• 9.370.379 stemmen

Geregisseerd door: Scott Frank

Met onder meer: Joseph Gordon-Levitt, Jeff Daniels en Matthew Goode

Releasedatum: 30 augustus 2007

Plot The Lookout

"Whoever has the money has the power"

Chris Pratt is een voormalig atleet, die een hersenaandoening heeft opgelopen. Hij krijgt uiteindelijk toch een baan, namelijk als conciërge bij een bank. Maar er ontstaan grote problemen wanneer Chris onderdeel wordt van een grote overval, waar ook de blinde ex-motorrijder Lewis Canfield bij betrokken is.

avatar van Esteban

Esteban

'Mysterious Skin' en 'Brick', twee films waarin Levitt me zeer aangenaam wist te verrassen met uitstekende, gewéldige en toch totaal verschillende karakterrollen. Benieuwd wat 'the Lookout' gaat brengen.

avatar van Art

Art

De trailer maakt me nieuwsgierig. Scott Frank heeft een paar verdienstelijke scripts geschreven en ik ben benieuwd hoe hij het er vanaf gaat brengen als regisseur. Ook ik ben werkelijk onder de indruk van het acteerwerk van Joseph Gordon-Levitt in de twee genoemde films, Mysterious Skin en Brick. En Jeff Daniels speelt ook altijd wel naar behoren, soms zelfs een uitschieter zoals zijn rol in The Squid and the Whale bijvoorbeeld. Dat maakt deze film toch wel iets om naar uit te kijken

avatar van Esteban

Esteban

Eindelijk gezien. Joseph Gordon-Levitt bewijst zich opnieuw als uitstekend acteur in deze vrij inventieve misdaadfilm. Ook Jeff Daniels weet moeiteloos te overtuigen als blinde. Eigenlijk kan ik weinig meer zeggen dan; Deftig op alle vlakken, maar uiteindelijk mist de film de nodige zwaarte om de meer impact te hebben.

(dit is meteen ook mijn minst geslaagde commentaar ooit)

avatar van MDOE

MDOE

Wel een ok film. net gezien. Goed geacteerd door Jeff Daniels.

verder is het plot niet ijzerstrerk, maar het kijkt wel lekker weg.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Esteban schreef:

Miste net dat beetje extra wat dit misschien een klein meesterwerkje (waarop ik had op gehoopt) had kunnen maken. 3,5*

avatar van BlueSword

BlueSword

vond het wel meevallen, op sommige momenten kon ik wel in slaap vallen, kwam waarschijnlijk omdat misdaad niet helemaal mijn genre is, naast dat is het wel een prima film, aardig verhaal vooral rond einde word het wel wat spannender.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

leuke film, leuk verhaal, goeie acteurs! heb me prima vermaakt. het verhaal is orrigineel, maar niet om van je stoel (of bank) te vallen. gewoon een lekkere film!!! 3.5

avatar van Welder

Welder

Viel me niks teggen,kijkt lekker weg. 3.5

avatar van etherman

etherman

goede film kijkt inderdaad goed weg.soms wel een beetje gaar maar hoe langer de film duurt hoed leuker de film word.een terechte 3.5 sterren van mij

avatar van Koerok

Koerok

Zal met verwachtingen temaken hebben, maar mij viel hij wat tegen. Geen slechte film, niet eens een onaardig einde, maar ik vond het toch allemaal net wat te traag en te saai. Een 3.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

• 2099 stemmen

Naarmate de film vorderde werd hij steeds beter, maar het is niet eentje die je lang zal bijblijven. Allemaal alleraardigst, met wat inspiratie uit Mememto hier en daar. Zelfs het acteren van die hoofdrolspeler / Gijs Staverman lookalike was oké, en die blinde kerel was grappig, maar verder niet verrassend of vernieuwend genoeg om een hogere waardering dan 3 sterren te rechtvaardigen.

avatar van christophel

christophel

De eerste helft van de film is niet interessant, pas daarna komt er wat spanning in.

Wel heel goed gespeeld.

***3

avatar van Stefan_Ying

Stefan_Ying

De film word steeds beter. Begin is niet speciaal maar het laatste half uur heeft er wel voor gezorgt dat mijn beoordeling omhoog gaat. Goed verhaal, goed geacteerd en ik heb om enkele zinnen moeten lachen(positief bedoeld).

avatar van Funky Junky

Funky Junky

De film komt zo traag op gang...vervelend!! Het verhaal was ook niet echt bijzonder en het Thriller gedeelte ontbrak.

Had er veel meer van verwacht! 2.5

avatar van horned_reaper

horned_reaper

net even gekeken.

het is een leuke film gewoon om in je eentje even lekker weg te kijken snachts.

het verhaal was goed genoeg en verder werd er goed geacteerd.

beetje trage film, alsof ze niks meer wisten te bedenken.

maargoed.....

omdat het acteren verder erg leuk was en ik me toch nog wel heb kunnen vermaken geef ik hem 3 sterren.

avatar van dvdboer

dvdboer

Langdradige film, weinig verhaal.

2.5 sterren

avatar van viewtiful

viewtiful

Een aardige goede film met echt een hele goede rol van Joseph Gordon-Levitt. Ik bleef geboeid naar de film kijken ondanks de soms wat trage scenes, en dat is al heel wat de laatste tijd.

*3.5

avatar van The_Game

The_Game

Aardige thriller, alleen viel Gordon-Levitt wat tegen. Hij deed me te veel denken aan Keanu Reeves (en dat is geen compliment). De film verder is wat aan de trage kant, maar het einde ging dan wel weer wat te snel.

avatar van jedymaster

jedymaster

Goede film met goed plot Jeff Daniels vind ik heel goed spelen.

avatar van patrick17

patrick17

Geen onaardige film. Jeff Daniels vind ik zelf een zeer goede rol neerzetten als blinde man. De film is af en toe best wel voorspelbaar. Einde daarin tegen beviel me wel. In de film is wel goed te zien hoe mensen over andere mensen hun rug proberen beter te worden.

3 *

avatar van stinissen

Film die een uitstekende eerste 45 min heeft om daarna iets af te glijden , ondanks dit gegeven toch een 7 dus 3.5*.

Joseph Gordon-Levitt bewijst weer maar eens dat hij beslist geen eendagvlieg is en komt met het acteren in de buurt van de topper Mysterious Skin.

avatar van Richard C

Richard C

Film komt traag op gang en tegen de tijd dat het wat begint te worden is het weer afgelopen. 2,5 ster. Teleurstellend...

avatar van too-sweet

too-sweet

Komt langzaam op gang.

Toch aardige film.

Leuk om een keer te kijken.

avatar van MrAmsterdam

MrAmsterdam

Het was een aardige film met sterke stukken.

Het acteerwerk van de 2 hoofdrol spelers is uitstekend en het verhaal is leuk in elkaar gezet.

Als je van actie houdt, niet kijken dan kun je beten wat anders gaan zien. Dit is een vrij langzame film met sterke momenten.

avatar van Jefferson019

Jefferson019

langdradige film. opzich wel een goed bedacht verhaal , maar de film kwam voor mij niet opgang,heb het af en toe zelfs naar voren gespoeld.

2.5

avatar van moevieman

moevieman

Nou ja, al bij al kan deze er nog door. Goed acteerwerk, prima ideeën alleen wat slordig uitgewerkt. Hier had meer in gezeten. Toch leuk om naar te kijken ....2.5

avatar van mcREN

mcREN

geweldig wat een heerlijke film, goed acteerwerk en het verhaal tjaa

je moet er maar opkomen, de film komt langzaam opgang maar is zeker boeiend van het begin tot het eind. De overval is een heel leuk stuk.

deze film een 3.5

avatar van Jic

Jic

slechte drama film erg langdradig vond hem niet leuk en is ook helemaalniet interresantom naar te kijken.

avatar van tukker1966

tukker1966

Redelijke film..niet meer ,niet minder.

3 sterren ***