayans kunnen veel beter,
basketballerke
slechte film, soms was de humor wel behoorlijk leuk
2,5**
mikoz
Wat een verschrikkelijke foute film is dit toch ..
Maar toch bleef ik ernaar kijken , het slaat allemaal nergens op maar toch is het wel amustant als je in een goede bui bent. Normaal vind ik nooit wat aan van dit soort films maar deze heeft mij toch positief verast.
Waku
Tenenkrommend slecht en irritatie opwekkend.
Toegegeven, er zitten enkele glimlachopwekkende scenes in maar over het algemeen valt er weinig te lachen.
Het over en weer elkaar "nigger"noemen en neerzetten
( zou je als blanke eens moeten proberen) van stereo types vult de anderhalf uur.
Goedkope en makkelijke grappen.
Treurig geacteerd en inhoudsloos geheel.
sombogywogy
Hij is zeker wel leuk als je de 'originele' versies gezien hebt van deze film.
Zeer lachwekkende film, ik vind hem de beste Wayans film
Chr!Zzle
SUPPPPPPER... net zo mooi als How High... dit is gewoon echt mijn soort film !!!:P:)
Ojaaaa
ik begrijp jou HAH HAH!
deze flims zijn de BOM!
whaha echt mooi is dit man echt om je ballen ermee af te lachen poeeeh
Samenvatting
pfff echt een film om in de kast te laten liggen. het niveau van deze film is echt laag. echt een humer van niks en echt zo overdreven als het maar kan. iedere keer als je denkt dat het niet meer lager kan, bereikt de film een nieuw diepte punt.
Klaarsz
Vooral mensen die de films waar dit een parodie op is niet gezien hebben snappen er vaak geen bal van... Ik vond hem wel goed. We hebben in ieder geval dubbel gelegen...
Mug
Wat valt er te snappen aan deze film? Het is de zoveelste slappe parodie, maar haalt het niveau van een Mel Brooks / Abrahams+Zucker (begindagen) filmparodie nergens.
Wanneer er oma's in elkaar worden geslagen kan ik daar niet om lachen, maar schijt ik alle kleuren van de regenboog. En wat er nu grappig is aan Marlon Wayans, die de hele film met de mimiek van Andre van Duin rondsloft op roze konijnenpantoffels en een fiep in z'n haar, is mij een raadsel.
De grinnik-momenten zijn op een hand te tellen. Het begin van de neerwaartse spiraal van ongrappige en onwaardige parodien met de Wayans Brothers.
rens_1993
machtige film, maar goor. ik mocht hem van me ouders niet meer zien en ze hebben de film weggegooit omdat het zo ranzig was. machtige film, misschien niet zo bekend door de rans, want de broeders wayans spelen er wel in. wayans = perfect
4,0
LEIDENAAR
hebben je ouders hem weggegooid omdat die ranzig was?heb je het wel over de goede film?haha..
b00ster88
Leuke film, goed vermaak voor tussendoor.
Alle films met de wayans zijn redelijk-goed vermaakt.
Ben dus erg blij met deze Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood.
2,5 *
scarface7
ik snap jullie echt niet hoe kan je deze film nou droog vinden? Het is de beste komedie ooit gemaakt? ik heb hem al 10 keer ofzo gekeken en ik ga altijd helemaal plat whahahahahahahah. Jullie hebben geen gevoel voor humor en respect voor iedereen die hem hard vind.
Pvt. Sanders
Super comische film ik heb me enorm vermaakt tijdens deze film
2.5
Mattitude
Ik hoorde van vrienden dat dit een absurd goede film was.
En aangezien wij van dezelfde humor houden, heb ik hem vorige week gekocht voor € 5,-
Ik dus kijken toen ik thuiskwam. En wat een BOM van een film. Ik heb 1,5 uur in een deuk gelegen. Schitterende personages, de 1 nog idioter dan de ander. En dan nog de gesprekken die totaal nergens over gaan.
Het is humor waar je van moet houden, dat zeker. Maar mensen die hier zeggen " het verhaal slaat nergens op" of "het gaat nergens over" die snappen niet waarom deze film gemaakt is....
Ik heb hem intussen 4x gezien en hij blijft meesterlijk.
Daarom heb ik er 5 sterren voor gegeven.
Hopelijk komt er ooit nog een deel 2 met deze personages.
hel1
geen film zo vaak gekeken als deze. slappe lach van de eerste tot de laatste minuut. naar mijn mening de beste komedie. ja inderdaad laag niveau, te laag, maar dat is juist de humor. deze moet je gezien hebben!
airbus1
Hij is in ieder geval beter als die nieuwe film van hun Little man. Maar echt een goede film is het nog steeds niet.

Wat zijn de beste releases van deze week? Alle nieuwe films en series op streaming

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Bound by Honor