Genre: Komedie / Romantiek
Met onder meer: Michiel Romeyn, Carice van Houten en Wendy van Dijk
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 11 oktober 2007
Plot Alles Is Liefde
In Alles Is Liefde draait alles om de liefde, in alle denkbare combinaties. Klaasje (Wendy van Dijk) is gescheiden van Dennis (Peter Paul Muller) nadat hij haar heeft bedrogen met de juf (Chantal Janzen) van hun zoontje. Hoewel Dennis haar terug wil, lijken zijn kansen verkeken als Klaasje een aantrekkelijke jonge minnaar tegenkomt (Valerio Zeno). Simone, de beste vriendin van Klaasje (Anneke Blok) is de spil van haar gezin dat ze met strakke schema's door het drukke dagelijkse leven leidt. Haar man Ted (Thomas Acda) voelt zich daardoor vaak buitengesloten en overbodig. Als hij wordt ontslagen als kraandrijver, durft hij het haar dan ook niet te vertellen. Badmeester Victor (Paul de Leeuw) verheugt zich op zijn aanstaande huwelijk met Kees, zijn grote liefde (Daan Schuurmans). Terwijl 5 december nadert en alle liefdeslijnen bij elkaar komen via de mysterieuze Sinterklaasfiguur Jan (Michiel Romeyn), lijken de liefdesperikelen te worden overwonnen...
Kiki Jollema
Dekker
Rens
Klaasje van Ophorst
Sarah
Chainsaw bedoelt waarschijnlijk dat als je (te) hoge verwachtingen hebt, de film vaak tegenvalt.
by_the_way
Als deze ook rond de 800.000 bezoekers trekt gaat het de goede kant op met de Nederlands film, trouwens de jeugdfilm Timboektoe heeft ook al 100.000 bezoekers behaald, en zometeen Waar is het paard van Sinterklaas nog!
Laten we het ook hopen voor Maas zijn nieuwe film!
Quentin
Denk niet dat achter Moordwijven zo'n uitgekiende publiciteitscampagne zit, iets wat bij de laatste Nederlandse 'hits' van groot belang bleek te zijn.
roytubbergen
echt een leuke film. zit veel goede humor in waar je echt goed om kunt lachen. het verhaal is wel een beetje simpel maakt dat maakt het juist wel leuk. gewoon echt een aanrader om eens te zien.
raymon
ben ik ook bang voor, ik gun het Dick Maas zoooo!
Lucas1
Een meevallertje voor mij. De plot zat verassend leuk in elkaar en een de acteurs speelden, op enkele uitzonderingen na, best aardig. Leuk extraatje was de manier waarop Amsterdam schitterend in beeld werd gebracht.
Grootste minpunt waren de de dialogen van Kim, die ik vrijwel allemaal behoorlijk zwak vond.
maaikeeeeh
het was wel een leuke film
alleen het is voor alle leeftijden aangegeven terwijl je wel ziet
dat sinterklaas niet bestaat, dat zou ik een kleiner kind die nog in sinterklaas gelooft niet willen laten zien.
voor de rest was het wel een grappige film
*Joly*
Erg grappige film alleen jammer dat er zoveel verschillende stellen zijn naar de hand raak je door de waar...
4*0
kimmuts
Ik vond 'm zó leuk! Heb 'm met 5 vrienden gezien & we waren allemaal enthousiast! Leuke humor, beetje slappe dialogen, maar de rest van 't verhaal maakt 't helemaal goed!
Quido
Leuk dat sinds één iemand iets gezegd heeft over de dialogen opeens steeds meer mensen ze als een minpunt bestempelen.
Brooklyn
Voor zo'n goed bezochte film zijn er nog maar weinig stemmen hier
Op imdb ook 'slechts' 246 stemmen.
Ik moet m nog gaan zien in de bioscoop.
maaikeeeeh schreef (en terecht!):
Ja, belachelijk inderdaad. Dit is nou 1 van de weinige films die ik absoluut niet voor alle leeftijden geschikt vind.
Quentin
Vet over Zwartboek heen. Waar gaat dat eindigen?
Teller staat na de tweede week al op 2.414.918 euro met een screenaverage van 14.597 euro, bijna 4 ton meer dan vorige week! Die Platina Film is na het weekend wel binnen.
Mooie cijfers!
Hoeveel heeft hij eigenlijk gekost?
Nouja, dat is natuurlijk eigenlijk ook complete onzin, maar ik vind dit toch wel een veel betere reden om een film niet aan kinderen te laten zien, dan de redenen die doorgaans langs komen.
Zo zijn bijvoorbeeld Forrest Gump, Rushmore en allerlei andere films, die in mijn ogen onschadelijk zijn voor kinderen, voor 12 jaar en ouder, vanwege naaktscenes, drank of drugs gebruik, waar een kind toch niks van meekrijgt.
Zeeleeuw
Ik ben gisteren naar deze film geweest.
Heb voortdurend gelachen... echt een leuk verhaal!
Vond het een geniale film. Super aanvulling voor de 'nederlandse' film.
Qua verhaal en loop van de film vond ik hem erg op 'Love actually' lijken, maar dan rond sinterklaas ipv kerst.
Heerlijke film, ga hem zeker snel weer kijken.. kan niet wachten tot ie uitkomt op dvd. Zeker een leuke aanvulling voor mijn collectie.
MattijsTV
Ik ben gister naar deze film geweest. Eigenlijk een onnederlandse film (zeg je dat zo?) want er was geen bloot in te zien. Maar daarom juist wel erg goed. Natuurlijk lag het er allemaal wat te dik bovenop, maar het had zn charmes. Al weer de tweede nederlandse film die ik in de bios heb gezien na zwartboek. Nederlandse films worden naar mijn mening echt steeds beter. En dat is leuk
hinie
Ik ben gisteren naar deze film geweest.
Heb voortdurend gelachen... echt een leuk verhaal!
Vond het een geniale film. Super aanvulling voor de 'nederlandse' film.
Imdb heeft het iets te precieze getal van €3,740,500 (estimated natuurlijk).
Anjin
zeikverhaal flauwe humor en ergerde me dood aan Paul de Leeuw
Maarja dat doe ik altijd..
Terwijl ie hier toch een totaal andere rol speelt dan je eerder van hem zag en ziet in o.a. Mooi Weer de Leeuw. Vond hem enorm overtuigend...
lovelygirlmy
Leuke film, zeker aan te raden. Helaas vind ik hem niet voor elke leeftijd geschikt omdat er toch duidelijk word gemaakt dat sinterklaas niet bestaat
anne J
Love actually was een hele grappige en 'gezellige film'. Ik had hem een 3.5* gegeven, omdat ik toch íets mistte, maar ik kon niet vertellen wát precies.
Alles is liefde krijgt een half puntje meer, 4*, want het bevatte dat ene wat ik mistte bij Love actually. Misschien door de ''Hollandse humor'' (?zou niet eens weten wat voor humor dat precies zou zijn, maar toch). Nee, het was gewoon hele droge humor, houd ik wel van.
Er zaten kei veel kleine kinderen in de zaal! Ik hoop dat ze niet meer gelovig waren, anders is het echt zielig, haha, want hoe droog het Sinterklaasverhaal ook was, het was wel best hard...
In ieder geval een leuke film, ik ben blij dat ik hem heb gezien.
menie
Alles is liefde lijkt me een Leuke Film ik heb de Film nog niet gezien.

Levensecht Netflix-drama 'Private Life' met Paul Giamatti maakt indruk

'The Investigation of Lucy Letby' gezien? Op Netflix vind je ook deze vergelijkbare documentaires

Waargebeurde film 'The Mauritanian' van Kevin Macdonald is woensdag op televisie

Netflix komt met 'Caught Stealing', maar Prime Video overtroeft met 'Roofman'

De Marathon